嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

13.5cm高跟長靴

13.5cm高跟長靴

呢對13.5cm高跟長boot個跟真係好高,著住企起身時,要保持個身平衡真係唔易,但係著耐咗,又真係覺得幾好著喎,特別係配合黑色絲襪同埋牛仔窄裙一齊著時,企起身時下面真係覺得有反應,甚至有想射
# C  n$ r/ r( v2 `) ?9 X8 Q1 X% q1 v
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
再加一張比大家睇睇^^
8 ^8 _, }" n: @3 L1 _, M4 w/ {6 N2 p1 W- \" l) f; ~: W1 z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔錯, 最好著黎係尖沙咀行街。。。。

幾靚 邊度買? 我都想買返對

引用:
原帖由 squirrel99 於 2017-3-12 22:04 發表   / t$ P6 K3 l& I2 l) W! X8 O: B
幾靚 邊度買? 我都想買返對
9 h3 V+ j1 c+ T2 e8 w: `9 `- g0 ?" G

; G$ J2 U0 L" M3 Q0 f上淘寶網可以搵到~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-12 23:49 發表   
+ r6 r, q' X3 Z( P
' b3 [9 h& k3 O2 }* u
& g: v8 o: s+ ?上淘寶網可以搵到~
3 ?3 S& P& R* i2 H可唔可以比條 LINK 我, THANK YOU !

對靴好襯呢對絲

they are so sexy!!

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-12 19:07 發表   . y' s$ V9 w( u) a  O. N2 E; s
呢對13.5cm高跟長boot個跟真係好高,著住企起身時,要保持個身平衡真係唔易,但係著耐咗,又真係覺得幾好著喎,特別係配合黑色絲襪同埋牛仔窄裙一齊著時,企起身時下面真係覺得有反應,甚至有想射
9 ^9 B# A3 W1 e3 k( i" ^; b) A. L+ ^% M; h6 D) k

) _* U  W4 P* }, B# y真係著得幾好睇+ {. w, D3 M+ W8 U7 g* r
你邊間買?可否俾資料我?5 s, c& [+ W3 x% D' p& C: z
5 |2 b6 t( Z; @7 d" N0 |" `
著裙好睇過襯褲+ {6 ^( C% ?0 z' `# S) z8 C
feminine d

很好看也很性感呢

https://world.taobao.com/search/ ... .7700714.0.0.uC2MmS* S: D. p5 ^" E1 Q2 O- \5 {

2 ]7 Q, Z( `7 m. a. [上面呢個link就係同一對boots唔同價錢

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-13 20:45 發表   . m" M; z8 v+ v; H1 {0 W- Z: ~
https://world.taobao.com/search/ ... .7700714.0.0.uC2MmS0 T! @$ j8 m0 P
! I' Q4 q: D# @6 P+ V! s
上面呢個link就係同一對boots唔同價錢
0 z8 E+ }$ U3 m. c4 K5 M( h& T
- k7 U- N& Z' V( W. U/ F& o, w# u( h: T+ t: \0 K
唔該哂& m7 N# p( ^( F: m% M
( m" _9 y2 }: F0 ]+ o7 ~
其實我相信大家都有買開的商家
$ U* ^/ x, Z: h+ i! `9 v) Q. _) R3 G不過有D 特別款又係人地才有
3 u% P/ b) u1 ^5 s8 n9 h所以想搵D 有口啤的
# @6 d0 h4 U  k# R; N9 E' G0 F/ F, b! o9 C# t' _" ~! p/ r! b

. t+ J& N) |5 N' z5 S謝謝連結提供