嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?
7 S' U- m' h" X# @& u. s6 M會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過
* \2 {  B. x0 O% S6 o. l& A6 O理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」
$ J8 E! A1 u# z, t! H怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路
1 \) o5 E, q# ]( s5 h% v  P, c9 z0 h% F+ ?4 k- R
不過
. E: U" f, b" k" ~  T8 w絕對不建議; v7 c8 c7 b4 k& d9 k: O. [" ?
畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用
5 W1 F% j0 F. W/ Y$ f* z* t由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生5 S  g' e+ B/ D# w% w
3 X& ?8 l# j- K: w/ y0 y$ s- B
個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有) ^4 c& m# c3 p5 c2 B9 I
皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起7 z  e* Z! _/ d6 ~& G6 W

0 I( `6 l  X' }但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同
9 ^% d* x' X4 Z/ W$ J連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎 2 o( l) m2 O0 w2 `6 X
! a, d& C1 B( Z* p- E
我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好
) ]3 c% ?$ a6 F  d! Q
1 }0 M  }, c. d) k# `2 J2 G, R% u" i# `1 h' l. h4 F4 ?
起碼入女廁唔會比人趕出黎先 1 L7 V/ {' ^6 T& o0 i2 b
  k- ~7 k: n6 {' O* v3 L
: i4 @" _% R+ H* J0 V, `; l4 F* P) L/ w
副作用:* c! N+ U1 w* m( l  O8 b5 c
頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦5 {6 K- {. r: B6 H- G, v
之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁2 X' G% T& ]& ]

8 ?; C; b+ A' u2 N[ 本帖最後由 sinson 於 2017-2-2 13:10 編輯 ]

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人 + E% J+ Y) O6 E1 g/ i
好想有女人既身體,但係又好怕做手術
; a( _. ]9 a. o. y2 _) A  e( ?再加埋屋企人一定唔比 7 \  e% h$ b4 N. Z9 ~( f* s5 R/ U
所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃!
1 A( C2 e' x# \( i' [+ {5 H% O吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
7 f. F/ ]0 @* G( {$ n2 b我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。4 p4 E9 h% }- f5 b7 D. d1 `" Z
搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   
3 t6 \3 u* |  }" H3 }藥唔好亂吃!
- Y2 B. r. j4 p$ U; a6 A0 v* c吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
' i' N; F' D! x4 z7 _我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
, P/ L  C/ g* W/ Q6 U搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
+ A. Z4 V( n: X: z' Q, W- _% _
無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
3 t. M8 X, D8 E1 i食药唔會令個樣中性d
0 g! u! O& S% \; J4 l) C3 W9 G要整容先做到' H4 E* K7 ?+ x6 b1 G
" m0 l9 A! _: v6 c$ r
我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變. M: i# L) a$ e% T
我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   
  R# [( J; t- P1 p就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
6 y+ g6 I; U, S: o) ^* @  y依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   
8 x8 r% L' z7 r我就係你講果種人   p$ }" k- x  Q
好想有女人既身體,但係又好怕做手術
/ p" y" L3 ]* D+ E9 ], m. `: w再加埋屋企人一定唔比
4 P( P. X% J7 i9 k: G所以想食藥令自己個樣中性d
4 j3 `. h. G0 ~  m
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   ! K0 X  ]; i: ^. m5 c
食药唔會令個樣中性d
5 G( _8 l7 ], [6 \& Y8 H9 a# q' q+ M
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   
* {* C: W- ^: N, r先把頭髮長長吧
, a; y! t+ S; |' O& g  |, f4 Y; N( R

: t. \) U: L: F" A
! ?! B- b' X& z( M" ?其實食藥會唔會令個樣中性D1 ^5 Q7 d. `4 ]: ~) W( d
呢個問題好有商榷性
3 S/ Y' M! w/ B
5 v: B+ A# L/ V! G不過. f) j, t; E9 z2 z" H( ?
食藥係會令皮膚幼細滑溜少少
6 _! |) ^7 {3 l都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分
  r+ J& ^$ w% }/ v1 z1 L' c9 A當然長髮都係其中一部分啦/ m5 a0 I/ ^/ c  K8 H+ _/ ?& q
衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   # l2 |8 l* D  W6 f2 E, X
男人食避孕藥會不會有副作用??
% L* s; L2 M+ X  C& h0 y1 P  W7 F

8 F/ o: t6 P! u( L+ E0 _9 k9 e. Z+ z* a: K) K+ {

# v  R& U2 X! u, E' m: k" e畢竟都係雌激素: w" i+ k* Q* c+ O- H1 k% w& R
除左本身女性食都有的副作用外
( r" w( ~# D& v2 ^: ?6 y8 D2 N9 q
有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???
( f) i' ^, @( }/ c" u4 Q% b8 Y: J5 M9 _: l

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   
. O. i, [4 ~: R8 t- X2 U% \8 ?5 ], c
2 M, z) X+ Q1 L( v4 w% h+ x: Y6 Z: y
6 h" P) w% A) c% V5 y
8 T* i6 x8 Z4 [2 D2 [9 L$ }1 S+ a
畢竟都係雌激素9 k4 ?; h- A4 \
除左本身女性食都有的副作用外- F( h  h1 p; y* ?8 @4 b8 s
) I* m6 E, m& B, s+ F- w/ r; A& A
有機會影響性器官的運作
" b8 i3 M9 c1 {. D

8 X4 q, D' P( a4 J) f% c2 @玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌