嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?$ v" h9 q' `0 b7 @4 P$ b) ]: e
會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過( r) ^3 a- d5 m) ?* ~* M
理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」
5 f* ]6 w) p4 V+ |; O7 j& |9 \怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路5 t. E7 c- Z4 Y- e5 r

4 |# _6 P+ I2 ]3 W# @不過0 h! w$ F4 D; J8 W+ j( |
絕對不建議6 @& V5 j. B- W7 ^: h' d1 @
畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用8 W0 J' C0 B  B9 [- p8 W7 K& @
由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生8 t2 N+ c' l& J8 N' n4 T0 z

6 B$ z, t/ {- y" x0 `. c2 A- l, o個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有+ U) Y% r/ E: x# d7 {1 ~
皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起7 {- \( l3 z2 @6 e
2 e# v" r0 {# F2 j
但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同  ~: z* o* @, q8 Z! H
連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎 % W! B+ `0 l0 e
# e" I; t) h8 A! Y+ a# q
我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好
4 `  t8 [0 b+ u2 M* Z2 R1 E( O- P3 j: Q0 \8 M# ]$ P

t$ p* x. i( g! t% F9 t% B" c起碼入女廁唔會比人趕出黎先 8 V8 ?5 G' y' Y# S7 x  ?6 C$ ]# L
5 w8 J' O3 A) o9 h% v: \
) j/ S: D1 t) s+ f* v4 Q/ ?- d
副作用:4 w( |0 w2 _  L0 E" B) J  u
頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦
" ~1 S' c6 r* b0 T  M之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁- }3 a5 j2 ~" R9 @+ o/ x
% Y% `( I' \& A( @9 }( b

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人
' ?  l* ]+ u  P/ ~4 V好想有女人既身體,但係又好怕做手術
! O: y, L6 l0 T$ @4 e3 x/ A再加埋屋企人一定唔比 ( o# \6 J# _/ h2 G: c" ?
所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃! 4 \. ^2 D7 \0 C+ X5 F4 S( ~. q
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。$ y# c5 }; a" @3 [5 v9 b4 I
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
0 }4 `( j! v  r搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   
/ O( K" j$ [' [, g& P藥唔好亂吃!
- `. H4 i& B* G( p6 p5 Z& J% e吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
/ ^1 u) m; \9 h4 r$ M7 q9 r- C我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。2 G! W+ m3 F6 i9 ?
搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
6 m: T8 `: K6 R, t# w無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   7 f; A6 X" q7 [/ I% P' g( e2 a
食药唔會令個樣中性d
& e4 C; W  r% Y) Z+ L: p
要整容先做到
! v0 Z# h, u# p. V
" }& {( \6 H6 R& ]我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變+ G( k# R- A$ e
我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   
% R2 V6 t  L' v/ y6 B  \* Y就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
( ^7 x! v( P: L1 d0 q) z! i6 q2 w依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   % A" C5 ^4 e: a. a$ N' E0 o+ Y
我就係你講果種人 ! o& X/ n/ m2 k, q$ [$ e9 _7 q
好想有女人既身體,但係又好怕做手術1 C7 B/ n: }1 v6 o7 z4 a+ w
再加埋屋企人一定唔比
9 b8 ^# f/ C5 }. t5 z1 h! ]所以想食藥令自己個樣中性d
; ^" k8 I2 h2 F$ ?. r
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
! o. E* [. U) ~/ m; Q( \食药唔會令個樣中性d
: B" R- e$ c: j( ^) O
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   
& G- B0 Z& X- `  |* V3 C先把頭髮長長吧
( I' s1 W; E9 ?1 o' u

* r* u3 v! g  M2 {; `9 d' p  t! r3 E3 G
其實食藥會唔會令個樣中性D
) l7 I: t- e: X" i/ K9 j& _呢個問題好有商榷性
% p4 T$ q4 t; ]3 G9 s( H
* J5 f: L) f$ J  F不過* |5 H) e! O1 v
食藥係會令皮膚幼細滑溜少少
7 G$ g6 I+ ?9 D! R: g# r2 a都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分
3 V. K1 b. A( k/ d/ i當然長髮都係其中一部分啦6 y7 r7 K: ^' V* h9 ?  r) N  `+ B
衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   - J+ o/ S7 Y% ^
男人食避孕藥會不會有副作用??
' d& r% a: [( Q# x) m& F, y- ~
7 A& ?/ s8 m+ H$ Z

* _" [' |" e$ J6 F$ _, C
% L7 @% q5 ]& b( Y# ^% W畢竟都係雌激素
" R0 p$ H7 y3 s除左本身女性食都有的副作用外
; ]. Q+ h4 o" d1 d0 m. ?+ S: |0 z+ F. d$ A! ~
有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???
1 |6 o& z5 h: B* m' P, q% S8 ]! S# b5 S
5 c, B- P/ S- V! w! Q% ?# w! Y[ 本帖最後由 mizuho 於 2017-5-20 03:17 編輯 ]

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   
4 L% t/ C1 e% s9 w2 ?7 x" H
' ^3 F0 e, |- x
$ A0 L% ~7 R. g/ l; j% g
5 c, ]9 {) ]# z; k5 \! M4 k
5 C$ O/ b7 @. ?' l0 f畢竟都係雌激素* P  D1 E/ V, C* P: P3 k
除左本身女性食都有的副作用外- `5 \/ c. @# E% o1 ]
" Q5 F0 K' U, S) y+ a
有機會影響性器官的運作
" H! r# Z0 @4 V( {" }9 ?1 X8 N( \" ~
玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌