嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求幫忙幾套校服購買地點 謝謝

求幫忙幾套校服購買地點 謝謝

1)性+落
1 s; [6 _: @  h9 W* T' U2)性paul(小學&中學)
6 N" q* I8 v" \: L$ b! y2 T3)wa得中
9 b) k& \+ u* e) K4)上至高等) N  f6 i3 f" d+ I8 j& ]4 l
5)新髮
! N- K& \. D6 i. }. A% _6)遵到(夏&冬)
! s0 `& u7 p  C2 I想買到正貨(一手)(學校指定的供應商)
1 T7 m, b: I2 R, e, u/ E, W7 @+ P我知道有些已經不存在了但都想找找2 v$ T  y1 k3 M. W. i! x& w
請各位資深買校服的姊姊妹妹指點迷津 謝謝
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實有咩正貨唔正貨? 反正我全部係九龍城買晒, (唔好打埋D咩別字啦, 好難睇)新法乜都有, 又好招呼!6 H( i/ z3 I1 _$ Q" }1 p
. e( S2 N$ M7 ~# H/ K. w: u2 G9 r
. O) g. z$ g+ J- s

9 m' ]5 Z* |$ {6 `! i[ 本帖最後由 rockman772 於 2016-10-2 13:23 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-2 13:13 發表   
9 H; E. }. s9 N' L  p+ d) P其實有咩正貨唔正貨? 反正我全部係九龍城買晒, (唔好打埋D咩別字啦, 好難睇)新法乜都有, 又好招呼!
2 N4 U( o4 C, r: R8 {
! [& `5 M1 \" |' ]3 x144891144892144893
( k6 T9 R8 T0 _! |" H2 f8 \0 L4 s好 唔該哂
' K7 x6 l, A# ^. r/ W但多口問句 昌記d料唔係話麻麻地咩?: {, t7 o1 P# }
謝謝指點

回復 3# 闇黑天使 的帖子

新買的校服裙一定會比較硬身
2 C& g; h) Y6 g& I2 c8 k我就用熱滾水洗多幾次, 再熨直, 就慢慢變軟身D
6 z8 M% _, |! V0 c( g$ f5 Q7 q5 k  e5 ^2 d* B' }
我的校服:-http://hkcd.tv/thread-55407-1-1.html; P% d9 j9 m! h: |
7 {. f5 h! Z/ H: b, f1 V$ L

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-2 15:31 發表   8 Q& a( \9 y* G0 }# o; X7 e
新買的校服裙一定會比較硬身0 J) @1 n3 C) _' g# S; |) p$ Y
我就用熱滾水洗多幾次, 再熨直, 就慢慢變軟身D" V% r2 I  L0 d% B! d

& ~/ t' p/ V7 n- A! a" B我的校服:-http://hkcd.tv/thread-55407-1-1.html
0 E+ N& Z  b) _# L+ J1 f. M唔夠分入唔到 哈 BUT THX

請問大家有沒有添記既經驗之談?

回復 1# 闇黑天使 的帖子

最緊要昌記見得多,仲可以試埋添!

好感謝指點

回復 5# 闇黑天使 的帖子

我冇set 分數權限呀!
9 a" M  p  u5 _, A1 }) r* r1 y7 ^7 V, L

6 _5 J2 V0 ~! z, X  j1 M0 y" @! X/ S  Y+ ~; p3 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-3 16:44 發表   
. s  q" H3 V& Q  L, ?2 n$ i7 G我冇set 分數權限呀!
. L8 t4 A) z( L5 d. i: P6 |4 Q& R/ C/ n; O& g8 G: C$ |4 m/ Z+ f  K
% R' k$ O; B6 U3 ]7 X( S
個版唔夠分入
+ T; L7 O+ I" t& _& O新法真係好令 深藍裙

感謝

樓上d校服好正呀 多到可以開博物館

引用:
原帖由 闇黑天使 於 2016-10-2 23:02 發表   
) n1 o* c: a% N2 ~' O請問大家有沒有添記既經驗之談?
. S+ u' s: v  X# o; [  o0 N
; Z! o$ G  l( B  {$ S. O
聽講添記嚴左好多
7 Y' {$ n7 B7 b3 ]; u# c有機會要靠代購買先得

感謝分享。謝謝

自己一個住先可以有咁多收藏

想問協恩旗袍邊度買,尺寸點計?