嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求幫忙幾套校服購買地點 謝謝

求幫忙幾套校服購買地點 謝謝

1)性+落
& E* J2 N# x  h. ~$ H- t; Z; E2)性paul(小學&中學)
6 p2 T. k! B5 j& R1 l4 H0 t3)wa得中; E5 f6 @8 D2 j( i% E
4)上至高等
/ k0 j9 `& N& s5)新髮
2 i! @0 V8 }" b! K! H' ]6)遵到(夏&冬)
6 r) G4 m9 r  f  l想買到正貨(一手)(學校指定的供應商)
: R+ g  y7 b- R" C2 \2 B我知道有些已經不存在了但都想找找
# O( I2 U6 a+ }請各位資深買校服的姊姊妹妹指點迷津 謝謝
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實有咩正貨唔正貨? 反正我全部係九龍城買晒, (唔好打埋D咩別字啦, 好難睇)新法乜都有, 又好招呼!% H) S  o+ a9 _# Q2 f& \

, E  r/ y8 q! i- F( M( E2 T' u4 V0 I8 \2 D& o
2 m# W% t( {6 ~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-2 13:13 發表   
. G* r- N+ d4 ?其實有咩正貨唔正貨? 反正我全部係九龍城買晒, (唔好打埋D咩別字啦, 好難睇)新法乜都有, 又好招呼!
" Z6 n1 N0 @, h6 B. ~
* b, |7 W) Y1 s144891144892144893
5 Q1 S3 O$ U! X- ?% F! R好 唔該哂$ f, E7 D# f, I: {( R
但多口問句 昌記d料唔係話麻麻地咩?
( M8 k* U9 z: m7 v謝謝指點

回復 3# 闇黑天使 的帖子

新買的校服裙一定會比較硬身
4 H$ E7 K9 ~+ C! R  A我就用熱滾水洗多幾次, 再熨直, 就慢慢變軟身D( @( `' b. i/ P$ g/ K% ?0 H

9 D3 a/ k1 j7 [1 B我的校服:-http://hkcd.tv/thread-55407-1-1.html6 A' I% w# }9 m$ B7 L  l: f" {3 ~

e7 |7 u5 {4 g6 h5 E) M[ 本帖最後由 rockman772 於 2016-10-2 15:33 編輯 ]

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-2 15:31 發表   5 r* ^6 W  f: A: l/ I+ l
新買的校服裙一定會比較硬身
6 e4 I* u8 g& J) H8 o我就用熱滾水洗多幾次, 再熨直, 就慢慢變軟身D6 B6 `# ~( r8 j" c- u, [( }

6 D3 B4 @) r# L3 n; L$ m" ^; A我的校服:-http://hkcd.tv/thread-55407-1-1.html
* ?0 ]" ~8 ]6 ]# r0 e唔夠分入唔到 哈 BUT THX

請問大家有沒有添記既經驗之談?

回復 1# 闇黑天使 的帖子

最緊要昌記見得多,仲可以試埋添!

好感謝指點

回復 5# 闇黑天使 的帖子

我冇set 分數權限呀!" \) z0 ^$ G! Z4 M/ a- s) K

2 ~# E7 l4 m/ H. `5 P9 s, I% ]5 R9 Z/ \' l/ @) k+ D- F
& o9 i0 B  @9 J, P5 e: ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-3 16:44 發表   + [8 g9 `2 L/ \  p/ S4 h. v: e9 [' z/ S
我冇set 分數權限呀!
& b- k5 r" d# {! J! ~: {* G4 K# a" f7 y
/ P5 w3 Q- T4 z
個版唔夠分入
( j0 g# H! R6 M2 h* Z! z: p5 K; P新法真係好令 深藍裙

感謝

樓上d校服好正呀 多到可以開博物館

引用:
原帖由 闇黑天使 於 2016-10-2 23:02 發表   
) b+ x. e# N5 q8 k6 ~& l請問大家有沒有添記既經驗之談?
: F1 y) s) A# D/ W( a
# t/ A4 v1 ~: f1 L  s0 f聽講添記嚴左好多( a) A* `, P; @- f2 E3 B7 |6 J( F
有機會要靠代購買先得

感謝分享。謝謝

自己一個住先可以有咁多收藏

想問協恩旗袍邊度買,尺寸點計?