嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想約C D去酒吧飲野

想約C D去酒吧飲野

下個月頭放大假想約c d去偽娘吧玩下!有意pm留微信比我
覺得好的就按一下感謝吧~~

香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2016-8-23 15:10 發表   
' J' u3 o: b9 k# N  S香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?
6 \4 D2 F2 q9 T/ N, f
就係想知香港有無/係有無邊度

我都想cd去飲野好耐

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-23 16:00 發表   6 r( ]# |" T9 ]
我都想cd去飲野好耐
% G9 }3 K" {) G- f3 }" }6 P
試下囉我做妳男伴

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   ' w! K/ ~8 Q& O+ i; C  I. C2 ?
. S0 g' u: c' f! b+ t5 Y5 l
婷婷姐我想同你去
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

我都想女裝出加高踭鞋出街,但仲未夠膽

我都想去, 但化裝技術未到家

努力練習喇大家

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-23 22:05 發表   
' Q- T8 `1 S+ O; b. |: y
+ G: g" t1 p! I8 a- w$ F7 K婷婷姐我想同你去
( n0 H. O! l5 P& ^+ T" v我想同妳去

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   : c# m4 O5 T" a6 m2 r5 t
- H* a# Y7 l* m: C5 D0 u7 e( W' X% g
  Y5 c# t. ~1 r2 U! E
幾時丫9 A* z& E1 z& @2 a, V6 Y

$ Y* G7 f( d( U0 d: T

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-8-24 19:06 發表   8 V' C/ y6 Z3 ^$ e9 \

' d( {& \& R5 H1 x6 ]
& U: y& i# ~9 S6 o+ T% Q/ e$ l幾時丫- g4 o' C  [! F, P% g7 E2 e
7 q) k. Q1 o0 k. x- j
" ?5 J/ w3 s4 ^8 L7 Y, F, i隨時都得!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-24 20:05 發表   
* I% i0 g. l; _$ G! c& ~, j+ e7 o! ~/ |; H) m# C! T
隨時都得!
$ o4 v" _& J" m3 g! h$ g+ W& e0 M+ k, H0 C
好...吹雞出來飲野- a4 W' s% Z1 u8 T$ u' I
% n( |0 r3 v# A6 S

有酒吧歡迎cd入去?

BOOK間樓上吧任玩。

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-23 17:15 發表   6 l! X: Z. m# _- C

; W' ]! y! E% \* Q8 I% B  D  u8 ~試下囉我做妳男伴
/ O. M  W, v  a- v+ b: O  
7 V' y2 b3 J. s5 a* o1 U2 WOk丫 pm你wechat比我 thx

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-26 00:24 發表   
( \+ w: m. ^# c' U- n* O- F6 N9 n3 [+ V/ p

7 X% t2 ^8 G' yOk丫 pm你wechat比我 thx
/ S  X6 O/ v6 Y5 `
甘我點呀………

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-26 10:34 發表   
: [- a, q4 p  \: J1 Y7 Y' v/ i: A  a# t
甘我點呀………
0 {) y' g9 M0 d% {: t: a8 \

a4 Z; v5 W8 @' ?0 r5 l/ W7 W: N1 K( S0 R7 F+ D" F% n7 w" E
比埋你wechat我