嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著 ; o) Z* K" X; B. N
: u& Y: G* S7 H5 e
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   
' I- S2 X3 i% B- J' F# I1 |唔知有無人想買黎男裝著
/ J1 d( P5 E3 T5 Y0 d9 O2 ~格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
: q1 O' U  [8 E1 z5 F" W穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!3 x" q& i) p3 U# P2 D8 I, ?. P

5 M3 d, x  O4 r1 w3 [
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   
$ q( s# m; w( t3 Y7 p* t9 m只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。9 [; L" d/ ^9 v! N! p: K2 E
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   ) R0 r; i6 S1 f7 W" a: w
著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
1 W: t8 ^" Z" ?7 f+ Z

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
! k1 m( y# b0 ^* Z# |1 B' K& @著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
& e% o: B; o! A/ J
係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙* [7 g! x8 B" g
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
9 Y: D+ z6 i1 Y$ E* r7 w
8 _, `) Z8 A$ \) b9 j! K但我始終覺得
5 e; c; a& k# ]; e+ {5 O服裝就唔需要分男或者女6 D1 p9 n( k1 P  P( A5 Y4 m
著得舒服,自己鐘意就OK
+ z4 A" c: M" o1 m4 a( Q0 _只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛* a3 }  E" I: p) L& N2 r0 N
女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會! |. l; T1 s& ]. Q" x6 p. J
- b$ _5 u+ D/ j0 C0 I8 e4 E7 Z
想要改變% c9 r% t/ @/ R  j, P+ k
就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
) W; ], T( w" G  k" k; ?' u其實不嬲男裝都可以著裙5 A$ U7 S  f* O0 Z  x2 ?
5 D. d0 Q5 \+ b, L* j9 F, j/ v9 T: g; _5 m
但我始終覺得
/ j% A3 x7 G, h; ^4 T服裝就唔需要分男或者女0 s! X# A+ G. }9 H! a: G
著得舒服,自己鐘意就OK! |6 Y$ F. C; q
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
8 V1 D4 t& ]0 `7 v+ |  J
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   
4 o3 z4 q/ P2 j7 N! Q- s- O
2 n) U4 n7 r8 Q係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
% U! ^3 c; {1 n2 t% U! F# x' g
1 A7 Y& l+ d: Q
$ J7 _# w% D7 [9 O0 k" V2 a
其實我又唔覺呢款好好睇1 Z3 |" t7 g/ U* M) T1 ~7 x& q; V
純粹表達下
( ]) v9 h$ i" n  g' c對於男裝裙的意見- b2 L: v4 J; u# a& r/ s! }

' s9 q! P5 d) |1 ^自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   
' D- [  \1 A4 |. |( |
( y6 V7 p9 n+ z
5 ?( U; [' M4 f% A' F8 v' `. m' L7 D; Y" I
其實我又唔覺呢款好好睇; O1 `" o  ~& @; q
純粹表達下% l2 Z! Q) \0 g) Q+ _' |
對於男裝裙的意見4 v  k5 A" ]4 W2 w
6 ^$ }5 U3 D( u$ x: `
自由社會,可以不認同我的~
5 _4 F" ]' T) ]# K0 Y$ f我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   
) K& p2 P0 J3 \5 j
- L; r7 ?6 z, O. V我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
% r- p/ b9 ^) T3 {/ q: p" {5 Q+ ?原來香港也有買,不過這套很貴嗎?# e& J& T! L. S0 i6 V. F
因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
& r+ O' v* O) z: o9 @: l其實不嬲男裝都可以著裙8 V$ M8 U, _9 \" w  X2 t9 D% H
) t2 M, {! e* \  s& l# b1 n  K9 ~3 R- M" G0 R! W' d
但我始終覺得
4 i) b- ^% }# x7 l* D8 |服裝就唔需要分男或者女  f& O) `. A% A& S! R/ @; r
著得舒服,自己鐘意就OK
1 v3 e* k  ^! k  g只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
  [& S$ j6 b, f5 ]1 r( L2 C0 a. @- O; S6 v6 l* n
女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   : b/ [: @/ D0 ?4 V

1 a; Y# _' f( Z& e! y0 o% t! |原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
9 p/ d, E& P! F. S5 V0 h+ E5 ?因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
. o8 h5 j0 ^4 U
唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   , [& C; {2 I$ W/ C! X/ F
( @5 d. U* S! D7 y
' I5 r7 s! L0 G  a) r
女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
* g2 k( z  ^$ @' e& O3 E2 N0 \

f/ W$ ]$ p& j3 G$ G. P3 k; L% i( C, A, u( m$ D, G8 ^
其實呢D 就係要改lor
8 T, g3 |- |) ]8 H8 c個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識
) p$ O) @: S" {: l6 ~) }8 M4 a
  n. h8 ]8 Y5 U. n; i所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....