嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求幫忙幾套校服購買地點 謝謝

求幫忙幾套校服購買地點 謝謝

1)性+落
$ M' y% b) V3 q* {) g2)性paul(小學&中學): T5 k$ i8 j4 d1 k" D2 j
3)wa得中
; I( d- D. W2 a8 s4)上至高等5 |0 d  X% S9 O# i
5)新髮! H* X1 t# h% Q' F; ?
6)遵到(夏&冬)
+ _% S8 {5 O+ d% v1 X6 H+ G. }想買到正貨(一手)(學校指定的供應商)
: E$ w* ]% @1 J/ Y! u. m: ~. p* `我知道有些已經不存在了但都想找找
! K7 p; D2 W$ C3 v6 b+ P0 |, a請各位資深買校服的姊姊妹妹指點迷津 謝謝
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實有咩正貨唔正貨? 反正我全部係九龍城買晒, (唔好打埋D咩別字啦, 好難睇)新法乜都有, 又好招呼!
6 J( Q: U( V4 S! ]/ U$ D9 i6 n
/ w# ]( Q8 Y# U$ r0 h% L: x# p- K4 h, U5 E* H
1 z9 {, P; b* ?' A4 e1 {; [, p
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-2 13:13 發表   % X" I7 D- Q6 w& W8 w  F* e
其實有咩正貨唔正貨? 反正我全部係九龍城買晒, (唔好打埋D咩別字啦, 好難睇)新法乜都有, 又好招呼!
" f; z9 X2 z& ?0 A1 j- I
  U; o8 \7 V/ y( E3 C) x' H, _144891144892144893
. N! ]8 l0 y! @# g* m
好 唔該哂
# |6 `! @# S: J5 G4 t: F8 }6 ?/ c但多口問句 昌記d料唔係話麻麻地咩?: s: J0 O( _. l0 _+ m5 f
謝謝指點

回復 3# 闇黑天使 的帖子

新買的校服裙一定會比較硬身
! Q4 r: R# r+ r- L: k我就用熱滾水洗多幾次, 再熨直, 就慢慢變軟身D
- m$ m( ?! u3 Y" w. N& G" @# I* U' i7 q5 B6 m2 J
我的校服:-http://hkcd.tv/thread-55407-1-1.html! V, E0 f! f. F5 ?3 f: }  j! A* G

9 f- U$ h) R- v' b[ 本帖最後由 rockman772 於 2016-10-2 15:33 編輯 ]

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-2 15:31 發表   
) m2 U) ?# }- [# ?' c新買的校服裙一定會比較硬身
+ q9 M% |& L3 O3 W! ?! }2 s$ E% ^  V我就用熱滾水洗多幾次, 再熨直, 就慢慢變軟身D- h  s. B, g% b2 y6 q( M# m. o
+ @- F. Y  ^8 B( P
我的校服:-http://hkcd.tv/thread-55407-1-1.html
. z2 S' t; R8 ~$ ~
唔夠分入唔到 哈 BUT THX

請問大家有沒有添記既經驗之談?

回復 1# 闇黑天使 的帖子

最緊要昌記見得多,仲可以試埋添!

好感謝指點

回復 5# 闇黑天使 的帖子

我冇set 分數權限呀!" a: ?( U# h5 j+ t% R( b
/ u8 `  Z' d4 e4 @* a4 c2 S" e; g
$ d# a4 h. w5 u$ ]
5 I, q9 j; @- m, U8 [" d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-3 16:44 發表   
- f. j0 `: k7 Z1 i2 M1 q( ]4 A# u  l我冇set 分數權限呀!
. T  L/ _6 b  x" X1 Q) Y$ ^5 K! o8 v
4 e( h0 A) o, i) s3 Z6 A個版唔夠分入 0 v! ]3 N/ s' j( _2 ~1 n# h
新法真係好令 深藍裙

感謝

樓上d校服好正呀 多到可以開博物館

引用:
原帖由 闇黑天使 於 2016-10-2 23:02 發表   % y; M. E" x- ~" u! h( e* H0 X; O- g
請問大家有沒有添記既經驗之談?
$ o8 k( Y: w. {$ R

, h; S& F7 J" _0 g0 R1 x& f聽講添記嚴左好多; P: d0 w. d* d; d; c
有機會要靠代購買先得

感謝分享。謝謝

自己一個住先可以有咁多收藏

想問協恩旗袍邊度買,尺寸點計?