嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇姊妹食開避孕丸?

有冇姊妹食開避孕丸?

長期食對面部同身體既脂肪分配有冇影響?) e) {6 R- z( ~; E- c& @' i3 y
會唔會變得女性化d?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我想做真·女人有BB,唔會食避孕丸啦

沒有.容易得癌症  別亂吃

曾經有D 人試過  p) J1 m" [+ B7 W" I8 S/ Z
理論原自有部分品牌避孕丸有「女性荷爾蒙 - 雌激素」
9 A2 i6 N/ d: v6 E怕唔敢睇醫生,又想有荷爾蒙治療的,或許會有人行呢條路# l" [0 h, ?- s" y2 z, Q4 K1 r

& Z: T4 ]7 x$ h' d1 q; K不過/ x  k5 l+ O( Q7 q; y+ T+ A2 J
絕對不建議$ d0 z# D; ~: t; N
畢竟荷爾蒙都係有D 危險,亦有副作用
" y' S( {( [( G% P1 H由醫生處方比較理想

我食左2年到,同時睇咗幾次醫生* g9 }( D: _8 @0 y# k  g

8 C! ~/ k$ C/ C3 l4 g* T* \個胸好似有少少,但我都肥肥底,所以都唔知係咪真係有9 _. U% W3 K# ~; [0 N
皮膚會滑少少,jj都無咁易彈起4 [3 a4 g, @  f9 j6 [5 r
3 G; {- h1 S4 o/ i% z% h/ u; Q
但整體都唔覺有女性化。可能係d藥唔同$ p2 W& J' E: s4 w
連醫生都話我咁樣入女廁一定會比人趕出黎
% P3 Y5 `7 \& m7 \) n1 \& I! \
3 @) l; d4 i" |. W我會覺得係髮型,化妝上女性化會效果更好! u- Z! y2 T- k$ l6 h

. N2 j5 N. G# E/ i6 {
& C0 l! ?8 i. J' y3 T起碼入女廁唔會比人趕出黎先 - ]& e9 T6 g: o9 O- V" z* u
( i: z4 u4 Y( [

, r9 |: A; ]% j8 w副作用:
+ f& {4 g9 I. w% }. J1 X7 O; T頭個幾次之後會覺得好易攰,好似搬完嘢咁啦& Y3 ?" V* E. v& S1 y# D
之後成日都好易眼瞓,好似感冒咁
8 Z$ M. `; O& O* E  e4 v! T; y) H2 X+ K; ~8 Y

回復 4# Carol0122 的帖子

我就係你講果種人
& l9 F( q/ Q3 N, k3 h) i/ o好想有女人既身體,但係又好怕做手術
, R/ p2 Y) n. Q) u# `再加埋屋企人一定唔比 $ O0 e( p" z) f* C1 Q7 N% l5 j
所以想食藥令自己個樣中性d

食药唔會令個樣中性d

先把頭髮長長吧

藥唔好亂吃!
0 ~) ?  b2 L. n吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
9 ^  J4 _8 ~# y7 I0 S4 _我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。2 m0 I  x  ]3 s9 D7 G" Y' J7 H
搵醫生評估原來佢只喺要CD,所以唔好亂亂來.

引用:
原帖由 無敵 於 2017-2-2 17:51 發表   5 c$ f6 i2 Z6 b# K
藥唔好亂吃! $ q4 T" q5 X/ K  j
吃女性荷爾蒙,會早死。jj會GG,同埋會面對社會大眾異樣的眼光。
) ]0 @- h0 j7 j" u; T1 h5 d我睇過一則新聞台灣有一位男生,想做女人。飛到泰國做左全套變性手術,結果后悔。7 X3 b/ K2 [3 M! a! F+ \
搵醫生評估原來佢只喺要CD, ...
3 e/ P- J5 k' @+ J2 O# w) B無錯,香港醫生除咗要你完全以女性身份生活兩年以上,同埋圈內

引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   $ j1 {5 W6 y; E
食药唔會令個樣中性d
' E& t0 |/ Y+ f) C& q; F& O7 }  H
要整容先做到
/ |. y, H  [& G6 D3 Q& h: F" h# Z4 u0 X7 N' d5 r+ D
我會覺得早D睇醫生,等醫生開藥keep住個樣先。遲D越黎越變到個佬咁就無得變6 ^% m, y; O$ k4 [0 r+ @
我睇過好多外國的片都係細個開始食藥,到青春期後都重係女性化的樣

回復 11# sinson 的帖子

就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣

男人食避孕藥,玩都唔好咁過份。

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-3 03:50 發表     ?/ w6 ?) A; w1 e7 I+ E* a
就係打算遲d整容 但係驚食完藥會走樣
$ H' R4 ~2 p6 o4 `
依個答唔到你,我建議你睇醫生先,再有問題可以問醫生

引用:
原帖由 Charlotte=] 於 2017-2-2 13:39 發表   ! ?. U+ p2 J. z! i0 C3 H9 f
我就係你講果種人 , D# {- B, U% @: q3 T1 x
好想有女人既身體,但係又好怕做手術/ q7 s, I( o4 N7 Y
再加埋屋企人一定唔比 , L: F# d6 A& M; M
所以想食藥令自己個樣中性d
! x9 b1 @5 H7 N( @
引用:
原帖由 cindyhk 於 2017-2-2 14:26 發表   
0 ~7 R$ y1 j7 H* R6 r3 ?食药唔會令個樣中性d
4 c& A4 b: K3 e: F0 \1 s5 w
引用:
原帖由 heverclio 於 2017-2-2 16:05 發表   
! w; S$ G, e2 L8 q; E先把頭髮長長吧
" l( W7 M& o/ X" u. }1 |
$ w) N+ ]" G! H) A2 W8 B4 N# q& s7 y3 r. o
其實食藥會唔會令個樣中性D0 w, C& o) j8 J' o
呢個問題好有商榷性7 M6 a8 u& i4 E7 s; r

- @0 O8 w1 U: Q  m9 R不過
1 Q0 a  {' r, l# \! F* r5 o食藥係會令皮膚幼細滑溜少少( v$ O7 L6 S9 K* x0 H# o8 h' ~
都的確可構成 「被人認為是女性」 的其中一部分" ^! _  ^$ E) g: I
當然長髮都係其中一部分啦
( s( e) @) x; `7 y衣著身型面型…………都係其他部分啦

男人食避孕藥會不會有副作用??

引用:
原帖由 星月藍 於 2017-2-9 22:40 發表     v- R# Y$ v) B& z+ V
男人食避孕藥會不會有副作用??
6 Y5 x# \% O; [' K. k7 x& d3 J
& I2 G: E8 ?( v2 m2 E! P5 @
: c+ N7 J8 Z$ x7 P; |. w
- s0 F& S% h% f5 X1 y! w畢竟都係雌激素
, ~+ m% V5 j% Q1 c; V除左本身女性食都有的副作用外
0 X9 F+ g9 }/ V6 ~% w
) ~- s/ D6 g7 `& U6 p. F/ O有機會影響性器官的運作

樓主仲係咪度???
2 x% x# Q- b" E+ e% Y" {
. A3 ~% }. f: Y- l[ 本帖最後由 mizuho 於 2017-5-20 03:17 編輯 ]

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-2-10 11:36 發表   
0 h* _7 D0 Y' Q" ]
: U- y4 T( F7 Z5 q. C& p
% t( o; V3 o8 J2 r7 G: h+ _. _3 K! P- `" s
. ~" `% _8 ?( H$ M* Z% a
畢竟都係雌激素8 b* {4 y) R5 P$ P! T8 Y: ?' e  c! `4 B
除左本身女性食都有的副作用外6 s) p7 S4 r% m( g5 |8 ^9 M

6 E+ e1 e6 {9 t& e) t" ^有機會影響性器官的運作
: U$ c2 e, x, n9 x
$ k7 n8 J. {7 Q! ^9 o( c, l9 X
玩咁大, 真係制唔過

千其唔好呢de藥會致癌