嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求幫忙幾套校服購買地點 謝謝

求幫忙幾套校服購買地點 謝謝

1)性+落6 ]6 i2 v  Z  d' h$ ]' o" P
2)性paul(小學&中學)
; Y) I$ M( w( ?) m  [3)wa得中
2 l% o' y9 w6 o+ j1 C$ v* t& _) `4)上至高等* r- |4 V* b/ Z  l7 ]: z
5)新髮
5 Y) U" ]8 \- s& V6)遵到(夏&冬)
& @2 K$ _/ m; c& d" U3 t想買到正貨(一手)(學校指定的供應商)  \' N/ _, z/ k* F+ b& K+ f2 {
我知道有些已經不存在了但都想找找! a/ o7 N; ]8 w7 f
請各位資深買校服的姊姊妹妹指點迷津 謝謝
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實有咩正貨唔正貨? 反正我全部係九龍城買晒, (唔好打埋D咩別字啦, 好難睇)新法乜都有, 又好招呼!* a3 L' ~' Q& \

( e% l8 W, \, G$ y5 r+ D+ Z7 y
- d4 Y$ r3 Y8 p9 y( W6 R' k" i+ [1 V8 o. A8 S
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-2 13:13 發表   & @- A* E4 s% P; H  B$ ]5 J
其實有咩正貨唔正貨? 反正我全部係九龍城買晒, (唔好打埋D咩別字啦, 好難睇)新法乜都有, 又好招呼!
9 H& e% @" _, v0 d6 U# u8 r# Y1 S% x
* X! N% M  V$ t1 Z8 Q. h# a
好 唔該哂' a* a0 E8 a8 q/ b
但多口問句 昌記d料唔係話麻麻地咩?/ d8 ~& U% Y  O2 Q  f( J. J; G; K
謝謝指點

回復 3# 闇黑天使 的帖子

新買的校服裙一定會比較硬身
$ c. P/ ~) Q5 |3 b) u我就用熱滾水洗多幾次, 再熨直, 就慢慢變軟身D' ^8 f3 ?, w. ]5 m8 P

- M0 @) I2 F9 M0 b% O我的校服:-http://hkcd.tv/thread-55407-1-1.html
0 _+ g9 M* k0 a! H) b1 F  U$ c
- o. z. t( F) v9 L1 Z1 U8 @% z[ 本帖最後由 rockman772 於 2016-10-2 15:33 編輯 ]

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-2 15:31 發表   
( u0 \" T: T& y4 c新買的校服裙一定會比較硬身) d! z% D' T" v
我就用熱滾水洗多幾次, 再熨直, 就慢慢變軟身D
( ^( S  _$ P$ T: ?% {3 N
9 L# l  X. I8 m# ?3 ^8 w+ U我的校服:-http://hkcd.tv/thread-55407-1-1.html
' B  w1 E5 f. j8 l, b7 @
唔夠分入唔到 哈 BUT THX

請問大家有沒有添記既經驗之談?

回復 1# 闇黑天使 的帖子

最緊要昌記見得多,仲可以試埋添!

好感謝指點

回復 5# 闇黑天使 的帖子

我冇set 分數權限呀!' Q8 c$ g& a9 r7 _" y" y; C4 Z: H
! m( _" v7 T8 |4 H4 X. N5 x1 s
4 D* N' N$ o* c2 C; J6 ~& m
$ v0 G8 r+ e" Q' r0 p0 Y  B
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-3 16:44 發表   
9 Q! r/ o4 `1 Z- G. ^, i' J6 z我冇set 分數權限呀!, \7 D( q" B. [, z5 p

9 ?3 p& Q- U: X) f144951144952144953144954
' }4 |8 R" Y1 M3 n5 u
個版唔夠分入 3 o3 ?+ }/ a: W' v/ p; ^; J- ?7 [9 e
新法真係好令 深藍裙

感謝

樓上d校服好正呀 多到可以開博物館

引用:
原帖由 闇黑天使 於 2016-10-2 23:02 發表   5 \' }1 H3 D6 r9 g. S
請問大家有沒有添記既經驗之談?
+ z7 O/ Q/ A, a& f
0 D% c4 |7 j  }( y1 t$ d聽講添記嚴左好多1 O9 f# e. w% ?$ P+ J% Y6 j5 N
有機會要靠代購買先得

感謝分享。謝謝

自己一個住先可以有咁多收藏

想問協恩旗袍邊度買,尺寸點計?