嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?# n6 H( \4 g7 W8 S3 M! e
會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過
4 A3 q) M! l, U, {理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」+ }% v8 s( g3 y2 d
怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路
# D: s* x% v1 b5 A1 P( N
3 Z: J: P1 H: S4 |不過
# n  p8 e7 a& z$ A5 G4 ~絕對不建議
" Z! C" F6 T: Q# z- ~* X: s& x畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用" m' Y( {  j3 ]+ Z9 v
由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生
: |& c8 @, D) p& K; p2 u5 s* f3 t7 \6 T
個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有! x7 u; O. E7 c3 g3 j
皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起: g7 l5 l  U( z5 k3 G0 {) v. ?8 x
1 ]: U/ ~  Y9 h
但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同
0 \- h1 U* |" U( p& S6 G" U連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎 $ T. g8 p& Q- M

/ W7 \' ~- X8 N' t* n! T我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好
) Q: T: u# _' x' ~$ H$ j, n+ M0 K+ n  Q+ {

/ c, g; p9 Z" [5 e* Z起碼入女廁唔會比人趕出黎先 ( I4 N* p. q5 |% d% o" {! h3 e

4 [/ S1 z0 h. F7 t
6 J. _! y3 [9 i6 ^7 ~副作用:) r) q" G2 T+ q4 l
頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦6 `: ?, X, b" I# M4 n
之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁
7 _! ?! x) y3 s: U- f: F0 J
/ T6 t6 c* b& S[ 本帖最後由 sinson 於 2017-2-2 13:10 編輯 ]

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人
8 ?3 f& Y/ Y& M0 k. X1 h! c& R1 w好想有女人既身體,但係又好怕做手術7 p2 `# L; d/ u1 f
再加埋屋企人一定唔比
! C0 m# l) S- A  ^) o; Z所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃!
+ \. O& @6 ?* x吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。% R( V; |1 u. X( f3 Q7 H) H9 h$ ~
我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。, ^% _) A4 I) C, C' e
搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   
& k: |$ I- Y- ?* p  e藥唔好亂吃! + f1 W4 ]+ ]( z0 F
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
) O6 x- ~" e  i! f3 F. ]我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。2 Q8 k- Q8 k* k6 ^3 F9 v% W
搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
! c: P0 S' \4 V7 p. K5 c$ Y1 B) f
無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   ( \* ^2 ?  ^. l7 g! i+ f
食药唔會令個樣中性d
' d" j6 }+ N3 T0 X4 r1 ~5 Y
要整容先做到
+ d* {6 T* @* h
% h! T5 ^' z: C  g0 K( D+ F' X我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變/ Z% M. K. u, Y. h: Y$ ~  t: `
我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表   
% [  r+ B" L9 B7 h就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
9 k( j9 e, s' g* r2 c; O
依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   
2 O  l; V5 i0 `8 x! J. ?; \: u我就係你講果種人
! G! ?" H9 }2 ]4 x好想有女人既身體,但係又好怕做手術
. }1 g4 j) S9 o5 F再加埋屋企人一定唔比
# O$ G4 Z: O5 i1 C+ y& A所以想食藥令自己個樣中性d
3 C- o) U' M6 Y
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
3 [9 q2 |' o' |: m食药唔會令個樣中性d
" y) L' n* f/ a/ M- A
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   
- G  M, h; X* u* `$ \* ^先把頭髮長長吧
1 J! F0 M" W: o5 Z6 m
2 w# I) U0 R  P" G* ^
% ^2 P# |5 j* D6 [3 x1 ^其實食藥會唔會令個樣中性D
# _$ u9 T- R% m+ r' G6 ~9 I  h7 \& n3 Z' `呢個問題好有商榷性; B$ s; @! b: G0 Z% q

+ `3 r8 v* j9 z不過
% d" }) D1 ]6 f食藥係會令皮膚幼細滑溜少少+ _5 F) b) v4 A; v# M1 y0 g
都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分
% t" [6 f  l, M5 b( n3 e當然長髮都係其中一部分啦1 V. H& s( g# n  I; J
衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表   
$ ^0 {6 }$ w3 w. q, i) S& I$ ~男人食避孕藥會不會有副作用??
3 n# D; `" |3 E" l+ f0 C. p. l" @9 Z2 ^
" H* @5 p/ V+ c

+ i; Y) d/ X. m, K5 g- p畢竟都係雌激素
; }3 [# L/ `6 }: A8 P' v除左本身女性食都有的副作用外( x5 q* N; R' p5 p
6 ?2 I' P9 l: j! T/ R2 q, Z
有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???; }$ P0 `$ z9 R3 J
9 ?  K/ O  Y1 L( m* W

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   & `( d( P0 v  \/ D% a" l

% M& Z1 G+ ?: j6 w3 e& y( K! P4 D. F9 b
' \4 z% A2 E& W. s% _

0 }" l' l' x! J3 S3 j畢竟都係雌激素) o7 Q2 X1 u9 [/ X
除左本身女性食都有的副作用外
' Y) e+ Z: j& e( E# G5 R8 {) k4 w1 x: I, c; M$ n$ ~7 I
有機會影響性器官的運作
2 ?5 B9 |0 I3 b( p
, r2 G# T: }! ?  J& E# l% s# w玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌

最近訪問的版塊