嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

求幫忙幾套校服購買地點 謝謝

求幫忙幾套校服購買地點 謝謝

1)性+落
2 x+ A. w) P/ k9 f2)性paul(小學&中學)
4 f( J/ P# i" A$ i5 ]; U3)wa得中$ H; }( I7 V3 L
4)上至高等9 F$ x9 D! a8 v4 k
5)新髮* h2 B  j6 p3 K3 T4 W/ D7 z
6)遵到(夏&冬)
1 b) L. c+ S% O7 X: L想買到正貨(一手)(學校指定的供應商)
- F8 z8 u$ H# N8 U, _1 ^我知道有些已經不存在了但都想找找
. {+ p+ u4 A; m請各位資深買校服的姊姊妹妹指點迷津 謝謝
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實有咩正貨唔正貨? 反正我全部係九龍城買晒, (唔好打埋D咩別字啦, 好難睇)新法乜都有, 又好招呼!/ p! V4 q+ c, h- p+ Q' E
1 C* K& Z* U% K8 R' l3 A- s$ b9 w8 F
2 k, B/ Y% r% I; U
2 R. M, _7 Q5 V! f# v5 {2 U
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-2 13:13 發表   
; r* T1 [+ k- R5 f其實有咩正貨唔正貨? 反正我全部係九龍城買晒, (唔好打埋D咩別字啦, 好難睇)新法乜都有, 又好招呼!
1 \9 L7 X! L! |
# t8 R  s; N4 U6 x" e144891144892144893
+ A3 J* X; z* n- V& P, i好 唔該哂
8 a8 }9 B) ^0 c9 y0 C: @但多口問句 昌記d料唔係話麻麻地咩?; O* e' R0 x* E3 E
謝謝指點

回復 3# 闇黑天使 的帖子

新買的校服裙一定會比較硬身% Y4 g; n# G+ v" j( p7 P5 b1 l9 ^
我就用熱滾水洗多幾次, 再熨直, 就慢慢變軟身D
6 F: i4 O( u/ c1 x$ u% y! B
; Y' A$ Q! {: z5 q* X我的校服:-http://hkcd.tv/thread-55407-1-1.html4 `, R3 m0 F* P1 p
8 i0 d4 [! B; t0 L: l' C

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-2 15:31 發表   ; W; B# g7 V" |; p* Q9 D0 G8 J! m
新買的校服裙一定會比較硬身2 {' ?* n! I% ~: v' C+ o- S# u
我就用熱滾水洗多幾次, 再熨直, 就慢慢變軟身D
1 V7 ]8 v. h/ {% Q, t4 R( D# j  S! D; v5 o
我的校服:-http://hkcd.tv/thread-55407-1-1.html
# `7 I- V% s) S# G: d. M
唔夠分入唔到 哈 BUT THX

請問大家有沒有添記既經驗之談?

回復 1# 闇黑天使 的帖子

最緊要昌記見得多,仲可以試埋添!

好感謝指點

回復 5# 闇黑天使 的帖子

我冇set 分數權限呀!
( G1 e; Q# ~% k! M: Q: d
- S) H! a4 e8 I5 ]6 x4 r) d! i/ V- s# T7 i
. ~/ U$ i( b6 ?- A
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rockman772 於 2016-10-3 16:44 發表   : q4 {4 _0 ?; Y. w" c) ]
我冇set 分數權限呀!
) q5 \) O% O& k+ F
- n' k$ b; J0 ]144951144952144953144954
: r* S$ [' b" ?$ ^
個版唔夠分入
' ^+ |* _! d: a$ Z新法真係好令 深藍裙

感謝

樓上d校服好正呀 多到可以開博物館

引用:
原帖由 闇黑天使 於 2016-10-2 23:02 發表   
/ v1 L2 Q; e( Q2 g9 O/ |請問大家有沒有添記既經驗之談?
! W2 O% s. y# J$ t
; e; x4 M5 J: r, c9 j/ n2 r
聽講添記嚴左好多
+ _- G* V, M0 P4 H) J2 X有機會要靠代購買先得

感謝分享。謝謝

自己一個住先可以有咁多收藏

想問協恩旗袍邊度買,尺寸點計?