嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

13.5cm高跟長靴

13.5cm高跟長靴

呢對13.5cm高跟長boot個跟真係好高,著住企起身時,要保持個身平衡真係唔易,但係著耐咗,又真係覺得幾好著喎,特別係配合黑色絲襪同埋牛仔窄裙一齊著時,企起身時下面真係覺得有反應,甚至有想射
* M9 s9 O4 [  J3 y
6 N* a% G& i2 {+ J  u[ 本帖最後由 ktkt12345 於 2017-3-13 20:41 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
再加一張比大家睇睇^^
& x, s; S6 ?+ b8 n& @  R
/ e% ^5 G% n* Q( \[ 本帖最後由 ktkt12345 於 2017-3-13 20:41 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔錯, 最好著黎係尖沙咀行街。。。。

幾靚 邊度買? 我都想買返對

引用:
原帖由 squirrel99 於 2017-3-12 22:04 發表   9 l( `# Q" y, |) l0 P$ {1 w9 `6 l( {
幾靚 邊度買? 我都想買返對
- L7 H0 L- l+ r& A7 x
# l1 l6 \+ j) F1 s/ l1 g
上淘寶網可以搵到~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-12 23:49 發表   3 u- }0 p$ N2 l/ B  f' c

: p6 S5 J+ i) j  X2 o# ]0 J4 F4 \, O
上淘寶網可以搵到~
% V. d" |+ x' z. ^6 y4 ~. l; @可唔可以比條 LINK 我, THANK YOU !

對靴好襯呢對絲

they are so sexy!!

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-12 19:07 發表   + ?9 ^% m6 M' r' L& @1 Q, v
呢對13.5cm高跟長boot個跟真係好高,著住企起身時,要保持個身平衡真係唔易,但係著耐咗,又真係覺得幾好著喎,特別係配合黑色絲襪同埋牛仔窄裙一齊著時,企起身時下面真係覺得有反應,甚至有想射
" \9 w8 |; T' s0 ^! q8 F
: c' l& u  d7 b) u: E6 l6 X, {' m/ w% u( r: m
真係著得幾好睇
7 z& E; C4 l% H, r* s: M你邊間買?可否俾資料我?
0 E  y' A0 R. k2 }( e7 O* Y! F- h2 B" @0 B8 ^0 Y8 {% ?' h! r% i
著裙好睇過襯褲
3 a; \7 X5 g3 W6 [! ffeminine d

很好看也很性感呢

https://world.taobao.com/search/ ... .7700714.0.0.uC2MmS
( A5 I' V) \  L9 j1 ^/ v5 b% V" w3 Y) }7 a& A' L$ l4 }
上面呢個link就係同一對boots唔同價錢

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-13 20:45 發表   
+ t) v5 B  i+ }& W/ D$ bhttps://world.taobao.com/search/ ... .7700714.0.0.uC2MmS
/ H1 s' t1 A+ ^# `: X) B; u9 b. {7 Z- r4 e1 m; _, l
上面呢個link就係同一對boots唔同價錢
7 \% u" y, w$ ]* U* G

0 o# e4 {% X! h5 K3 I
9 I0 Q# \8 D7 d, G唔該哂( X2 y- `  L1 q' u5 e- n

# X8 |& P# E& z, W- {7 g. o& q' x其實我相信大家都有買開的商家
* F$ a0 t4 q* p9 ?+ Q& p不過有D 特別款又係人地才有5 S* T6 R# t9 d* j& R2 d
所以想搵D 有口啤的
" ^" D' j' P4 k2 d3 ]' D4 u6 N8 X, p6 m2 w( N9 t  q

5 ]% S+ D4 d) j5 q' c3 x謝謝連結提供