嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實男裝都可以著裙

其實男裝都可以著裙

唔知有無人想買黎男裝著 " _. h& r' Q) ~

) a" e3 O5 G3 b0 t9 }0 I5 B7 b$ Y( B[ 本帖最後由 under1 於 2016-12-28 00:01 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 under1 於 2016-12-27 23:59 發表   3 O7 N$ `( y" M
唔知有無人想買黎男裝著
; g! ?# U& f6 r; v格仔裙最迷人!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。6 \% w  E/ \: D0 n2 D* V
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

5錯喎!

無錯,係可以著裙,但係我覺得咁著同男裝無乜分別!
  Q+ G! l& z" ?: q* ~* a/ Q! {: B; H! b. T" v! d! ^  I
引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-28 02:28 發表   
. H% }+ S4 F+ z" j只要穿著不用太女性化的上衣,加上男性化風格配搭也許可以吧。# B- E* _9 i$ t: Y) u, [: I
穿著得像蘇格蘭風格也不錯。

著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   
" {0 K0 Y; x3 W, P5 W著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
' c3 E0 b8 {0 b% t. n) q. a

引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2016-12-28 11:03 發表   1 L: K5 A# e3 P
著咗呢條裙之後, 又係男裝,..........就無興趣了......
7 \+ f7 J. t. Q$ l: n+ b係想「扮女性」,唔係「扮男性」

其實不嬲男裝都可以著裙7 K! x# p' X! F9 T% ]# V
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙# s9 X# [5 P$ @6 e& [4 F  O
# N+ h. t( Z8 `
但我始終覺得' s1 Z6 o* c+ C, T, ^
服裝就唔需要分男或者女0 i1 C, d+ x& m. ^# ]
著得舒服,自己鐘意就OK. p! ~. V; x; \( {5 E
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係表示咋嘛1 L6 w/ u7 L1 x2 K9 ]3 _
女學生校服就係校裙,男既就著褲,其實都係一直灌輸緊咁既意識俾社會' P/ C. i" l4 T' u; d: \4 X' ?! v0 i8 b9 ~

% i+ P, O. N1 |1 x, h) D1 |想要改變
' T3 K, K8 n$ d( X% R4 n# a就要從教育做起

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   " D, n; @) v4 }! Q0 X$ y7 f0 k
其實不嬲男裝都可以著裙! F( [" E# M4 G6 E
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
; {) D/ k5 ^( p3 Z3 w8 z5 P* ~, i3 q! P
但我始終覺得
8 _" ?4 d% W- {% }# q* S服裝就唔需要分男或者女/ T/ f- D) G( E7 [1 g6 R" Q' ~
著得舒服,自己鐘意就OK
/ B; D6 M9 _4 ?只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
( R7 B9 [/ d/ J. G, Q+ O* r3 F
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-28 19:15 發表   
! ~5 G  |& R0 G- ?* l, Q- J) o; F# R/ A. H; v$ [
係 呢套衫如果你買黎 香港著好引來好多人望
2 B, D7 X) Q( v; k0 w2 F1 ^7 F: V% K

9 B, b1 T* k1 B: q0 O0 q( R* i2 V  V
其實我又唔覺呢款好好睇
# N  b. F, Q# N  |1 R純粹表達下
5 U8 z+ p4 h$ V! F4 g, b3 T對於男裝裙的意見( _- _/ o3 q% p, L
; I6 U- o6 f3 O+ p3 c
自由社會,可以不認同我的~

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-29 18:35 發表   6 M; Y- ~4 P& C, w1 e; [, _( _

! ]% l1 ]) d! v+ n4 A
( U4 P; S9 _" }. Y
8 w3 I1 `1 l2 o' C6 b3 `其實我又唔覺呢款好好睇% a* Y) C6 f% T% x4 n+ N/ s# R9 S4 e% H
純粹表達下
0 a: b  D: p5 I1 L$ q對於男裝裙的意見
) U2 X& l  ~' ?9 w  {% o4 Z4 A3 y. f2 m9 m0 t
自由社會,可以不認同我的~
- A: c' D8 m7 j8 A, D6 x
我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左

引用:
原帖由 under1 於 2016-12-29 23:29 發表   
! b4 ?" A! L- l' Z9 f; T" s5 m
+ Z0 |+ O# Z8 D& W% t我都唔覺好睇,但見香港有賣,所以影左
/ f/ K7 `2 \1 d/ a! g
原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
3 S/ L$ L- w% p  j6 A3 a8 g& ?6 Q4 T因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-12-28 18:26 發表   
& v* x; D9 |0 h; H7 q7 r其實不嬲男裝都可以著裙8 [, s+ ^0 S+ d# _, j6 {
歐洲D 時裝展,隔兩三年就總有一批design 係男裝裙
. `! J3 Y- `; P/ y) V0 K( ~! }( @7 |6 w) N3 O5 a% _" q2 Z4 l
但我始終覺得
. W9 H; K3 G/ Y' C2 P2 y服裝就唔需要分男或者女
, ^9 I8 u5 s# ?  @1 ^- L+ ~, C. g著得舒服,自己鐘意就OK3 Q, }: ^8 @2 C8 ]2 j
只係社會同教育由好細個話你知著裙既係女人,連男女廁個牌都用服裝係 ...
3 `0 Z( S9 S. e+ o+ Y( r5 F/ E! Y( T# m& s2 Y" D2 h- p; V
女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維

引用:
原帖由 Miku 於 2016-12-30 00:04 發表   
, x% `' l7 R& `
% Y5 [1 ?# y+ x原來香港也有買,不過這套很貴嗎?
) F* I% w9 x( G& K因為看來是一件男裝外套、加圓領TEE SHIRT配蘇格蘭格仔裙的樣子。
% A' P% z2 o# {' |# |7 _7 p* G唔知價錢 間野係 IT

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2016-12-30 00:04 發表   ) D8 d3 l$ v1 k$ i) }- r

& x' h+ B+ ~: `  ~2 X
; W6 y: H- I% p# C# J$ L" G女學生唔著校裙未比學校請出校話佢唔正常囉, 天氣凍話可以著褲又有幾多個女學生真係著褲? 至於男學生就除左話劇/宣傳外就更加唔洗掂校裙, 依D係既定思維
0 ?8 H: ~) }4 l6 O6 l' A: z
5 ?* n2 b3 G8 }) ~4 J' P, M! i  U& @8 R, ?
其實呢D 就係要改lor7 W. N. E) @8 W
個教育係咁的話,其實灌輸左佢地錯的知識
0 Q* I! X1 j3 e6 w* L4 A1 D) B; P% p4 t( b3 a) L5 Y
所以我一向都認為要從教育開始改變

好正bo....