嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求幫忙幾套校服購買地點 謝謝

求幫忙幾套校服購買地點 謝謝

1)性+落2 J' i6 V2 I/ c" `8 x; k
2)性paul(小學&中學)- ]' L6 ^* C/ M: s
3)wa得中0 S0 _: n. Y% Q' C7 P" ]8 `3 \
4)上至高等# Z2 E7 Z  J$ U# d7 b1 `
5)新髮% p4 B; @, W2 h" p6 ]
6)遵到(夏&冬)2 {- s) K/ v) a, ^$ ^( }. B
想買到正貨(一手)(學校指定的供應商)
2 C* ]0 D0 p" D4 f5 Q& x6 a. p我知道有些已經不存在了但都想找找( k. c% p, `; c( U( J4 s5 W
請各位資深買校服的姊姊妹妹指點迷津 謝謝
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實有咩正貨唔正貨? 反正我全部係九龍城買晒, (唔好打埋D咩別字啦, 好難睇)新法乜都有, 又好招呼!
# c" f& a7 w% }6 x2 O) f9 E4 r- z' D  v$ x" y( k
  y7 P8 ^) F, z. ^1 V  m

0 x4 V2 X# X+ k) A% U) B[ 本帖最後由 rockman772 於 2016-10-2 13:23 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-2 13:13 發表   4 t) \  v9 |* d1 a" K7 t
其實有咩正貨唔正貨? 反正我全部係九龍城買晒, (唔好打埋D咩別字啦, 好難睇)新法乜都有, 又好招呼!
) G" o8 T3 ?& K; Y( S* u
1 Q6 ^1 {/ J6 ?- Q% T: s144891144892144893
% E& O4 ~( U9 o4 K好 唔該哂+ d  c6 L! G+ B3 n% s
但多口問句 昌記d料唔係話麻麻地咩?
* C9 f8 C9 J1 ]0 l0 X4 u謝謝指點

回復 3# 闇黑天使 的帖子

新買的校服裙一定會比較硬身
9 P2 S2 u' w0 M8 H5 u我就用熱滾水洗多幾次, 再熨直, 就慢慢變軟身D% d3 ?0 `6 L: p; s  d# I/ X
4 [# K3 m9 l8 I
我的校服:-http://hkcd.tv/thread-55407-1-1.html+ M) @  h. N1 H1 U

* J7 `: ?+ E3 C% N3 {0 ^[ 本帖最後由 rockman772 於 2016-10-2 15:33 編輯 ]

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-2 15:31 發表   $ P8 y& H+ ~$ k4 z+ b# s
新買的校服裙一定會比較硬身& \" B, x* Z( x9 D7 Y4 u( X* j
我就用熱滾水洗多幾次, 再熨直, 就慢慢變軟身D" |8 u0 @* n! t! q2 {& H5 K8 X
1 g2 i2 o3 a& {4 H0 E
我的校服:-http://hkcd.tv/thread-55407-1-1.html
: B+ O9 T/ H: q1 |/ x- R' b( c3 N
唔夠分入唔到 哈 BUT THX

請問大家有沒有添記既經驗之談?

回復 1# 闇黑天使 的帖子

最緊要昌記見得多,仲可以試埋添!

好感謝指點

回復 5# 闇黑天使 的帖子

我冇set 分數權限呀!
' s9 L% a6 R0 l, K2 V2 H# b. J
* k/ q! H/ q. m2 ]1 X+ E% y" s$ C8 W3 z3 K1 g$ ?% K
7 n% G# u0 s5 \' B* G. v: W
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-3 16:44 發表   
- @2 G8 `7 t2 b7 s& Z% y8 T我冇set 分數權限呀!
, }: [- T% s7 K, y" v* l& c
9 i, G. a" I" R4 t144951144952144953144954
4 K. ]2 ~4 Y& N0 X3 [1 R
個版唔夠分入
) V& X/ u7 x2 x7 j新法真係好令 深藍裙

感謝

樓上d校服好正呀 多到可以開博物館

引用:
原帖由 闇黑天使 於 2016-10-2 23:02 發表   
' o2 E; O4 ?0 H+ i  \1 S請問大家有沒有添記既經驗之談?
! [, j$ E& J$ i3 j- \6 C

% v& k) t0 G3 m聽講添記嚴左好多; Z* g6 }; T/ e
有機會要靠代購買先得

感謝分享。謝謝

自己一個住先可以有咁多收藏

想問協恩旗袍邊度買,尺寸點計?