嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

13.5cm高跟長靴

13.5cm高跟長靴

呢對13.5cm高跟長boot個跟真係好高,著住企起身時,要保持個身平衡真係唔易,但係著耐咗,又真係覺得幾好著喎,特別係配合黑色絲襪同埋牛仔窄裙一齊著時,企起身時下面真係覺得有反應,甚至有想射
* K/ Y, [" ~4 f; ?8 W& C9 P0 b  Y& I
$ v% x3 }& w8 k+ W- F3 g[ 本帖最後由 ktkt12345 於 2017-3-13 20:41 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
再加一張比大家睇睇^^+ p* _2 L; X# n8 ~9 `
! D* R% L6 i2 c) B
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔錯, 最好著黎係尖沙咀行街。。。。

幾靚 邊度買? 我都想買返對

引用:
原帖由 squirrel99 於 2017-3-12 22:04 發表   
% k" m; W; f) x* x8 L4 G% B& }幾靚 邊度買? 我都想買返對
$ X( C$ o' ?; _2 ~& c( K9 m/ k# b. e, D" |9 n% P
上淘寶網可以搵到~

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-12 23:49 發表   $ g3 _3 ~6 `& @! P6 K! r
: R- K9 f# {! U

/ a) @0 r& ^% n# Y上淘寶網可以搵到~
. e& o8 H1 w3 A* C+ d3 B1 X" j
可唔可以比條 LINK 我, THANK YOU !

對靴好襯呢對絲

they are so sexy!!

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-12 19:07 發表   
; S2 l1 b$ ?" i+ T) d$ i呢對13.5cm高跟長boot個跟真係好高,著住企起身時,要保持個身平衡真係唔易,但係著耐咗,又真係覺得幾好著喎,特別係配合黑色絲襪同埋牛仔窄裙一齊著時,企起身時下面真係覺得有反應,甚至有想射
6 B+ t# h1 `! r/ r) r* Q5 x
# o2 f' b8 K" A9 R4 \4 [5 @$ {7 M3 j% c# U) M0 i" {9 j
真係著得幾好睇
0 {) [2 F6 G9 m. C* ], q你邊間買?可否俾資料我?# M  V) n/ W- t: Z) o& o" ^1 Y

- Q9 @0 r# Q$ q著裙好睇過襯褲
0 M7 ^) o8 H- ~7 m, E5 Nfeminine d

很好看也很性感呢

https://world.taobao.com/search/ ... .7700714.0.0.uC2MmS
- g- n! i, A+ o  H+ t4 P, }
5 M1 H# Z1 t' k4 A上面呢個link就係同一對boots唔同價錢

引用:
原帖由 ktkt12345 於 2017-3-13 20:45 發表   
* K" b& X8 f$ ~) w- l  k1 ^% @https://world.taobao.com/search/ ... .7700714.0.0.uC2MmS9 L6 [/ [3 ?, `0 y) g' l( U
2 Z* |* l9 R" |/ @
上面呢個link就係同一對boots唔同價錢
. H$ d( {2 T" ^# Z( y; a
  E$ j5 x! I$ d: c7 H' i6 y$ H
4 K' `/ i, _2 ~( [4 U- Z' j
唔該哂
+ @2 N& R+ s5 n4 a+ N  h- r  j- }  V
其實我相信大家都有買開的商家
/ q0 U+ H: k) y; }( b# f# {, K5 h不過有D 特別款又係人地才有
5 ^6 e' l6 W2 w( U4 a3 _所以想搵D 有口啤的- ^7 T7 K% R1 f' Y1 l" O( P

4 t# G% u5 A: G/ i3 U6 |) \  F3 H7 {6 G
謝謝連結提供