嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?
9 _& ]/ F% x# |  D- D* A會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過5 r" q# e: c  L: B! _
理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」+ `  h  y& \1 l* p" o
怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路
8 _& K2 {$ ^( m/ u- [
; p* _+ }" B5 ]! s不過7 i2 h& |9 l2 ~' K
絕對不建議% r% ]7 L0 i  a3 y( O: B* x4 v
畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用9 n# e  f" Q$ a+ Q" r+ r
由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生) u$ K' [1 `) C

/ L! d; t1 A4 o0 d個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有
( j0 E% _) Q7 a6 S  d皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起
& {' m* g3 E$ a8 Y, c+ @
; u0 a/ n# m" {但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同
4 g: N7 @( |6 p! U連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎
4 D2 S( {6 M  t. ]0 L: q' |# {- L3 r0 p& z. g; Z. o
我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好
! d: g/ u" Z* x: M- B
0 u5 E* N# f3 _& c# E  O0 q, B9 d2 O" H  o& @2 i. e
起碼入女廁唔會比人趕出黎先 ( a! ]7 V9 ^* V; j0 p5 x1 H4 o
; B6 s, O( D6 K( d- R
9 j- ]3 ?; W% U" i  K
副作用:' x( @! ?3 j' i9 W7 H
頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦
9 w# U% X; T  K/ d; U之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁; H: Q+ ~; ], {' V. V) ~3 Q
' z+ i- a0 z2 Q! L; U

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人 $ C* o. t" t$ s- k# n
好想有女人既身體,但係又好怕做手術9 B3 `0 s& _6 `# @
再加埋屋企人一定唔比 4 i; v1 g2 g4 z9 E& d2 H+ z4 _
所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃!
+ l0 c5 c9 `% y: N6 y3 ^吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。$ e7 o5 N5 J) `
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。' o4 I4 ^$ y0 }. J2 M5 U% U
搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   
$ i# ^, H" K) g2 o9 W藥唔好亂吃!
. O$ h, J5 L9 B& e+ K/ b) s吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。1 _$ [2 n, _! E3 |' X9 e' _+ d; Z
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
4 |. s& S! _7 ]) i搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
# e2 B1 @/ s$ K4 ^
無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
+ ]  C# O0 S% X0 p9 b5 w  o食药唔會令個樣中性d
8 F" l  o/ Q0 f8 g/ R5 d# z9 R要整容先做到* v  V: y* q# H8 I3 @; K
2 B/ g/ a" C5 E
我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變% D" `7 Z6 q  G. O# c2 D: ]6 {) x
我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   : }3 U# {3 o$ o( ~8 M
就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
9 L- d9 o' J$ b& u; L1 q% Y2 w依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   
* X0 V# d! h. e4 ]) r) v我就係你講果種人 ( D* Y& r( y8 @. f2 L. W' Z2 |
好想有女人既身體,但係又好怕做手術
& a' @! ~; _; I* o' l. g$ Z再加埋屋企人一定唔比
: J4 R6 A) e- S. v$ y所以想食藥令自己個樣中性d
+ R9 v  l2 K; q& H: w+ c% A. l
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
( p% [, V. t6 x食药唔會令個樣中性d
' V2 Q( P2 \- b  g5 M
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   0 y# O0 L# K6 {( D0 t/ u
先把頭髮長長吧
6 m$ Q; A; h  \" |: A! J( X5 e$ u. b8 K1 G) x! c$ I- |
& Z6 Q6 e. p' K2 B7 e
其實食藥會唔會令個樣中性D  M" m' `/ v; ^/ B9 y5 C7 }9 r
呢個問題好有商榷性! B! I  w4 q; @6 P

; I/ Z5 J8 P% O# U9 S$ @1 b不過
( I7 n7 I$ e7 V7 ^3 n) D食藥係會令皮膚幼細滑溜少少- V  s& }$ P4 P  E( _
都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分2 n- p5 V4 v) ]
當然長髮都係其中一部分啦
% F- I2 i! k/ w衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   
% T" z) E* O6 O9 r: H) I0 U男人食避孕藥會不會有副作用??
2 a; `2 d! r' a9 E' _. R% ]* j. p* f$ A0 p3 Z

! r; R9 j3 O5 s7 R, T
4 \% n- P' e( E/ k. D, b0 {. a畢竟都係雌激素9 r0 U+ J: p, v
除左本身女性食都有的副作用外
5 n1 q1 s6 J2 U% G5 a, I& h: w! i3 J! b
有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???
: v$ d9 s; E2 Q1 h( C+ S. [. I3 c( {/ s& k& p" q0 L

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   
6 v. E+ @5 s' w, E0 M) e, Q
  z# c% d9 H3 w6 Y& K
) K  O4 D8 c5 l! ?. h$ l  M! {+ k$ f' Z! Y2 D7 W9 b6 Q

3 A' z# F. H0 t# v: p) U- m畢竟都係雌激素1 X* P5 K% u" C
除左本身女性食都有的副作用外
* w. H- r; U' h" {: A" K( a% Y
1 O" o* l, {+ p有機會影響性器官的運作
# b9 ^  g( b) T. q' |6 h" V* W. K4 m  l. E: D
玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌