嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?
) ^7 R# |4 @  V9 g會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過
% ]6 Z+ R! `3 ^; U% o' M# J理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」) x- O1 X9 W0 D- U9 ^( y
怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路- \4 w4 N* M5 F
1 E9 [! N( g. ~( T/ G
不過
* N7 p7 ^" Z$ F; O; u7 P& i+ q7 s絕對不建議
# B/ `4 n, o- W0 \( a/ ~畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用5 S( O! Y) r& l1 V- q+ f+ I
由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生
8 k' ]% C. l7 l( d: `; F3 L# E  E# ^9 B3 @
個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有7 y- C$ G6 d. C/ }3 E: h3 ]
皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起8 [5 x7 o: U8 w+ ]
: h) C1 W9 l8 B  M
但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同
# k. ?6 \9 R: Y6 u9 j4 k連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎 7 v( c( v& k1 M8 z) t3 t% b

7 P& j; r' e8 F. _! d5 B$ I) ~我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好
/ |0 ]# C8 ]; H+ d8 S/ V% C/ ~* O/ \
: X0 M3 M& t* X. E5 ?0 A
起碼入女廁唔會比人趕出黎先
9 G0 E5 |0 S& b( p( a2 }( S) S6 f' L/ T
" \$ `( n/ i& x- I2 G" n! T
% J3 e* M5 l" x8 U副作用:5 G0 U: u, ], F+ ~; G
頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦
3 I: x9 k) ?+ N3 {4 Q  a之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁
. t, r2 p7 j3 L
. P; M! T  H. ~1 s$ I' \/ W[ 本帖最後由 sinson 於 2017-2-2 13:10 編輯 ]

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人 7 U5 g1 X7 {2 _( x
好想有女人既身體,但係又好怕做手術
. ^/ ~) E1 H& d# y: L7 e1 A- [再加埋屋企人一定唔比 1 F- a8 N6 L  j: Z" s+ `
所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃!
/ Q8 F# L' U0 Q  m" T) e- [& D" `" h吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
; z3 u$ T) x. D, C1 h1 w: A# T7 ~我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
# u2 y9 k9 d1 {. z7 K搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   : N) o0 }/ f( k: w+ T
藥唔好亂吃!
3 _, @6 j" y9 K2 P$ N吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。* R+ S( Y) c$ u6 D! Q, N
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。/ @! h1 u) f/ c5 r# Z& r3 @
搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
' A% b8 ^8 X* V5 S& v無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
/ b, I1 b  L4 {! K0 S  C& P食药唔會令個樣中性d
$ }9 `2 T: z4 k' ^3 w
要整容先做到
  Z, y0 l4 j; q7 {  P7 T8 z9 F+ M2 d
我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變
9 u, f$ {0 c1 n) C) Y8 t4 d) c- B' }我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   7 W% E8 U1 s; }/ |6 p! x4 H
就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
/ X7 W0 |) m; m+ F$ }  Q# e
依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   . x0 w7 |/ o5 M+ ^) o! F3 `
我就係你講果種人
+ Q( `* ?+ d$ A* y好想有女人既身體,但係又好怕做手術* N) n+ h* m& @/ ?
再加埋屋企人一定唔比
4 M9 [" L. D7 k3 s: D( ?6 U所以想食藥令自己個樣中性d
' {$ P  L) V# {: v/ ?) y, a; _
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
; y  R8 Y  y) n0 V食药唔會令個樣中性d
0 z# u4 J& I' @. z# C7 o+ K
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   
+ J1 M$ z; U$ h5 [先把頭髮長長吧
& _5 s# l4 ]- p# e  P  I
0 R! |8 X! b) Y- s- A; I4 o( b- |% v  `6 [, w  |, E/ r! Q
其實食藥會唔會令個樣中性D4 D( @5 G/ j. q
呢個問題好有商榷性1 k8 }4 e0 [) A
# ]6 e0 P3 W8 D# G* M4 ]/ a
不過9 h$ Z+ b! t  N
食藥係會令皮膚幼細滑溜少少) a- U$ }; B( s6 n- [
都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分8 V5 G" ]; d# w% q  q
當然長髮都係其中一部分啦
; P& ~. @+ h7 R衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   % H2 ?- r# L4 V- w0 X9 H; ]: V5 E+ }
男人食避孕藥會不會有副作用??
0 w5 g9 |, v. ?* g" n, f4 C1 y1 _# ?* O+ T1 u4 S) ?

: q& L2 j  }1 [3 X# f$ v) {
9 j0 x7 E- A& T3 @  I7 r5 T* |* X* T畢竟都係雌激素
5 X2 }# M) i( l除左本身女性食都有的副作用外* j, {+ @$ S+ [" `% B5 q: w

) E9 t3 N2 U8 t( f% ]8 h有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???4 n+ M% l8 L. B8 `

2 [0 B- X  }2 Y[ 本帖最後由 mizuho 於 2017-5-20 03:17 編輯 ]

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   
; g4 ~8 f* ~5 V- h; n% f. B; h3 F
, `+ O  f) E/ h0 V8 r& \4 h4 W+ N; r/ Y8 B2 k! v

3 G& g/ M' m8 f6 I8 G" \$ D9 l/ r- E' J
畢竟都係雌激素
4 O# H2 ^9 K) |6 x2 r% W$ m' k除左本身女性食都有的副作用外
9 A9 l1 G! ]0 ?4 G$ X4 ~& E+ Z3 E* {  L. _
有機會影響性器官的運作
( Y. v  Q- P+ \, r0 A3 q) ]
9 e& d2 z, s6 E' l
玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌