嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一齊玩下玩具

一齊玩下玩具

有冇CD都鍾意玩玩具呢
覺得好的就按一下感謝吧~~

有都鍾意一齊玩具

我都好中意玩具
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-9-17 09:26 發表   
6 K; w+ p7 A. b( v, s0 P. X我都好中意玩具
5 F- M. B* v3 w$ O
  D. f2 s, Z& b# B$ N: m4 \你成間房都好多玩具....  

引用:
原帖由 suedemi 於 2016-9-17 11:26 發表   + M) q4 S, K& i8 X. X# O
' i4 i7 ~- W& y/ m
7 P; {9 h4 Z7 J+ p4 o
你成間房都好多玩具....  
1 \3 R5 t+ t; }係呀!好享受被玩具包圍的感覺,多到兩隻手都玩唔完
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

怎麼都看不到阿~
! K" M% a5 x: S$ t9 C1 v& f圖片都死了好想看阿~

我喜歡啊

引用:
原帖由 monkey80020 於 2016-9-17 13:53 發表   ( s) D1 h: X4 `9 H0 m( c7 W
怎麼都看不到阿~
9 t% [( \& ^/ {3 i圖片都死了好想看阿~
* H1 O5 V  W: |" m/ j: F- F

0 s# d; ^' j! m$ H, I看什麼?  樓主有 po 圖咩?

喜歡玩玩具

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-9-17 09:26 發表   
* ?8 p  o/ \0 C% q  }6 ^我都好中意玩具
. _8 ?& n4 \1 r
要唔要特別d既玩具

咩玩具先??

引用:
原帖由 Edwardlam39 於 2016-9-17 23:10 發表   / ^& Z  K: e. S' Q7 i) I0 m
* {6 A5 Y5 t$ Q  I5 \% S
要唔要特別d既玩具
0 J+ A% j: s' z" g, u; A& c- L, r: y5 J/ s$ V
點特別先
: V5 ?' v; K2 @$ C% G1 U可否詳述