嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求幫忙幾套校服購買地點 謝謝

求幫忙幾套校服購買地點 謝謝

1)性+落# }4 d! k7 M3 ~- G3 v( R5 P) F
2)性paul(小學&中學)( f# ^& \- ]2 @" Y
3)wa得中  p; R: V* U: v
4)上至高等7 x% q) e6 M5 m6 j8 k2 J
5)新髮5 o# {4 J9 }0 I' N' K  ^
6)遵到(夏&冬)4 `8 @4 f: N  i7 P9 F3 i
想買到正貨(一手)(學校指定的供應商)7 ]# R% Y( D: `- R9 a/ C
我知道有些已經不存在了但都想找找7 f* ~# @- L" Y  J- ]
請各位資深買校服的姊姊妹妹指點迷津 謝謝
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實有咩正貨唔正貨? 反正我全部係九龍城買晒, (唔好打埋D咩別字啦, 好難睇)新法乜都有, 又好招呼!0 b' f' h2 P* D) |: N' f
, s: G2 l( z) H: ~* B% m* @

# l4 w6 {8 `- h# o8 s* a9 H4 p( {) ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-2 13:13 發表   
: b9 d( W1 j. m9 g其實有咩正貨唔正貨? 反正我全部係九龍城買晒, (唔好打埋D咩別字啦, 好難睇)新法乜都有, 又好招呼!6 W: @7 ~) r7 R3 k) }  l
( r" u0 }( Y4 _( |& w6 J- m
8 ]$ M' h# [9 o. r! u
好 唔該哂
( J/ O0 F) Q/ \8 ~$ z5 J但多口問句 昌記d料唔係話麻麻地咩?
( h6 _0 @# g. v( D3 O8 h9 c; H! u3 I9 c謝謝指點

回復 3# 闇黑天使 的帖子

新買的校服裙一定會比較硬身
8 B8 V3 H$ Z& f: `4 p我就用熱滾水洗多幾次, 再熨直, 就慢慢變軟身D" `7 {6 K  ]: x) ^! Z7 ~1 M

8 O$ h* E9 l% v0 i4 P$ G. f我的校服:-http://hkcd.tv/thread-55407-1-1.html# E3 Y, M9 Z, e% W# f5 G; m

. n) L2 D8 b1 ^5 [$ b) C[ 本帖最後由 rockman772 於 2016-10-2 15:33 編輯 ]

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-2 15:31 發表     k  a, V; [  C9 s
新買的校服裙一定會比較硬身1 Q+ ?; s' b4 M9 [% E: \
我就用熱滾水洗多幾次, 再熨直, 就慢慢變軟身D4 N) k4 H7 m  B( C1 T8 F5 z: m6 q

/ n1 c. X9 ~4 F! N我的校服:-http://hkcd.tv/thread-55407-1-1.html
9 G6 p( l1 q$ _3 D8 P1 A! i唔夠分入唔到 哈 BUT THX

請問大家有沒有添記既經驗之談?

回復 1# 闇黑天使 的帖子

最緊要昌記見得多,仲可以試埋添!

好感謝指點

回復 5# 闇黑天使 的帖子

我冇set 分數權限呀!" u, r* ]+ Z  K! f2 r# z. w9 d& V/ {# f

& ?6 R" u. V9 A6 M2 G3 D: m" ~  b: B$ v, ~' J

" M$ ?4 b  p6 O1 j: G[ 本帖最後由 rockman772 於 2016-10-3 16:46 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-3 16:44 發表   9 e: c7 p) Y" i' Y
我冇set 分數權限呀!0 j  C5 D5 E7 m. E* l% W% x

1 f' ]3 M! i. M144951144952144953144954
1 S- }$ `0 M* O- Z
個版唔夠分入 % o: ]$ j1 p- z# _
新法真係好令 深藍裙

感謝

樓上d校服好正呀 多到可以開博物館

引用:
原帖由 闇黑天使 於 2016-10-2 23:02 發表   
5 q1 L! T7 d- o3 o4 J! X3 I2 v# ~$ W請問大家有沒有添記既經驗之談?
, I% `) y9 H1 G% Q
4 ?; Q. S8 S; R. {# H6 [聽講添記嚴左好多; H/ S1 T* R$ v8 W# M
有機會要靠代購買先得

感謝分享。謝謝

自己一個住先可以有咁多收藏

想問協恩旗袍邊度買,尺寸點計?