嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?
$ q. ~( I1 l# a) B( k/ y2 v8 G會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過6 x* s# q# _4 r+ w" m8 r, R6 `
理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」
8 F/ f, @5 C) \0 t1 H- I怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路  `! q( y  U4 ]# e9 ]+ p

/ o) q! C& S4 O; l, G不過9 O' f) V. D! G5 m
絕對不建議
7 z( [# p, A1 p畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用
6 ^6 M% ]2 B, o& f由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生5 `; K; p$ V; e0 ^9 S  q4 i

, l0 `0 x! @, Z- N8 v個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有
5 l6 [; s6 t7 e* R) Z8 `$ ?% y, B皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起
: [0 h( z" E/ q- M% T3 Y/ _" x8 ~0 p1 W; I$ L$ _: ~0 o2 q/ c
但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同
" {: r# \& }' m連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎
* V/ Z& {& ~2 N# m
9 F  p: C6 v+ U; ^, r( W! d我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好
) {: Z7 D2 {: n
# r* Y: \3 O3 e" s
, ?. g0 d' Z, @; j6 Q" `2 g0 \起碼入女廁唔會比人趕出黎先
% M# @" t$ o" {, |) v5 q; E" L' E+ F' \

+ v" u$ ^* Z" j3 c1 u; a副作用:+ i- W! q* G1 M& V3 Z4 p  k" L
頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦5 W% x  u0 ]6 K( g( O# H6 a
之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁
, B. c' r/ n( P  h! f& K! Z7 S0 h0 p1 R* T! s0 G

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人
7 Q3 ?2 D- w( U, E+ M好想有女人既身體,但係又好怕做手術
! F- m/ R3 P" n再加埋屋企人一定唔比   V" g1 w% F9 l7 I/ t: l3 T4 p
所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃! * h& d3 H, g/ X4 P- b
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
1 V: K  o$ a! y# Z9 j. K我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
# X) d+ j- q/ l, x5 q搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   5 E& U0 Q1 S! d* H& e& {& H  I
藥唔好亂吃!
& q5 `+ @3 H# E" D. M  c1 J吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。* G# A4 I6 T+ ?5 q& m7 w, q
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。( K$ w* {1 s' \+ h
搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
- t) o- \/ l: O2 t. t無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   6 Z% L" P! R: ~4 b5 j' M
食药唔會令個樣中性d
4 e- e0 [# v4 g! G- C% V
要整容先做到
0 I- e' R6 ?; \" y, M8 i; J8 T) e. Y; ~$ n
我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變2 u4 D3 A% [" ^, e, W$ ^" p% `
我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   1 B# U' a1 h/ V- @3 [1 B
就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
) |. \+ L' U. i. `+ G
依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   
) K7 R" P5 w9 y3 ^3 S2 Q4 `1 T我就係你講果種人 8 `. ]7 ^# D, r
好想有女人既身體,但係又好怕做手術: y  i7 F$ t6 o3 y7 X9 X' q- X
再加埋屋企人一定唔比 $ c( W" l+ ~" Y3 k6 ^$ q3 r
所以想食藥令自己個樣中性d
/ P- b5 S$ T% h9 T
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
) u* ~" T. s8 m食药唔會令個樣中性d
  G0 C# I. p4 ^5 a6 \+ ]
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   
- ~9 r" X" D* x先把頭髮長長吧
2 m1 i( I; X+ k3 s8 i( p' Q( t& F) a. u2 l
0 f( W7 R/ W  H* d
其實食藥會唔會令個樣中性D
7 W: J+ _# i4 E5 {呢個問題好有商榷性2 D" j; e1 X. |" E2 l

2 h% s: @. d  L- N+ i* H9 j不過# t! b' F% t0 X5 W& M
食藥係會令皮膚幼細滑溜少少
' ^' E3 e4 J. X5 F都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分
$ c" R& B1 c* [. C當然長髮都係其中一部分啦
0 d+ o5 _) o6 @0 |衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   " ?2 |$ t+ z8 a! E* n
男人食避孕藥會不會有副作用??
* l9 \8 h; m$ ~/ b3 W# {: f% l( X
" U3 \8 K& s  O5 \8 E; I1 A

" m1 R) k. ?  P" m* [, j3 j( F" n" O
畢竟都係雌激素) u) a( W$ y/ {# O
除左本身女性食都有的副作用外
& `' q' G4 ]: o- t+ x4 r! |$ L( R
$ A8 T7 C+ d/ Z  i0 f, L有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???1 B, L( J& V3 ?. B
. r* J" S& v) ^

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   1 u3 Q+ R9 m) A/ W0 _) R+ S; n

/ f/ N* j9 q" f  A. P' c" E; @9 n" |" M; i! P
# ~8 u2 x1 l! n
! g* f( @0 Y0 S: Z( C  N
畢竟都係雌激素6 C1 C6 C. o2 R' E9 [
除左本身女性食都有的副作用外4 [7 B- S* z2 N  x
  g9 o0 C$ h3 ~' ^: ]% Q' b7 q5 Q
有機會影響性器官的運作
" T8 X/ [+ [# l7 p( e, H- Z9 U2 z6 `
# a: x' Q  f; |玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌