嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

商女不知亡國恨 隔江猶唱後庭花

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   
3 T: m2 Z$ o  G+ y  l' \體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
3 Y0 q3 G. v2 t0 z3 z9 O
" n2 W& S$ {3 ~$ J2 L
今朝又插入, 仲搵個鬚刨尾插入... 好興..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   * O$ d& R) r: B% O0 W8 G" m2 P
體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
# ], ?9 I) U. V; O( O2 l
% m+ z* B$ J+ @0 ?8 I8 q
完全同意閣下的見解

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-16 16:00 發表   
' D% D) V# W; }5 ]: [- |# h; P- f' ]- S
! z: x8 O- J0 o2 ?8 ]" B
完全同意閣下的見解
  @! m5 ]6 K) H, E2 t8 [( C% |% L1 k
都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 08:44 發表   0 V" p7 e1 H6 l3 I" L4 A1 \$ R
8 c. V4 o$ K5 M5 F- T) j1 i

3 Y& h7 A% r# C都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..
( O& _' `8 D: X9 N
5 O3 q0 C" G0 g, J* z
癮都係正確。
# L9 K6 W& Y4 `! O% x6 B我又覺得又有點分別的,6 E) R# @( U  }" ~
打飛機就打飛機,塗點油或潤滑劑在手上下咁chock到射,舒服曬。
& f6 ?' D$ Y( i同被那漲滿頂實的棒棒插到射,射完後,後面支棒棒退出來時,
4 A$ o# M  t; r: n# O退到“cake頭”個位置難捨難離,又是不同的意境啊,喔

用手指好難自己就
: y" X/ @/ a0 l- y$ _" j$ G/ M' S
. r% I2 [0 K' G5 G; D& ^: F9 ]; r# B2 W% b都係用玩具好D

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 17:16 發表   
6 f+ _  c& B) K! _8 K用手指好難自己就$ F5 d9 w; s$ [" F* n

2 |, D. j# O, a# y都係用玩具好D
6 Q- a$ T( B  |5 w% A* q: R
1 D+ W1 y8 a' T1 N( R
未有機會玩玩具, 暫時用住手指先.. 我亦唔想搞到個屎眼鬆晒!

肛塞一直塞住先會鬆
- K* N! b0 p4 h) Z0 a8 P& @用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時
1 m7 F6 P6 s! W0 ]2 W9 b3 e既唔會痛 KY又唔會乾

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 19:38 發表   
) o# V0 ]. w# c. N肛塞一直塞住先會鬆# X; _3 n& S4 _  l. D. R8 `
用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時
* B( j' P/ j. Y$ [  d; ?  }. k- v7 X既唔會痛 KY又唔會乾
- i; n) W7 A  S, W1 W+ o: ]& s
4 `' ?9 T. ~7 k8 b" ?6 ^
好... 有機會我買支黎試下先...

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 19:52 發表   
5 D. ?, |9 G9 w6 w3 x- b! H
6 f- a! W) L. g0 h7 w, E. X$ T4 S7 w. M
好... 有機會我買支黎試下先...
# b- O' c2 [5 y3 ^
( p0 m. t: k1 Y) F1 [
9 T6 h, r5 v" u7 r& Z/ L) R
哈哈,已经上瘾了吧,小心停不下

用G點按摩棒

後欄哩家野
# e# ^( D* m) G, W6 n有D人天生係要比人通架

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 10:44 發表   ( T) v# ^$ Z0 q. M: K( L! U
後欄哩家野7 [1 B/ Z" l) m0 I# ?
有D人天生係要比人通架
3 o0 Q# [1 d+ d4 a  w
0 q' B  L7 \! m1 Y自己後欄, 自己通好...

妳慢慢就會變架喇
. ]' Z4 j6 ?1 X: S5 Y到時妳就會不時都想比人通加喇

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 15:36 發表   
* m# R8 \0 q  k4 N+ V0 {妳慢慢就會變架喇
2 }3 B. [: E' m- D* p  ~到時妳就會不時都想比人通加喇
+ I4 O$ d# ~9 \+ j( e5 e. Y9 g
# y2 C6 n: ?1 [過來人,係唔同.. 不過我呢方面定力好好.

用過玩具已經返唔到轉頭
/ ?( e0 x0 O# R5 [而家間唔中就會用假__玩後面
: ?/ }3 Z3 C) r0 t  z) F唔係玩得太粗既話,唔會鬆既

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   / f% O, M# h6 W* {& L
用過玩具已經返唔到轉頭4 o+ F$ ]7 E& p8 U
而家間唔中就會用假__玩後面* |5 A+ D0 q  h9 o
唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
2 j" x( G: f! l' \
+ A9 W5 ~4 g: Y# Z我有心思思想試, 但呢一刻仲未過到自己.

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   , f1 [# x( o, o! g# B& }* ]
用過玩具已經返唔到轉頭
; Y  y4 ?/ J9 n  E3 I* Y而家間唔中就會用假__玩後面
, e3 N! B/ }8 r% e唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
- }7 G8 S; |7 t+ e# v9 G+ b7 J: @3 b* J. P" G- Q- s
又“UN”又“搖”撬兩撬
$ s$ R; z* A3 N與假陽具相約在菊花

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-22 10:51 發表   ( O6 v9 \) [7 z# R( [6 ~, x

# R. [, D" X$ B" s4 l2 R6 k" r* L1 b! G  [! N
又“UN”又“搖”撬兩撬8 R# T' Q! e' p) J  \9 U' Y+ h" @
與假陽具相約在菊花
& A" t" v- t" v4 D最鍾意慢慢坐落去 由慢至快咁un

fun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....

引用:
原帖由 sadm 於 2016-11-24 15:28 發表   
9 C  Z7 x& N5 ?4 Nfun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....
4 O, `+ d& T6 S8 d果支好大碌,雲妮未開苞會痛死
  w: N# H& C! J5 g. R5 ^$ sbtw 我用FF既伯爵都幾好玩