嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

第一次接觸衛生巾,當然是攞呀媽果啲,果時剩係覺得好奇,但大個啲,對性有咗認識同興趣,用衛生巾就好自然地變成了用來打飛機,最後仲自己開發了一種用衛生巾打飛機的方法( 呢個有機會再分享,實有機會 )
9 e2 C* G  j! R玩左幾年,漸漸又變成鐘意衛生巾包住跨下,被輕輕磨擦著,好似一直被撫摸的感覺,當然,除咗上面所講的效果同用法外,仲有一啲用衛生巾但可以講出來,唔使收收埋埋的理由,過去的四、五年,對衛生巾的感覺同需求都不停下降,近呢兩年已經好少用,甚至好少諗起
4 `- v: @: E" G  y4 q但近期因為一次接觸平腳小褲褲(我由細到大都係著三角小褲褲),果種被撫摸的感覺突然衝晒出來,最後都係忍唔住,又再次行番入去
/ e+ l( A! t# X6 {/ H寫文之際,用緊兩塊,係兩塊 KOTEX 親膚棉面草本抑菌 41cm 的衛生巾,棉面好過網面好多,同埋呢隻衛生巾有少少香味
- S0 R. W* s- M, N/ s5 x) ?* R一塊就正常貼法,第二塊就前後掉轉,用原本屬後面的大面積範圍來包住條JJ; S) X* Z. t0 ~) E4 Q  O
睇圖最實際,以下歡迎討論3 T% Z& ?) ^9 d  m/ b8 L* k* {

% Z" W7 A1 J* b4 t0 L8 P[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

出唔到字的問題已解決了& a( V, l' \5 j& c; P3 v4 \) S$ |3 b

6 c* j% s* l) V' q: i[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-26 13:14 編輯 ]

好像聞一聞好醒神、索一索舒筋活胳

應該好舒服

有無瀨尿落去???

可不可以一次購買不要買八次....

引用:
原帖由 yan-1995 於 2016-10-26 23:55 發表   
4 z: j! |6 d/ e, `2 {& p9 E3 b4 n有無瀨尿落去???
" a7 G) D. \. k7 M; r9 g$ W無!
7 W3 t  g3 T. {* Y7 S7 C" R) f8 i我唔想整污糟塊衛生巾,我要果種被包住,被撫摸的感覺
- _' a  M! J* F7 h& K平時番工都係坐多,但琴日下午突然要跑來跑去
8 l' k( E9 G5 P1 |7 K" ?% @出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來

引用:
原帖由 夏天 於 2016-10-27 04:22 發表   2 r, T  y9 ?& x- N; F/ b" h
可不可以一次購買不要買八次....
6 @9 e5 P) W$ [# f9 p& X, ]. Q3 Y唔好意思,我都唔想4 u2 Y0 p  m% \2 A  u. S
我用唔到[free][/free]呢組html碼0 a' Z3 D  R5 u7 G" g
被迫要大家逐張買

引用:
原帖由 44533678 於 27-10-2016 07:45 發表 5 p( j# }1 ]( B! a
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來
3 l/ O  t1 E" {1 k7 q
' g) Z8 {" z5 U0 U
這個我很有同感.
怎麼天生不是女人... ~  

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺

引用:
原帖由 wendy 於 2016-10-27 12:02 發表   3 ?9 W, v9 j. Q

5 e! M* l% u& \) E# @* M
, x7 H  {) K; ^, }4 B0 y: L這個我很有同感.
8 N' q" G3 L8 }, ?/ y$ o* t之後做完野去廁所放水
2 \7 O: q: D0 w9 U  w條JJ一攞出來就有考珀液流出來
' ~: g( T) D) {4 c3 v3 c3 C由頭到尾我都無性興奮,條JJ都無硬過
. G8 Z& f3 d) ^但費時佢一陣會硬,最終我都係打左次飛機(無射落衛生巾)1 A3 K' i+ E) m2 h9 {& W
等條JJ進入聖人模式,軟綿綿地回到塊衛生巾的擁抱中

引用:
原帖由 attacc 於 2016-10-27 13:06 發表   
; o% [$ ]! A& \. l. [我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺
* U" r6 T9 V  d# E" L8 Q7 {$ U; w我以前細個都有攞女仔底褲同胸圍打飛機,只係想達到性興奮,宜家已經少之有少! W: N' s$ B+ J1 s5 i% b
我都係鐘意做男仔,鐘意尸口巾西的感覺
/ a+ `! `; m7 M1 G7 {. A( a& S' n0 a衛生巾只係日常用來撫摸我的胯下而已' }4 Z5 h6 V1 D0 s; @# }3 ~

; b" K) z1 W' R9 c+ \[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:10 編輯 ]

[quote]原帖由 44533678 於 27-10-2016 14:02 發表   ' U, g3 P3 G) v: w, b
% Y6 T9 v8 ~. O* y  O8 Q
之後做完野去廁所放水) P/ [2 H0 E' \+ t! b. d8 t, i8 G
條JJ一

加油
0 T3 i. {0 }% c( k照樣真的很舒服! U/ S2 T9 ]) ?! Z; |  r" D
但是這種內褲翅膀好貼嗎?# I: P- C/ t% }: R
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
% O9 Q5 H- h4 p. M比較服貼股溝
/ B* n5 D- k3 r看你屁股溝衛生棉沒有很服貼

引用:
原帖由 美車 於 2016-10-31 00:24 發表   
2 e7 W! g3 X& R1 ]8 h6 N加油! T$ c( r! I; Q1 x
照樣真的很舒服
1 K* k$ z# G3 h& ]4 _* t& |但是這種內褲翅膀好貼嗎?' a$ v5 K- W. [
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉4 L- i4 y2 @3 o1 p8 k- T
比較服貼股溝% N' ^- s) k6 r( W$ \% b3 C
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
) S5 z/ H% f6 ^( A9 |, M3 G  w3 E( M翅膀都黏在一起,但對感覺上又沒有什麼影響
8 m/ V$ w( U! @看起來股溝不太貼服,其實那個位置的接觸感最好

引用:
原帖由 美車 於 31-10-2016 00:24 發表   
) j8 z1 W: l, t( p& S! v7 }加油
: \% f' u: {# Q照樣真的很舒服2 a; a2 C. [  x1 e+ h) M
但是這種內褲翅膀好貼嗎?* O0 |1 \  g$ f  w! b* L3 M) g
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉# [' L: m6 L  C0 |# x
比較服貼股溝
; v) n8 z. U  |" Z$ A看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
: h+ e& L- f7 I& K
5 S2 O8 z, t& }1 I+ ^喜歡有藏翅膀的生理褲還是不藏翅膀的?

我都系隔日用!
* \: M* y3 p4 }4 n# o$ S, ?但我會貼住訓!
' q' h; g2 J% h6 Y, q2 i1 m% P第二日换巾先射落M巾

引用:
原帖由 tork 於 2016-11-26 10:56 發表   ! _) x! ^2 m" Q! k" U9 a
我都系隔日用!
0 [1 [9 q  o7 ?/ ~" u但我會貼住訓!# _' p0 p4 i( f- q. f  ]; `
第二日换巾先射落M巾
, B2 I; }! e$ f# i
貼住瞓,我就無咩可能做到了!

我喜歡位生棉

你目前在線上嗎?
! b7 z' j' ~+ a6 r" z; e$ U; d2 V0 ~想聊聊

引用:
原帖由 葦阿 於 2016-11-28 20:57 發表   4 ~6 X) c8 Q3 F) P
你目前在線上嗎?
3 R/ l: E" @4 i4 s* b7 T# I/ {想聊聊
+ @7 `8 e% ?' v你想聊什麼?