嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

商女不知亡國恨 隔江猶唱後庭花

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   
" H2 W* U+ K: J# [體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
$ N; x/ q) e* u7 y4 E$ E/ j1 g
: c( t: C' g6 ^; I" k  ~- @' k今朝又插入, 仲搵個鬚刨尾插入... 好興..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   
) G$ Y/ H( Q1 q% ~8 t! S體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
! e, \4 F* S& d9 z) G

% ?+ y! s! y( a  T% f完全同意閣下的見解

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-16 16:00 發表   3 R8 s8 q& I- H9 Y& r/ f: i
& y/ R+ O' \! r9 I+ p1 H8 a  @
$ d. I8 F2 s- f" g: o
完全同意閣下的見解
0 A* l0 |+ O& |  C9 F; D  @7 y
0 h' G* w2 e+ J都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 08:44 發表   
. c, W2 Q$ h& i& X( O
9 Z$ y% A6 J2 W( @
& f+ ~) x, B0 b* K/ m& D都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..
$ n4 Y  ]2 e3 L' \' d, u
4 B. h0 V; |, E# R2 f. f癮都係正確。
0 n2 r9 [+ d7 ?& v' j8 n我又覺得又有點分別的,' |& g; l1 q% F0 c# `
打飛機就打飛機,塗點油或潤滑劑在手上下咁chock到射,舒服曬。# a* k& r; R! N$ V1 f; l: w" [
同被那漲滿頂實的棒棒插到射,射完後,後面支棒棒退出來時,
( X* f- w* r  M& }退到“cake頭”個位置難捨難離,又是不同的意境啊,喔

用手指好難自己就4 B, r% T* b# z
8 Y3 h! R! x9 s8 K3 a2 g
都係用玩具好D

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 17:16 發表   
+ g1 `9 P( @1 p; n! ]. f. {用手指好難自己就, a* ]( K0 o+ E5 r

4 ~) w3 @" U+ V( k3 G: [# E9 v都係用玩具好D
; w! ~: H' V/ W) Z. }9 \$ P! ]
# h9 ~9 R; a+ `  Z6 k: Q2 J
未有機會玩玩具, 暫時用住手指先.. 我亦唔想搞到個屎眼鬆晒!

肛塞一直塞住先會鬆! P: w9 t* W$ [  ?0 `6 `, @; |
用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時% ^9 A/ B6 D8 c. y( Z' D9 c
既唔會痛 KY又唔會乾

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 19:38 發表   
, Y7 v) g# u; l肛塞一直塞住先會鬆
. D/ e( |& G9 ]  h' x% K/ Q用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時
" ?3 R) j9 T* O, C6 o, `% b7 j既唔會痛 KY又唔會乾
0 x- Q5 M2 h9 F( e

. S/ Z, R; m1 b2 F+ }好... 有機會我買支黎試下先...

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 19:52 發表   
: E/ w2 m1 z7 g1 ^6 q
0 F# e" F+ b8 t6 u9 r/ l( o/ s6 j: p; e; V( ^, z1 v/ U
好... 有機會我買支黎試下先...
+ d# n1 {/ P2 C/ M3 C3 c- D8 t% k' g( v( @, g' [

* h5 s( W$ x# K9 ?5 j& s哈哈,已经上瘾了吧,小心停不下

用G點按摩棒

後欄哩家野
  J. i/ {: s% c; |4 O有D人天生係要比人通架

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 10:44 發表   " w! k+ ~0 z" N( r  i+ O
後欄哩家野- K; r( Y+ b% x0 I5 \; W- t. y' }
有D人天生係要比人通架
/ W9 Z4 h9 S- @3 ~9 ]4 Z7 m3 J/ m+ |8 Q6 i( g2 t
自己後欄, 自己通好...

妳慢慢就會變架喇
! [0 L+ Q# b6 E3 \4 @到時妳就會不時都想比人通加喇

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 15:36 發表   + }) r. @( N  b* K
妳慢慢就會變架喇. e3 |/ I9 }( O8 O$ D6 H
到時妳就會不時都想比人通加喇
- M' t/ j% Y  p( V$ G& t

( |0 _. j  i, y過來人,係唔同.. 不過我呢方面定力好好.

用過玩具已經返唔到轉頭
4 m7 g) B' g( ^( ~! b/ C8 h$ A而家間唔中就會用假__玩後面) ^# q% V* N: f
唔係玩得太粗既話,唔會鬆既

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   6 `' C& i: o* h8 _, @2 K- ?
用過玩具已經返唔到轉頭
' [' G  @2 l9 b" C3 k而家間唔中就會用假__玩後面0 Q$ M6 I, \& `" u
唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
+ D! a: ^+ b5 ]7 |1 D& G

9 C: O- y9 Q, [* y0 H我有心思思想試, 但呢一刻仲未過到自己.

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   
1 M& T; e$ `2 Q6 g7 v' [5 Z用過玩具已經返唔到轉頭
0 a" L8 A  F7 K1 W) F6 z而家間唔中就會用假__玩後面
  Z1 }( ]$ ?2 p+ z" B- `唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
+ F  g4 F: R+ q% ?  @0 i8 y) \. c6 ]' W( y5 W( Z- Z% y' I
又“UN”又“搖”撬兩撬
  u! B; G( q/ N, l- ^與假陽具相約在菊花

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-22 10:51 發表   
4 D( x1 m) m0 i$ J8 E2 P1 m$ \
4 A, u9 d5 Z( h& q9 ^$ Y- R- H/ o& c% k. Y
又“UN”又“搖”撬兩撬
7 w& L0 p: j& v6 h# O, Z" l2 E與假陽具相約在菊花
, ~! x: o+ o# d9 Q' `最鍾意慢慢坐落去 由慢至快咁un

fun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....

引用:
原帖由 sadm 於 2016-11-24 15:28 發表     H8 z' y. M! o' ~3 E5 [
fun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....
8 _1 c* V* I, f+ O6 T果支好大碌,雲妮未開苞會痛死
9 l. C5 ?$ n0 w3 ?9 ?" b) Gbtw 我用FF既伯爵都幾好玩