嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?
2 P' r- b1 Y' ]+ H會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過
# V1 Z' K: B" J. ?3 l* r# F& ^理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」
5 O3 F5 J+ B5 N* j6 c* Z2 T: Q怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路7 `) r. x$ ?  H% X1 p

/ ?  K& ]3 o$ _$ T% Z  w2 {不過
8 V6 R. z2 Z+ N" G! A- n絕對不建議
- I( c# y/ U5 T畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用
) X3 x3 W+ w# ~4 _由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生
1 |+ F1 f  ^, x4 L1 X5 V/ |% U6 U
6 I3 G9 |% P' c/ {$ L' g  C個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有* u" R" n' s& t0 t5 m# N3 Z
皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起
6 C. C& N2 ^8 z5 L6 `! D" z3 m, W( K! N6 @5 Z6 f+ ^- c' O
但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同. g5 @# W  X: m& [$ n0 ~
連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎 / u6 k. r9 Y/ b: P- f

; z  H0 ^3 j, z' V% n我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好
9 w5 o" A! W9 J. q. v$ o* f$ b. ?- r6 {8 b. y% C2 {

+ P9 T- N1 H, ]* g4 x起碼入女廁唔會比人趕出黎先
3 D  \$ U" a2 {, |6 l6 a7 r- p/ Q4 e! C, u
9 m, h6 ^# J% R4 T
副作用:
; k" T4 F: @/ x頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦9 M) P* H7 E' v; Q  K6 C
之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁
- a/ W& u1 l& H  |3 c. ]0 z& t/ `% m2 s9 z  s+ q/ ^

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人
) Y- f6 W* H* \1 c- ~2 P好想有女人既身體,但係又好怕做手術8 F7 ]# A$ v+ x' N* f8 k  M* v5 |7 G
再加埋屋企人一定唔比 2 f/ W4 h9 s' k9 |
所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃! % S* m  E3 \! P' q9 i
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
& i; G) ^6 v! Y) p! V1 }我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
# q/ @. J( n& Z搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   
! J! _5 \2 P) h' J; V$ v藥唔好亂吃!
( w$ W: n( d8 K) J+ }$ g吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
1 R. x+ n# ^1 ]( _我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。
$ s: A, Q' ~; L$ w搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
; Y  M0 k. C/ K8 j+ f- |/ Z
無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
, N: I* r. S' ?  a1 |& h2 Z食药唔會令個樣中性d
: G3 @8 ^7 n7 Y, |* r! g# s, C
要整容先做到1 o% X6 C) b" Q9 _4 b2 Q

, w; ^. ^: B1 V- u$ r! I我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變$ g3 Y; l  W* @! g* C
我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   
* _/ y' ^' R/ e$ F# j就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
$ G9 z- b6 }7 j7 T( N  I8 y
依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   6 j) A+ @& R: E  t3 s* v6 s
我就係你講果種人
- n1 m3 h3 J7 H) A3 q好想有女人既身體,但係又好怕做手術( \) @# t3 [' F4 ~; A
再加埋屋企人一定唔比 7 c, E1 k! v. o0 x
所以想食藥令自己個樣中性d
' G6 W& M  r1 a" c
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   , J2 U( N# U( |" g
食药唔會令個樣中性d
* x& M& c4 D% ?
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   : f3 `3 k) {' X2 e/ [8 A% L% G
先把頭髮長長吧
) r7 _: a/ J6 a: {
0 X1 K3 o, O6 [! b5 h# x& X6 |! T( u0 A7 E% o* u
其實食藥會唔會令個樣中性D
: U0 h7 x% x/ t! F3 w, v  }$ U. t, e呢個問題好有商榷性
$ c% T7 P: i+ M& D% r# f9 J9 S
+ ~0 ^7 l9 q+ h4 v  R不過) K  c  F# S; A* }7 w
食藥係會令皮膚幼細滑溜少少, J9 [% O1 A' x
都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分; i. C& G$ w( s% n8 C
當然長髮都係其中一部分啦
; g' S, L) A! t& w1 H! ^. A衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   
+ M( G* \$ _7 |3 K$ N" J- W7 O男人食避孕藥會不會有副作用??
* A6 ~& i$ l) l8 f  m- ]: _8 `+ ^5 X; x6 z$ X
; ?' e9 x# K# k

8 j; ?' `* D! E; c" N畢竟都係雌激素& s: V% I1 A6 u! w
除左本身女性食都有的副作用外
) R. v1 k- D1 w* a4 i( N4 i
# b' ^- H2 b& C$ \# r; N: C: D有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???
* a4 [* d6 h- G+ D; S
7 a  m& w: t, m0 {& P. J* J[ 本帖最後由 mizuho 於 2017-5-20 03:17 編輯 ]

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   8 N$ F3 S6 _9 _  v
+ X! E$ ^8 j; R* C. t9 Q
, M% {& T3 a" A
5 W) p' N6 n8 R, h
+ s* d% X6 \# X. E3 G
畢竟都係雌激素
8 f; e+ E. [& P6 i, z: v' Y- T除左本身女性食都有的副作用外& q" c9 ~; W. g  E

' E  g$ A: m7 C" i0 M" B2 e有機會影響性器官的運作
# P2 b; }+ W6 P3 K2 K
% x! n4 S  t$ _) V$ o玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌