嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?( W& h! z8 B  {" D
會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過
1 {- \; C( X% a- y3 C9 T# E3 _( `( _理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」
, z' @" L& i  q( H怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路
0 Y' {% o) f/ i
3 q2 K2 e6 k% l: k不過
* j) K- q+ k' r3 j絕對不建議
; [2 V4 M! W) _6 z4 N1 ?5 Q畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用
$ o, {5 @8 e4 o9 A3 F由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生3 A3 ]7 Z1 e7 c' ^
0 T) f$ q( f8 W; O3 v9 q; q) A: |
個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有2 R; v$ ]" C1 N- i6 J
皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起
# z5 H8 w6 p) f
, W* X1 _2 Q9 d! G# p; f+ x但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同5 s) s0 {3 Y9 R5 I
連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎
6 d. ]1 D9 m6 r2 j/ W' V7 ~  {2 f; N7 }
我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好; g& \' E* s6 _& D0 H6 Q: W0 w

1 D9 L  H0 V' r# y0 K* u4 `/ _( P% j& U/ }# i3 j- u% k2 A
起碼入女廁唔會比人趕出黎先
+ z  P. j6 n; }) V" X* W' H! q
2 }8 Y8 ~7 s5 {8 h* G1 o, W7 Z# r4 o+ @- E  T
副作用:
: q* a7 `1 ?5 t+ s1 w% F) |頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦
, j' [% c. Z/ F$ ]之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁
  b: F' S+ `: _  _6 ^
( [$ q% V" V1 K! |6 j[ 本帖最後由 sinson 於 2017-2-2 13:10 編輯 ]

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人
! x. X8 F/ K" T  J9 g! {: ~好想有女人既身體,但係又好怕做手術: x4 Y1 P- \( M3 A0 R2 m5 y
再加埋屋企人一定唔比
3 q# m' v1 f% C" Z4 ?: ~9 B所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃!
. S9 K. A$ s9 o. `, }$ \. |8 Q吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
3 g# d: e7 y' |& h7 Y  D7 s我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
$ J' }+ ]- F+ g2 m! K+ i9 ]搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   / B! D, n+ ]3 t' y: ]) d9 G( u! ~2 m
藥唔好亂吃!
* N6 ?6 X; m1 Z& f. }吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。! h2 T: e: {5 e9 l. x
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
" E5 e/ {5 q, `) [% X# L搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
' E6 U# E, X# J; I2 J$ {
無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
; K" c0 K+ V! [' @1 d  k食药唔會令個樣中性d
! x" _6 ?; L% a
要整容先做到. P( L: I8 F8 j8 ~( ~$ q! {

0 y, m' Q3 C4 A) e# r# A% N我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變
! h0 \5 I' d8 ]我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   
- R5 H/ k+ k0 b3 g; I就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
- e2 F. ?) D) }$ l9 O/ ~- ?6 p依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   % h0 ?7 w) A+ P6 N! U' P
我就係你講果種人
1 V% T* k$ P" ^8 ?9 N$ r# O) q0 P好想有女人既身體,但係又好怕做手術( F( F/ w6 b" `1 z* X
再加埋屋企人一定唔比
& g: [- R( f4 E. {  \所以想食藥令自己個樣中性d
7 K% u+ R$ a+ J9 l/ K0 ?3 \$ {
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
/ I2 m" I1 O7 M: C- P食药唔會令個樣中性d
' V6 T* }" d# S$ A; T- O+ n
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   
, d" H1 d2 S8 s! }先把頭髮長長吧
( d$ m# n1 X1 y9 e& j: z3 n7 d5 I( C- f, }. B1 U) e% `: h8 \' J

! h- g3 A/ p8 X& D0 [$ |! V+ b1 h其實食藥會唔會令個樣中性D
: R! j9 u/ E- `# l3 j( t$ `' X呢個問題好有商榷性7 J3 [. r  C2 c6 ^9 E) p

' \4 w' L3 U! j% A5 x; u不過
% C6 x; d: _- x" u: e& d食藥係會令皮膚幼細滑溜少少
1 Y% G/ J: C8 a- X1 ]都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分
' b2 `: V1 Y3 J當然長髮都係其中一部分啦
* @$ l; U, ?. Y+ ~, e- e衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   : T; m9 D  [6 N2 n
男人食避孕藥會不會有副作用??
% W' U  W0 [' o/ a# q( C, H* C" W; k/ p+ E
1 N5 s. L  V" C" C5 f3 P! `; T
" A+ Y8 n+ `7 h0 l  H5 I
畢竟都係雌激素
7 n+ X) {. g" M除左本身女性食都有的副作用外9 R% f+ V8 }- j5 s( c. S. J. L, }; N
) S7 \  q: {! k& L  P
有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???
' y. k: c* O+ {! [4 q- v4 J4 u) q# T4 I

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   ; @- a- @1 A7 f( f/ m! v$ m8 B

i9 @" L  O4 P" O
6 x9 F: J0 e4 n. F
% h: i8 q& {* u2 h1 i
- _+ {( B4 q5 m3 y0 {6 h畢竟都係雌激素- X& {  y) X+ y! F6 Q. d# e
除左本身女性食都有的副作用外
0 y; U* Y6 M5 {8 s1 _2 P; X
  S( ^+ x/ ]8 W! k2 c& Z/ I: m5 O有機會影響性器官的運作
. W, N# L$ ~0 L; i
4 d; d/ Y4 |1 E. l玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌