嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

商女不知亡國恨 隔江猶唱後庭花

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   . v/ `( Y! U& S7 }: x8 M2 U
體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
, c( `1 h" j) p" Q6 ]0 P6 Y
% Y2 ?9 M9 j4 F
今朝又插入, 仲搵個鬚刨尾插入... 好興..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   
4 E$ ]. p, c5 x& Y體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
! d% E; r* c7 C; ^6 {: C; X5 {8 P& J( M9 `7 s( ?. D5 D
完全同意閣下的見解

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-16 16:00 發表   
- d; n5 h) Z% i2 Y# t8 T7 p
* I2 W% q6 N; e
2 U3 F9 k4 ^) m$ B6 S  ]完全同意閣下的見解
7 P% E- E& U- x+ Y( L, `) Y

5 l. z4 p4 z* f, {) _2 X: }都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 08:44 發表   ' n5 X/ b6 ]- v2 f6 G5 d
# R) W! W! N0 v. ?6 U

- Z, @' K# q8 Q1 J0 J( f1 ~都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..
) J- z$ o5 Z0 E* h- t' u/ _: g* D; }: [0 Q
癮都係正確。
; g* T( j7 E4 o3 k5 C! X: O1 V我又覺得又有點分別的,
/ M) F  b% c4 B" m9 J6 k5 A; I打飛機就打飛機,塗點油或潤滑劑在手上下咁chock到射,舒服曬。% c4 T$ i' q' U' M; b( H
同被那漲滿頂實的棒棒插到射,射完後,後面支棒棒退出來時,
  x( Q4 [. K  U! p, l退到“cake頭”個位置難捨難離,又是不同的意境啊,喔

用手指好難自己就6 E) F# J0 W9 W/ X1 p: c" T
; {$ B5 \# Y9 o/ C
都係用玩具好D

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 17:16 發表   
- @# p% S$ ~% f  Z0 d用手指好難自己就* C, k* k4 g' d/ u- n8 D

/ Z  N7 ~8 z$ u( J' |都係用玩具好D
. Y* n. A4 p2 x2 v' c' g

- U# Y7 c( V- Z5 `$ k. \, X) K2 j未有機會玩玩具, 暫時用住手指先.. 我亦唔想搞到個屎眼鬆晒!

肛塞一直塞住先會鬆
7 ]3 H, r8 e* d用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時
1 R7 M, Z* X9 u% J7 ]% S! ~' s  z既唔會痛 KY又唔會乾

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 19:38 發表   
/ _) k: s( u  _$ _' `肛塞一直塞住先會鬆
6 G: I; x' z  Z& b) n3 e用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時/ Y5 i5 ]( D2 b3 D" F
既唔會痛 KY又唔會乾
( O0 Q7 ?3 H# R; E6 l% _+ {- W+ W
好... 有機會我買支黎試下先...

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 19:52 發表   
+ v& p2 g- G, N  B: _: W
9 h# M# i/ C& a" s- h
' v0 x8 `2 Q5 H/ G/ D4 h) d好... 有機會我買支黎試下先...
" ^& `, @# U9 N) P# [' c+ |3 k( M+ I" D! x  V

$ C+ b! p! b: _) G哈哈,已经上瘾了吧,小心停不下

用G點按摩棒

後欄哩家野
: {) b' ]. o0 c( k4 {4 u7 k有D人天生係要比人通架

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 10:44 發表   
0 ^. J4 O! c2 E$ J* a# D( b後欄哩家野& S/ ?- \# [; k$ W  j
有D人天生係要比人通架
+ f$ t7 U: s/ U! i) V0 Y- D8 n$ t. B3 d; L; @
自己後欄, 自己通好...

妳慢慢就會變架喇+ i& I" L+ s4 |% ^  M8 ?, U
到時妳就會不時都想比人通加喇

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 15:36 發表   + K8 W" l) u# }" l  q
妳慢慢就會變架喇* n2 K; f$ Z  U6 j# k+ K
到時妳就會不時都想比人通加喇
* _  y  Y5 Z& @8 ]! S
% `( c* C" D6 I9 N& T
過來人,係唔同.. 不過我呢方面定力好好.

用過玩具已經返唔到轉頭
0 d- v: X' ?$ f; i: }1 ]$ l而家間唔中就會用假__玩後面- C6 n/ ?# {8 K2 M6 H9 v6 Z2 _8 k
唔係玩得太粗既話,唔會鬆既

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   ! V" R2 k4 {7 `! N
用過玩具已經返唔到轉頭) G2 V5 J+ h# y* v; g' J0 A$ v
而家間唔中就會用假__玩後面
8 t7 K  s  }- A# e4 ?+ G唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
; `$ l9 E3 F9 x4 J& i- s) a% j
7 @* L( R' _1 w3 i) L, y# E
我有心思思想試, 但呢一刻仲未過到自己.

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   
: e' m( V( h# ?8 I用過玩具已經返唔到轉頭
& g5 d. }; |* ~" J而家間唔中就會用假__玩後面
* U: y* x- n% s! V( F, L( R唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
- T# q4 ^( \* p2 S. r7 ~  J7 H7 _1 ^& A
又“UN”又“搖”撬兩撬
2 v! O* |2 o' B  J' x與假陽具相約在菊花

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-22 10:51 發表   , J+ U. v! u- \/ _, g

" D. _3 G, d% J& i! [/ ^) G+ z- j* y+ \; f3 I4 G% V
又“UN”又“搖”撬兩撬
# \3 H( T: B4 h與假陽具相約在菊花
0 C- x2 l$ s2 Z最鍾意慢慢坐落去 由慢至快咁un

fun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....

引用:
原帖由 sadm 於 2016-11-24 15:28 發表   
4 F4 v$ \) _+ B9 [, l) Rfun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....
- n6 b  B/ U# C- Q. F果支好大碌,雲妮未開苞會痛死3 k- I( S5 ]1 z9 V' }! R# {7 ^
btw 我用FF既伯爵都幾好玩