嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?5 Q! W4 C* \6 N% M6 b
會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過+ Q' M2 @6 R# u9 ~4 g3 K
理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」
5 X0 c+ N# i# _2 Q' ?怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路/ H4 }9 q9 r# R* u4 k: T* _
: ~  k/ \+ I; g1 \0 ?" z
不過
' s+ X% k9 i1 A, u2 Z' D絕對不建議' j- g( S9 h4 |% S( p0 h
畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用, {/ w  A! c. l# g
由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生% T' ^, r/ k5 {4 b+ a9 t) E( s

$ J. i% i. e) n) o% q$ p0 {個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有; a; `) f) x$ H
皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起
! Q9 ]  P: L) u' \* m& n, b
' t4 v9 V+ G+ d# O( S但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同
: v$ ^5 J0 Q  {$ z* H% V, x連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎 1 d( P! r+ M/ S+ S" `
+ y: e) \9 {1 a! p
我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好
- a/ j" r% i3 M! A4 x6 n3 T8 u# L
  p/ G7 Q0 v( A5 P  Y5 L
" m! K! N, y2 B% c- f起碼入女廁唔會比人趕出黎先 2 B( K0 a) A! L+ G/ L% [0 {5 m
, ~3 S4 t7 j* P2 l

6 `7 N1 e+ t. d+ Q8 w4 X' \副作用:
# B! s: E; X5 a頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦
- S( B4 F  B! D6 `6 q! ~3 x. B% P之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁3 b$ B1 [1 Z3 s5 }
  q: k1 ~& f* \' R+ Q: Z* }& G/ e

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人
5 k. \" m/ f. @7 A8 K好想有女人既身體,但係又好怕做手術
2 e7 M7 b) ^5 u. L再加埋屋企人一定唔比
% P. U) }4 s4 W8 u! i+ O, C所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃!
9 P+ v- |( ]8 z! c, c; ?+ g吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
4 e! }; p9 ]# Z* H: |$ c我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。! a: ]2 \- P( J: R4 f
搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   
% h, A: p/ H0 {* }藥唔好亂吃! # C% Z* b0 `* o4 n
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。3 R4 c: l% d" @1 C
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
  `' C3 g! D: e1 X  w" [2 n9 l搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
0 |, ~$ S: C1 |& i3 }無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   * X& }5 Y9 n% |7 x. F$ K! a
食药唔會令個樣中性d
4 n7 x& W. h. I9 |- s- n/ r要整容先做到3 v9 e1 Q$ ]  P

) D. g! L: ]0 C( Q& B我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變
! n# f0 [. J" S3 _- p6 X我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   
: i0 K9 O' K( \; X: B就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
9 r" [% h# J7 i3 K. l# ?. ~: D
依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   ' Q1 B. J# d' h! W+ P, g
我就係你講果種人
, i& e/ E* @7 w% _好想有女人既身體,但係又好怕做手術, Q( C3 u( e( P4 j7 Y! Q4 c7 ^
再加埋屋企人一定唔比 * B1 I7 ?8 [+ v) [
所以想食藥令自己個樣中性d
4 w7 G8 @( a2 @( W2 `( V0 M
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   ! G( s% _6 e! A1 r
食药唔會令個樣中性d
! P: _% Q/ s$ E3 {2 }& L
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   ; D0 b4 Z: y3 b* x
先把頭髮長長吧
) U9 |( E4 a1 h, ^! X( R
; e+ U) z3 d2 l2 A

! d+ s4 P4 I5 k: i其實食藥會唔會令個樣中性D
5 y8 _* n2 q* @呢個問題好有商榷性6 \6 [5 v6 J& D
, q/ H1 c2 \& y# d  g4 O* Q
不過5 E+ U6 w- c; o" h* b) d7 Q
食藥係會令皮膚幼細滑溜少少
% ~# H8 {+ `( E都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分
' }; {, y. J$ ?7 w. w0 H- w8 p  {; w當然長髮都係其中一部分啦
1 m* j2 _5 y8 l6 l! g( q+ D9 g4 N: `( [衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   " ?) G5 x, G/ a6 q& p# Q
男人食避孕藥會不會有副作用??
& S$ O0 T! ^7 V, J, D/ V7 ~8 z  d+ e  O
6 o# x/ }! d0 b$ b

% E8 F8 F2 s1 K3 m. O& y+ M畢竟都係雌激素( J' g* K* w; \' b
除左本身女性食都有的副作用外
( h3 C- k7 a) |" k6 f% p+ }. @3 K& r) a. c
有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???
% B, k, l2 {4 o! [% F- }0 }$ Z* n, O6 l

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   * H( q# F  |5 e
* J5 C. ?9 k2 Z7 U8 |' Z; U9 V
5 O1 |# E  h% k+ z, c9 M* n: b' p

1 u& N  X; v4 Q0 O/ ]" p. M+ v; k  O! G2 Z
畢竟都係雌激素
7 e! M3 |% ?, ~/ \除左本身女性食都有的副作用外# r! y, ?8 w$ ~0 o! ?; u+ W
4 W. R! D3 x( K- u" I5 I) X+ L
有機會影響性器官的運作
5 ~' H6 K" I/ z+ o
6 i7 p2 [7 o, a! |% b  _玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌