嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

商女不知亡國恨 隔江猶唱後庭花

引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   * z& R7 z. S* A" J) |' s
體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
1 l, R  C& ~( ?; Y! n

+ |% S2 m* z4 |1 p今朝又插入, 仲搵個鬚刨尾插入... 好興..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 5438g 於 2016-11-13 21:58 發表   * B1 V/ b2 F/ X* r  E
體質變了  會有那樣的需求 感覺來了 會很難受
6 x1 k5 B! N2 i& y5 x& y5 K# K7 Z2 H9 Y
完全同意閣下的見解

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-16 16:00 發表   
( S, H8 q  y3 b+ p" t- E- ~6 S: b% ]& o% `* P$ [( n
0 W1 ?2 ^' S( @8 p- w
完全同意閣下的見解
" g3 L1 ^: l- [8 e. W$ B* H' R; r
- W4 N0 B! P" F6 u' _3 I- f都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 08:44 發表   - ~* x2 |" z4 [" o$ f

: O0 q4 n: Z, R' i; U6 N
" u- Q) o2 u. R7 \! }都係既, 係一種癮, 等同打飛機一樣..
; t/ E* ]' a) m) V
% }* m" [1 G9 y0 k5 \: y( L* _癮都係正確。
3 W# S( p( [( j2 Q: J我又覺得又有點分別的,  S, h& L  z& T( c% g
打飛機就打飛機,塗點油或潤滑劑在手上下咁chock到射,舒服曬。
% o2 I8 v- u0 W同被那漲滿頂實的棒棒插到射,射完後,後面支棒棒退出來時,
- I+ z# F& i8 z* y5 f# v退到“cake頭”個位置難捨難離,又是不同的意境啊,喔

用手指好難自己就
7 x2 H1 H0 n3 w9 l! ^2 o# O
: {1 Z( R  H- H: T* l都係用玩具好D

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 17:16 發表   
7 K0 n8 w9 C1 T) S- L用手指好難自己就
) Q5 Z: e  }0 k. U  V3 _, H1 g* p% b+ p/ y5 Y2 |3 e  F
都係用玩具好D
4 _" H; i* \5 Y) {% {* v% g

/ T8 ~: w0 X, E未有機會玩玩具, 暫時用住手指先.. 我亦唔想搞到個屎眼鬆晒!

肛塞一直塞住先會鬆" p9 M+ _& A2 Y: O5 I
用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時' s* p* ]) L3 t$ e; X/ [# O* a
既唔會痛 KY又唔會乾

引用:
原帖由 Joesphine 於 2016-11-17 19:38 發表   
) O6 N6 {0 R9 [! y3 u3 r( z肛塞一直塞住先會鬆
$ S7 A% b% q7 A3 B8 a# T用男用G點按摩棒可以玩果陣先插 所以每次都唔多過半小時
% m: g; Q7 r) ]既唔會痛 KY又唔會乾
  w& K6 I$ ~) n1 V8 G$ X5 R/ S% d6 C7 H
好... 有機會我買支黎試下先...

引用:
原帖由 雲妮 於 2016-11-17 19:52 發表   
0 P# [8 L% H* X$ \: f' b3 N$ J: t: T% R: `' _9 ]

3 c4 y/ D1 t0 G( E好... 有機會我買支黎試下先...
  h7 @0 G6 [" S8 S5 F. p! m
) g- T% [- L# B, O/ v9 |- q: E3 H- c
5 t- m4 E4 `3 _0 I7 x5 o6 u
哈哈,已经上瘾了吧,小心停不下

用G點按摩棒

後欄哩家野
7 I* D) s: [$ f& N8 G: u有D人天生係要比人通架

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 10:44 發表   
, ~$ t- j, {  G4 Y! n後欄哩家野
% z3 z# o7 f( w有D人天生係要比人通架
& a, @6 T* `9 `: e  }0 w0 n0 v
0 [" o( a4 {' f0 F% B; u自己後欄, 自己通好...

妳慢慢就會變架喇1 P4 B+ U" w! T) g
到時妳就會不時都想比人通加喇

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-18 15:36 發表   ( X0 L  k' J6 g/ Q* ?; z& R/ g
妳慢慢就會變架喇, G$ L3 A" N1 C. h, S. A, e1 y2 f
到時妳就會不時都想比人通加喇
  z& O: x$ [' Q
, j- i. Y6 q7 l2 B0 S! }
過來人,係唔同.. 不過我呢方面定力好好.

用過玩具已經返唔到轉頭3 m5 d2 X  J0 V% P/ M
而家間唔中就會用假__玩後面
5 f: f9 C4 y1 Y/ @唔係玩得太粗既話,唔會鬆既

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   9 c5 l  [" e- x1 e9 F: s; Y
用過玩具已經返唔到轉頭! ~2 {" d9 @" ]- E' O9 P
而家間唔中就會用假__玩後面9 [0 H' W; |. Z; f/ a, S
唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
+ E, V& b* Y$ a+ W( }- V
( o1 d9 _' Y/ i+ L
我有心思思想試, 但呢一刻仲未過到自己.

引用:
原帖由 bonnie95 於 2016-11-21 23:19 發表   : f% ?7 u2 i! v% a8 t4 b
用過玩具已經返唔到轉頭
' ]! o: w) C0 b! O' O而家間唔中就會用假__玩後面/ d0 ^8 c0 q8 A3 K8 U( _" h
唔係玩得太粗既話,唔會鬆既
' B  D9 w1 H7 n5 h

& t7 f' v! D* y3 m& ?又“UN”又“搖”撬兩撬
  E: i& |( [; F與假陽具相約在菊花

引用:
原帖由 watergap69 於 2016-11-22 10:51 發表   7 ?/ p* z, ~( `5 g- W8 u% o
2 M4 t* X: W$ N$ I! {

" C7 s+ x8 K: R6 C7 ]* J8 b又“UN”又“搖”撬兩撬% w; G+ t( B  j- s, S# i: r) E
與假陽具相約在菊花
8 u8 l* a, j' R  N. X: n% m2 q
最鍾意慢慢坐落去 由慢至快咁un

fun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....

引用:
原帖由 sadm 於 2016-11-24 15:28 發表   , ~+ ~' `# C( ^$ M5 M! s% O* F
fun factory 有隻按摩棒...識得前後郁架....
% T# T  J. Q; a- p; G( c
果支好大碌,雲妮未開苞會痛死: l% [8 j3 H7 ]/ O( U
btw 我用FF既伯爵都幾好玩