嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著 2 {' t: ^2 F/ o8 Y

7 x' Z5 S% Z6 P  n1 W[ 本帖最後由 under1 於 2016-12-28 00:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   0 q  f) W) r* v& V
唔知有無人想買黎男裝著
: V, F+ }) f8 ?5 W% `格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
' r# s+ c: T- I3 [穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!
7 h) e. ?6 w  H$ {( p  |' Q1 \. J' J  N6 ^/ T: a+ u
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   4 \7 R! e3 Z$ v$ ]- z% W4 D
只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。
$ y2 `4 ^: Z+ m2 u! \6 s穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
$ A/ O. Z7 E# U" v5 g4 }$ @著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
% i0 M' t$ v& f2 {

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
, y5 j/ U5 E6 G* q著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
+ t2 K% _/ g8 `% Q係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙1 G8 v  ]# T* c# u0 P, j) w$ A
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙) u/ ]: T1 ]+ K4 A
8 u5 `4 a6 h3 H- K& C  b, g+ O
但我始終覺得
8 |" M" i" L7 B6 {6 `/ k8 U服裝就唔需要分男或者女
4 q3 u. V0 w0 C) g) P. a著得舒服,自己鐘意就OK
. A1 N( K2 J& K2 c2 |6 d只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛
  y3 }4 E* F7 |! b, G8 ]+ w. M9 w& j* i4 |女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會2 J2 @3 Z: e  S, v8 D/ ^; w
, s2 z2 W3 p" D$ M
想要改變
9 W  v' n- X$ e/ U* Q2 @9 ]就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   : `; q  R  W4 w
其實不嬲男裝都可以著裙
7 Z$ D* Q* I* B2 }# _1 ~. e歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙8 T- f. |, T) M. p
! J& m, n: V& ~- O7 B7 c
但我始終覺得2 o9 v) `1 r9 E; K1 _* [
服裝就唔需要分男或者女. y! Y9 A& ?6 h# N
著得舒服,自己鐘意就OK/ s% Y( Z  M. u# o* s
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
. \9 b% \  ^7 }' s" y0 J" t6 ^係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   
5 y9 i- [0 `# c1 m& U. L2 ~  n5 U5 S6 }4 `
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
; l2 x  L9 P7 w9 W
) l" }$ c4 ]: j$ A4 M1 d

& w1 I; e4 h. K* ~& J2 a- ]其實我又唔覺呢款好好睇6 ]3 y/ E1 ?% n' Y' o. F" T
純粹表達下
* r6 T7 M' u- N, S( L% M對於男裝裙的意見& `* q+ n, ~; o
4 \% r8 ]/ s+ {
自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   
5 p% [2 i: Q0 t1 ]
) W* W3 w: j7 c/ B3 x5 V
( C6 W' V, G& m0 e; ^3 f. h) \9 n$ _, W, `4 L7 q4 ?
其實我又唔覺呢款好好睇
9 {9 ]$ d  a8 P' z, }純粹表達下
1 S% b3 u+ C( S. \$ F! Q2 n9 W對於男裝裙的意見
: v& @4 p/ O! A$ w) L5 R! \' ?0 n3 Y0 x8 i/ U' G* y8 T( x
自由社會,可以不認同我的~
9 O" [+ W6 f: W# X( [6 L, o
我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   
& ]( _/ a) R3 c6 _: t  I/ @* \
2 m) M8 a" d! k我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
9 u4 \( k) F3 Z
原來香港也有買,不過這套很貴嗎?- S* H4 H6 U) h- ~
因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
+ p& z+ q) A) N3 C其實不嬲男裝都可以著裙
4 p7 E/ Y. w6 p" H# Y( q歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
$ D1 X- D% w+ w0 ^! j8 R
- Y0 S. i4 e" P0 O. V但我始終覺得
/ W5 k1 b$ e# c5 [  O服裝就唔需要分男或者女. N- l8 z( G% `6 v: \1 Q
著得舒服,自己鐘意就OK4 g  M- {5 y$ O* i4 J- y
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
- X# Z4 a6 ?) W' Y+ l% c! w7 x4 G* y$ L# c6 t3 d
女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   
/ \6 E% k9 }  g8 k0 ~
+ S( R, r9 P2 u- W6 X! ]1 I原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
0 k) G5 ?3 f, p因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
5 M3 ]3 n9 h! s3 }
唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   ) `, a' R, d  X4 a2 D

5 G, J8 ~( ]+ ~- N% a3 G- Z* ?( a( P# v/ N& Y
女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
" v! h9 o. ^8 w6 c/ {) @0 T7 h8 G; H$ y1 j( g5 Z
8 U  o; \0 F# N, D" g
其實呢D 就係要改lor% g' d1 P  O( l' L5 {  D
個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識" t! b3 r) D5 h, \+ l% K
7 A2 q6 Q6 e3 P/ ^2 J6 d! _
所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....