嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

商女不知亡國恨 隔江猶唱後庭花

商女不知亡國恨 隔江猶唱後庭花

呢排係呢度見到好多姊妹有玩後庭既習慣, 搞到今朝沖涼既時候, 都忍唔住自己用手指插入去試下. OH!~~~ 入左一節仔已經係我極限, 感覺都真係幾特別. 其實之前走去按摩既時候, 都有試過個技師幫我用手指插入去搞我前列線, 當時感覺係好興, 好正. 可惜搵唔番果個技師. 果次比佢搞一搞, 射左超多出黎, 可以講係最 High 一次.
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
會上引
P 圖 小賤人!
因無樣無身材, 為由P圖安慰自已 (T^T)

引用:
原帖由 yoyochan 於 2016-10-19 12:56 發表   
" K' n8 W6 E" S+ V# V會上引
+ `# f. V, x; s( k7 Z2 t

% U" s, ^1 I) H: e上引我就唔會既, 因我都唔想個 c 眼鬆. 只係間中插隻手指入去 high 下已足夠

最近沒有時間玩
, f8 S; J& L: \5 ~2 @9 c4 F# K但我認為太小不太敏感

引用:
原帖由 carmen_mina 於 2016-10-19 21:43 發表   
0 k4 I9 ]1 y( s最近沒有時間玩
8 d1 E/ W8 s9 n& {0 w/ e+ k7 X) n但我認為太小不太敏感
, E' Z" P2 Y: T5 J4 X' C+ L) S) @5 y* a$ e7 H6 `) V7 D+ L
咁妳又會點玩呀?

手指試過,  但整條沒試過

爽爽爽爽爽

引用:
原帖由 jennylovely 於 2016-10-19 23:10 發表   1 d; a/ G# z$ h
爽爽爽爽爽
2 p) N. g& ]3 `; |3 K9 Z
4 g$ E7 t* v/ i: z5 K$ ?
都幾啦, 不過有 d 興.

今朝入左兩節手指, 都真係幾興...

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-10-19 21:54 發表   0 O  l) \3 a+ ?
8 H" ]6 P- e( O- i6 l% _

# Z. Z, Z" P# C  M7 Q6 Q4 x9 Z# M咁妳又會點玩呀?
- Z8 C$ F/ l, h/ t+ \5 f' G假__

引用:
原帖由 carmen_mina 於 2016-10-20 21:06 發表   
, k. B) ~' l  T9 p. Y
3 P/ I) X9 K- O. E8 C假__
" e+ V2 s. _- ~6 J2 |* B! U0 R2 x/ m# g! p
利害利害

哈哈~~我都有試過用手指, 好好玩, 又好HIGH 架~~

引用:
原帖由 xcherie 於 2016-10-22 23:47 發表   + |; _) H0 Q' z; \2 N
哈哈~~我都有試過用手指, 好好玩, 又好HIGH 架~~
6 i$ Z' `" f3 y2 b9 M1 G$ \0 I: v0 `4 U4 `* W: u# u
我宜家沖親涼都用手指, 只係覺得有 d 興!

我玩緊依啲
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 samou 於 2016-10-24 11:43 發表   
, X) U5 }" i( s) z我玩緊依啲
, K9 ?+ y7 ]( q" t: B  G, ~8 \
6 T, O; V6 @6 G; F1 c# v6 U: H效果如何?

我試過搵個一個人妖黎做,真係好舒服,會上癮架,佢地好識插

引用:
原帖由 jacky9200 於 2016-10-24 12:22 發表   
) O! [2 _% M& D. D; X0 {. Y我試過搵個一個人妖黎做,真係好舒服,會上癮架,佢地好識插
( Y6 n* |6 x6 g9 X
+ T" v9 Y  |, {* X# h係邊度搵? (多口問下, 唔係想試)

我就接受唔到遊玩後花園!

引用:
原帖由 44533678 於 2016-10-28 10:50 發表   ) h6 ^4 H3 V4 s' j
我就接受唔到遊玩後花園!
/ s3 M+ }* Q* ]

0 E4 |6 n) b" m5 w# \我宜家都冇玩囉,因為每次玩完都興

體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受