嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著
! f& T) r4 J7 c  D9 Q& I- m8 Q: d) \3 p9 F2 A
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   
% q! Q4 k8 l+ F$ X唔知有無人想買黎男裝著
+ R. l* z1 W, d+ V格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
' O+ ?9 {* ?( b' T穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!  N! _& V1 C' Q& j4 ?4 W  }' ~

0 X" Q6 q' c$ x& O, j4 l  ]0 T
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   
6 k1 B6 E& x- J7 o6 a2 M( c9 n6 T( B只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
" ^' r, y5 ~9 q( @5 e/ J( @% k穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   . S% N/ n9 O# X% z: P* p
著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
1 f+ Z+ g7 m2 ^/ d

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   . P0 j& q. t/ k2 D& H4 \7 K
, G9 B# O- G( y5 ]5 b7 z係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙
) M" w& @+ W6 `/ T- f/ n/ D歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
/ M: h* ~/ l* ^5 s* Y+ Q
7 I: g* |3 {- k但我始終覺得
' K3 K6 l! L! w服裝就唔需要分男或者女3 @' h* C/ J% `, u* p# P* p
著得舒服,自己鐘意就OK0 \- X: f/ `/ y8 g$ {9 o3 w/ M
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛' W  V. L) m1 V* ^8 }5 H
女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會
0 c/ U; c2 R) S
' i2 y+ B  I, b/ h1 g想要改變
' B; I# H" D1 Z: N9 X+ k就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   . {1 u4 v4 v- r
其實不嬲男裝都可以著裙; j2 J) N7 P8 ?7 _- u
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙+ y/ H: a- R+ z  j6 _! }6 w

% z7 Q8 E" q( m9 i) {1 y6 t: l但我始終覺得3 I: }$ k: h$ {4 q9 p# o
服裝就唔需要分男或者女) i: S  \, t2 K& ?4 j! A" P
著得舒服,自己鐘意就OK: h8 `; o! f3 Y: a  i# d
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
0 L, @7 d2 P% x& H係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   2 u  l2 Z1 C/ W. H
2 G: m+ O/ q. x, z! l2 R
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
* W' f  L& n% o' D9 M* R

9 O' i2 s3 R; z8 l8 z. {
. r) V/ b6 U1 R! k4 |其實我又唔覺呢款好好睇, ?1 C1 d7 {0 B+ W  \
純粹表達下
0 S  K$ N% e2 U/ T" o. L3 w! T對於男裝裙的意見
4 k8 H, C; t0 i9 u) s0 V& R* t6 E( r1 s
自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   
* j" h1 t1 @; W$ d
$ T# ?( M4 C$ i& d$ D, Q9 `
3 Q: t) ]  u. y6 {  N9 G1 n( N
3 q2 y* I: {9 \8 i, X' G# B其實我又唔覺呢款好好睇
# K/ L) L1 L- V" V% ?9 b5 {純粹表達下
' {0 u; \! U- q5 H對於男裝裙的意見: r7 I( j; e; O9 }; I
  u& j/ G8 K  f9 |: R% _
自由社會,可以不認同我的~
4 r6 d* K8 \: I, [' Y我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   8 ?/ d; M) s, R9 a
- l  D4 q' Z$ s
我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
( U. e. t6 N" X原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
( p! [0 s: [; U因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
+ f7 S7 b0 l" S; g# j$ \其實不嬲男裝都可以著裙( l5 ^. `. S0 u  w* W2 G
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙1 p4 O* R3 q4 G0 f
+ l% n) h1 o+ j
但我始終覺得
1 m/ M& P0 R8 X4 m0 q9 [. Y  p服裝就唔需要分男或者女
- _. j) P: N6 k) o! v' u著得舒服,自己鐘意就OK# ]" k5 d) S, i, O6 a
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
5 z! f( y$ e, }( V. W0 K( a) N
- P7 a- ]+ I2 W
女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   ! T9 |9 t4 |/ G9 w
# ]# j$ r% v) K
原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
% T: Y6 G2 A% l1 u1 b因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
' i& f% a1 m& w) K8 E唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   % m7 g2 ]4 T$ T

7 Z/ {0 L6 @& z$ I  z% b3 E
5 J9 u: J; b& G. G" l' i, k女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
$ x  F# Q8 Q- f6 o$ L( K  q3 [

( j  a% p4 z2 ~4 J. H其實呢D 就係要改lor- h9 w5 s$ l# l( Q
個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識
6 Y, [- @, _  o( y& a& t9 R4 M+ m8 K9 m2 u
所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....