嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

商女不知亡國恨 隔江猶唱後庭花

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   8 t; n/ u: W) W, j8 k* @5 B, t
體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
/ n5 ~' J% o( k# M) n( b7 k
7 Y& B7 a! H" W, F  P3 j7 G; s
今朝又插入, 仲搵個鬚刨尾插入... 好興..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   1 w! n3 J! g. ^+ E  g% w! M5 J
體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
( n! N/ c( q; w
& i8 o% S% Q( }4 |
完全同意閣下的見解

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-16 16:00 發表   
5 u' F7 Q( Q6 f& D; ~
3 h. f- e8 V- Y! [
: x0 w9 Z. x8 u5 g, ~完全同意閣下的見解
) q  {! \$ \) B: b7 c: ~3 p

( s9 d6 G5 z* Q7 C0 `都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 08:44 發表   
# C/ W. h0 E* ?2 Q* ^
; e3 W8 q6 u1 b' ?% k& Z* H  r! f4 e& {, l
都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..
$ v, h8 y4 o) W; R- P  p: I' a! D' y, M4 }
癮都係正確。0 }% o9 k8 c. T
我又覺得又有點分別的,8 b5 T3 V) T  H6 D0 d% S: Q1 @
打飛機就打飛機,塗點油或潤滑劑在手上下咁chock到射,舒服曬。  h. C& T) v2 X8 \& \6 ~! J% c
同被那漲滿頂實的棒棒插到射,射完後,後面支棒棒退出來時,! p: h% m" B, u% R9 d- g6 F
退到“cake頭”個位置難捨難離,又是不同的意境啊,喔

用手指好難自己就
. p0 o/ H" d, q4 t! v( S) T* p# w1 H# `, ^2 D" p
都係用玩具好D

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 17:16 發表   
7 P, F$ \' Z/ P/ Z用手指好難自己就# i: b/ j; q# X- L1 R! K
; C: w1 ]' w, r
都係用玩具好D
% ^9 m% [) O! j

( ]: q* S. u' b% ^未有機會玩玩具, 暫時用住手指先.. 我亦唔想搞到個屎眼鬆晒!

肛塞一直塞住先會鬆
1 S1 g9 V, U0 K用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時' _! {; u5 ]: }# C
既唔會痛 KY又唔會乾

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 19:38 發表   
1 Z: \* n1 h2 n( O, N+ [6 w! R3 d肛塞一直塞住先會鬆
1 l8 K, E4 Z( q2 Q& J用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時4 h) _& S9 {; x# G2 v+ Q5 H
既唔會痛 KY又唔會乾
& R5 C% J, V9 i, b8 l% y7 C: P5 I  e! {( x( y% H$ {& D
好... 有機會我買支黎試下先...

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 19:52 發表   
+ s3 y) f" k8 v( P+ Q
9 v3 l9 f0 n( G; X3 g1 u; w
. N( b: t- j, _+ }' E好... 有機會我買支黎試下先...
/ n5 U0 |7 [# y, [
- \2 i: j8 d# m. N

( Y9 _. ~* K: {' j$ Q. ?哈哈,已经上瘾了吧,小心停不下

用G點按摩棒

後欄哩家野. }$ Q  ?$ n  v  @. x( w" c
有D人天生係要比人通架

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 10:44 發表   - b7 N1 t1 N; l1 N; }
後欄哩家野) Y4 R$ L8 K& B; e9 A! d
有D人天生係要比人通架
. D! h5 F0 C  ]$ @9 p2 Y: q; N8 s8 ]2 a& _1 }* i
自己後欄, 自己通好...

妳慢慢就會變架喇$ {* b( v7 g4 D: I$ B% b1 ~
到時妳就會不時都想比人通加喇

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 15:36 發表   * F7 A9 @3 f; R% L+ f% U
妳慢慢就會變架喇
. k- j& y( N& i" G到時妳就會不時都想比人通加喇
. C  Y' W1 l# G- F' D. e& }5 H; ]) ?. ^4 s
過來人,係唔同.. 不過我呢方面定力好好.

用過玩具已經返唔到轉頭
" D5 ]/ N" B% |' s8 H0 F* u% ^而家間唔中就會用假__玩後面
! A! ]3 y4 e2 C4 I% V唔係玩得太粗既話,唔會鬆既

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   
' @! d7 k: q% D+ f6 W$ J9 o( Q用過玩具已經返唔到轉頭  D% [* w% b+ o" w. r
而家間唔中就會用假__玩後面
/ W6 P& `" o1 o9 n3 W唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
0 Q4 N+ v4 j$ m1 I
# ^6 E6 T+ I9 j/ @  w
我有心思思想試, 但呢一刻仲未過到自己.

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   
* j( ~) N: |, U* k8 V& i+ ^2 n用過玩具已經返唔到轉頭
5 @: O( k4 ^' O0 I而家間唔中就會用假__玩後面2 R% B9 n! \, J1 @; n
唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
% A( t8 P* ^3 U7 f$ u7 F! U/ ]" U) n/ F/ |, \) N, u& V
又“UN”又“搖”撬兩撬
$ F( X. ]7 m$ [6 I- g# q" a- U& A與假陽具相約在菊花

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-22 10:51 發表   
! c2 K% j8 e3 R" |8 F( l0 B& ~
1 {3 g, M* U1 J9 n1 }( H$ C" o) _: a. {9 K7 B9 A
又“UN”又“搖”撬兩撬+ r8 L/ @( `/ y! D6 ]
與假陽具相約在菊花
) g+ u' O( \1 ]5 H
最鍾意慢慢坐落去 由慢至快咁un

fun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....

引用:
原帖由 sadm 於 2016-11-24 15:28 發表   ; q- v9 C# `9 E9 q3 J
fun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....
# h$ D& x9 C! `! `5 a果支好大碌,雲妮未開苞會痛死
. v  \- n! P& [& x# H  \btw 我用FF既伯爵都幾好玩