嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

[ 有圖 ] 戀上衛生巾

第一次接觸衛生巾,當然是攞呀媽果啲,果時剩係覺得好奇,但大個啲,對性有咗認識同興趣,用衛生巾就好自然地變成了用來打飛機,最後仲自己開發了一種用衛生巾打飛機的方法( 呢個有機會再分享,實有機會 )
  q7 K. h4 h% @玩左幾年,漸漸又變成鐘意衛生巾包住跨下,被輕輕磨擦著,好似一直被撫摸的感覺,當然,除咗上面所講的效果同用法外,仲有一啲用衛生巾但可以講出來,唔使收收埋埋的理由,過去的四、五年,對衛生巾的感覺同需求都不停下降,近呢兩年已經好少用,甚至好少諗起
* p. r, M7 R; F6 h但近期因為一次接觸平腳小褲褲(我由細到大都係著三角小褲褲),果種被撫摸的感覺突然衝晒出來,最後都係忍唔住,又再次行番入去
2 d% O: b' R) G! E) c3 N4 v寫文之際,用緊兩塊,係兩塊 KOTEX 親膚棉面草本抑菌 41cm 的衛生巾,棉面好過網面好多,同埋呢隻衛生巾有少少香味
' ^4 d2 l7 w/ j+ ]! h; F+ C一塊就正常貼法,第二塊就前後掉轉,用原本屬後面的大面積範圍來包住條JJ
9 v, H% q& D4 V3 O1 S睇圖最實際,以下歡迎討論
9 a0 N4 A1 |2 N6 L: M; ]1 E" h& o- @& P! K$ g2 t' j
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

出唔到字的問題已解決了! g) \+ W9 [; k0 n& b

# o0 q, T1 y4 K, w* A9 W' ?1 w[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-26 13:14 編輯 ]

好像聞一聞好醒神、索一索舒筋活胳

應該好舒服

有無瀨尿落去???

可不可以一次購買不要買八次....

引用:
原帖由 yan-1995 於 2016-10-26 23:55 發表   $ S! D# B% }0 X, M
有無瀨尿落去???
! y6 c6 B, H. Y# z* d! E+ z8 B
無!
6 X% [' i  G2 s4 p9 `5 [我唔想整污糟塊衛生巾,我要果種被包住,被撫摸的感覺
8 [- q3 u3 k4 H' c& y0 h, D平時番工都係坐多,但琴日下午突然要跑來跑去' O- g* ^, Y  e  w
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來

引用:
原帖由 夏天 於 2016-10-27 04:22 發表   * r3 L/ r1 I" C4 M1 I+ _2 _
可不可以一次購買不要買八次....
: a% ~- l' H$ \' d唔好意思,我都唔想
4 W, d- }  k/ n我用唔到[free][/free]呢組html碼& j+ `; Y$ L7 F& \
被迫要大家逐張買

引用:
原帖由 44533678 於 27-10-2016 07:45 發表 $ m, p! F8 R/ ]# s7 l  Y9 `
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來
, G( q, P4 Z' Y+ q& z3 _

7 K( f3 M- f/ ~6 `$ |. C' t9 |7 k這個我很有同感.
怎麼天生不是女人... ~  

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺

引用:
原帖由 wendy 於 2016-10-27 12:02 發表   . W5 z$ o" }4 E2 C
' t$ Z* E& L/ [7 ~7 B7 r
* g4 N1 E8 I& D- M$ l
這個我很有同感.
2 G$ T0 g/ n0 j; ?; N; _/ L之後做完野去廁所放水/ i0 M8 m' E* ~+ g; O7 L
條JJ一攞出來就有考珀液流出來
/ t' u7 ?8 J" W. v2 P1 u6 l由頭到尾我都無性興奮,條JJ都無硬過
9 P# D* f- h2 f$ Q% z% U1 v, e1 \但費時佢一陣會硬,最終我都係打左次飛機(無射落衛生巾)
! H, J  z9 @5 Z+ Y' A/ e7 M等條JJ進入聖人模式,軟綿綿地回到塊衛生巾的擁抱中

引用:
原帖由 attacc 於 2016-10-27 13:06 發表   . w' m. u: \& i3 a% V
我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺
" u3 k  H$ ~4 `/ ^/ P我以前細個都有攞女仔底褲同胸圍打飛機,只係想達到性興奮,宜家已經少之有少( `4 n6 Q; E! G
我都係鐘意做男仔,鐘意尸口巾西的感覺, t; y& {" d% |" ]
衛生巾只係日常用來撫摸我的胯下而已. e0 S2 |$ J) P, i' Q" x
# E0 }0 q2 c. }( ~( ]

[quote]原帖由 44533678 於 27-10-2016 14:02 發表   
; E+ t9 i" N  s
  k2 i( r' n' q' }  x# i& F之後做完野去廁所放水
$ k8 [& \5 c2 F+ z條JJ一

加油
& J, \1 n( U4 h- [1 U- T照樣真的很舒服
! m7 {$ w: z- D: M$ Z但是這種內褲翅膀好貼嗎?) Q8 ~. n2 u9 d( ]* M, z& V" ]
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
/ h+ T1 ]& @/ |比較服貼股溝
7 F/ i. C$ m5 v& i: u1 R看你屁股溝衛生棉沒有很服貼

引用:
原帖由 美車 於 2016-10-31 00:24 發表   / A2 K% [* \9 V$ |9 i8 C
加油& `& a+ f2 j, {5 t2 q
照樣真的很舒服( s; r5 N% u( q
但是這種內褲翅膀好貼嗎?! D8 e! N4 P, i* m+ }, H( r/ Y
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉; p; w& B: b2 I. N/ k+ s; Y
比較服貼股溝+ ?7 L+ U6 f, o$ J/ ^
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
+ L; G/ \0 x% z7 M0 |" A  O( O- v6 s6 L翅膀都黏在一起,但對感覺上又沒有什麼影響$ W4 N2 t- q- @: K4 z' G: R, Q
看起來股溝不太貼服,其實那個位置的接觸感最好

引用:
原帖由 美車 於 31-10-2016 00:24 發表   ' N1 P$ w' Q* B5 v
加油
+ l" m7 W5 P8 t照樣真的很舒服
2 j  k9 e# Z: ?但是這種內褲翅膀好貼嗎?. x7 X3 N$ W" U, O. o) o
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉$ c' V- ]+ G0 L! V( u5 j* V  b
比較服貼股溝
0 D) T  _6 t& X2 `: \/ d. E看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
# {* c+ P$ q! M" S: C3 [1 X- Q; y1 p4 m
8 x/ a% E" {  t5 g喜歡有藏翅膀的生理褲還是不藏翅膀的?

我都系隔日用!/ R+ }' m3 k" I
但我會貼住訓!
9 i- d: z3 E5 h+ D6 e0 F5 w0 D第二日换巾先射落M巾

引用:
原帖由 tork 於 2016-11-26 10:56 發表   3 ?* [' I# ^0 a! s: h6 H7 d$ j
我都系隔日用!
$ @' `) {) @; D% e/ w6 g但我會貼住訓!
& Z* y- L# T, C3 ~: n5 G5 u第二日换巾先射落M巾
$ M8 h5 d& W0 t# U* E9 s5 I, J
貼住瞓,我就無咩可能做到了!

我喜歡位生棉

你目前在線上嗎?9 k/ {0 L' |( k3 s; X
想聊聊

引用:
原帖由 葦阿 於 2016-11-28 20:57 發表   1 r+ B( [1 E6 S: @# @" C
你目前在線上嗎?
) X$ M8 \, T; Q1 Y4 ]2 P/ \想聊聊
  F5 A! w' B2 l5 \你想聊什麼?