嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

第一次接觸衛生巾,當然是攞呀媽果啲,果時剩係覺得好奇,但大個啲,對性有咗認識同興趣,用衛生巾就好自然地變成了用來打飛機,最後仲自己開發了一種用衛生巾打飛機的方法( 呢個有機會再分享,實有機會 ). B, ~1 ?8 C& s: D
玩左幾年,漸漸又變成鐘意衛生巾包住跨下,被輕輕磨擦著,好似一直被撫摸的感覺,當然,除咗上面所講的效果同用法外,仲有一啲用衛生巾但可以講出來,唔使收收埋埋的理由,過去的四、五年,對衛生巾的感覺同需求都不停下降,近呢兩年已經好少用,甚至好少諗起
$ M- N( z; r; _6 n* s* @但近期因為一次接觸平腳小褲褲(我由細到大都係著三角小褲褲),果種被撫摸的感覺突然衝晒出來,最後都係忍唔住,又再次行番入去
! I+ J' ^9 g' q" z$ S寫文之際,用緊兩塊,係兩塊 KOTEX 親膚棉面草本抑菌 41cm 的衛生巾,棉面好過網面好多,同埋呢隻衛生巾有少少香味
6 V; ^- }! ~1 u" A  y# p" ?- G一塊就正常貼法,第二塊就前後掉轉,用原本屬後面的大面積範圍來包住條JJ8 @3 K/ r: `" r! I
睇圖最實際,以下歡迎討論
) F! w$ c; V: ~4 v: Y4 ?5 j, c
( x+ l7 [; L. u0 @, t' k5 B' ~1 f5 J[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

出唔到字的問題已解決了
2 Y3 h  N( {8 f2 @5 A) f( S
) s5 J+ `& G+ n  n4 a+ H[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-26 13:14 編輯 ]

好像聞一聞好醒神、索一索舒筋活胳

應該好舒服

有無瀨尿落去???

可不可以一次購買不要買八次....

引用:
原帖由 yan-1995 於 2016-10-26 23:55 發表   ( q, g0 @/ A& E$ t# y' ^! i
有無瀨尿落去???
( I; w, ?4 _, O9 B* }0 J無!
# }3 a, Y7 e$ W" s8 b7 j我唔想整污糟塊衛生巾,我要果種被包住,被撫摸的感覺' r6 X  u# d* @3 r$ ?) v1 j0 y; {
平時番工都係坐多,但琴日下午突然要跑來跑去( s; F' ?( C+ b+ b: T2 X
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來

引用:
原帖由 夏天 於 2016-10-27 04:22 發表   
( }+ n: z: b" P$ s可不可以一次購買不要買八次....
( l9 N  C4 K4 B% F" S唔好意思,我都唔想5 Y- k( v' _8 U$ D. [
我用唔到[free][/free]呢組html碼- z0 p$ x1 a3 e; {& F3 c0 c
被迫要大家逐張買

引用:
原帖由 44533678 於 27-10-2016 07:45 發表
/ W( X& o' Y  R7 y3 m6 Z: E+ S出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來
. y2 V4 B/ T, _* `' p+ M6 g5 [. y1 j# H. r
這個我很有同感.
怎麼天生不是女人... ~  

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺

引用:
原帖由 wendy 於 2016-10-27 12:02 發表   2 A% [$ t' z' B* Y
( U0 N1 `7 q: A0 ^6 f% u& I
8 R9 b$ Z2 x+ T5 v+ G8 m
這個我很有同感.
  A. {5 r! d2 M& R
之後做完野去廁所放水
( i: a3 q) e* E$ w0 ]1 x6 G條JJ一攞出來就有考珀液流出來' a! h0 D$ B/ Q, x
由頭到尾我都無性興奮,條JJ都無硬過9 s% Y4 l7 A* @
但費時佢一陣會硬,最終我都係打左次飛機(無射落衛生巾)
4 L- G  y) z5 H$ W. S+ H; u$ g; ?等條JJ進入聖人模式,軟綿綿地回到塊衛生巾的擁抱中

引用:
原帖由 attacc 於 2016-10-27 13:06 發表   
7 F: x4 W9 L# W; O$ Z" w我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺
3 P+ C, [. m. ~  c
我以前細個都有攞女仔底褲同胸圍打飛機,只係想達到性興奮,宜家已經少之有少# ]) J% O8 ^' @% V
我都係鐘意做男仔,鐘意尸口巾西的感覺; y9 c5 M6 {, x3 b, R
衛生巾只係日常用來撫摸我的胯下而已: E4 @6 q4 j& W2 W' J! e3 S, `3 M
9 P' Q3 t# J  J; ^/ Q

[quote]原帖由 44533678 於 27-10-2016 14:02 發表   
8 a9 N& A  ?7 B9 ?( S2 i
/ Q1 o+ [' c7 t* d( s' W& R之後做完野去廁所放水+ l7 M! a9 U- d' n8 X6 |
條JJ一

加油9 L3 W+ y. b: o
照樣真的很舒服4 d! V4 t# V7 |/ f" f
但是這種內褲翅膀好貼嗎?3 b: h* Y8 U& o) A
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
# X& ]4 }: K0 a1 O9 k) F' J比較服貼股溝
0 P6 [1 m9 G, O- T看你屁股溝衛生棉沒有很服貼

引用:
原帖由 美車 於 2016-10-31 00:24 發表   ( z0 W* E' w, [. l
加油
1 @  d% W; a' l9 }- d照樣真的很舒服# b. J0 e% [- \- m  y
但是這種內褲翅膀好貼嗎?6 v- c4 J2 c7 p# i- V7 M& g
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
5 T, g; `; Y8 m1 o' h比較服貼股溝
+ q  S6 r9 ]4 g看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
+ |% _0 y7 h9 [2 P  ~翅膀都黏在一起,但對感覺上又沒有什麼影響" `$ |" ~+ G/ D. _/ {
看起來股溝不太貼服,其實那個位置的接觸感最好

引用:
原帖由 美車 於 31-10-2016 00:24 發表   
0 q) ^- `" Z, a/ p) B6 y加油+ g- E, K  ?- A8 R' E6 |
照樣真的很舒服+ `: `7 e3 g  R  n) ^0 L6 N' C
但是這種內褲翅膀好貼嗎?
9 b$ T+ T. K2 k  Q我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
/ ^4 A# v# s6 y/ \: w$ o比較服貼股溝" y% t3 n: [- c2 A, |1 B
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
' p0 p+ e3 f0 k& S; w+ [

( D  Q5 ]& c# i- I, S6 }  z喜歡有藏翅膀的生理褲還是不藏翅膀的?

我都系隔日用!4 V' {4 K: W. v! c/ n( S
但我會貼住訓!
! s. Y) B) \( D3 o' @+ c  ~$ J第二日换巾先射落M巾

引用:
原帖由 tork 於 2016-11-26 10:56 發表   * t6 i3 p+ d& L7 u  P# E0 d
我都系隔日用!
8 b0 d& B5 d) a; e但我會貼住訓!
1 o" n$ B/ ~! k, o第二日换巾先射落M巾
2 h" z( R. Y  u, ~3 u5 q
貼住瞓,我就無咩可能做到了!

我喜歡位生棉

你目前在線上嗎?
7 a' w+ E: o% I3 d想聊聊

引用:
原帖由 葦阿 於 2016-11-28 20:57 發表   6 B, D0 v! R5 n$ r- A/ P) u
你目前在線上嗎?
( D7 K- H( X/ e& h2 ^* _想聊聊
4 ^# Z* b" U$ G( `5 b你想聊什麼?