嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

hi all~~~just to say HI~~~

hi all~~~just to say HI~~~

唔知睇唔睇到呢~~~~ # `# s3 N) k) M: E& J. q
3 m4 V* B& l. K0 N* c& W& e4 R
https://www.facebook.com/100000228517367/videos/1827472573937009/?ref=notif&notif_t=video_processed&notif_id=1490444204197229
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我答你 睇唔到

睇到!
: F; o; r; Q# u; k2 P又話直播
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 冰姬 於 2017-3-25 21:19 發表   
) T3 _% y! @, X2 h我答你 睇唔到
4 t8 [3 s# ]2 W+ ?. O/ A( ]6 Q* [8 X5 I可能要加好友先
8 x' `- x, c: B" g不過我變做公開睇下得唔得

引用:
原帖由 zz67098 於 2017-3-25 21:25 發表   
, G" G- H; J* s5 B睇到!8 Z/ x% H0 a% k# y9 C5 v
又話直播
; H2 ]7 R4 d7 Q8 U! k+ g- n- w0 \* Z好似無人睇~~~~~~~

睇到你條白色底底

平時都係放相
; C: q* W( A: N( @8 ]( Q7 e9 C1 ]
# s! R+ S& g- |今次仲有片
( p# n$ F" a$ g* I- {真係無敵

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-28 00:59 發表   
- K5 g- s8 W# E9 u2 d4 i: v; j; B平時都係放相" E6 X0 H4 P( u! S2 w' h
0 U. U7 e2 h- D8 ~3 h7 M
今次仲有片8 D  m2 i" s7 K: t4 l6 g0 p
真係無敵
9 Q  T) x4 X+ c6 b4 x# b, |+ G" Z: C1 {: J+ n8 c- u
怕唔怕好暴露~~~~~~

睇到但唔夠長囉,條片

引用:
原帖由 PatentLeather 於 2017-3-26 17:38 發表   0 R9 [5 v! c6 h& ]
睇到你條白色底底
9 \9 P# x4 b4 \5 F8 W

鼻血都流乾了,丘丘系未想邦我放血!

引用:
原帖由 阿姨 於 2017-3-28 22:17 發表   ' b: a; v) m4 ~. g0 x9 c
睇到但唔夠長囉,條片
8 f8 I0 s! j- j0 H太長又唔知做咩好呢~~~~

跳下Sexy Dance嘛!

引用:
原帖由 Highheels70 於 2017-3-29 17:16 發表   / ^( b+ J8 Q( Q: S* f% }9 R& Z
鼻血都流乾了,丘丘系未想邦我放血!
6 u( P; x/ U/ a, O+ U/ @( D
點會呢~~~~~~~~

聽講你就黎退休.......

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-31 16:48 發表   
4 s: w" y/ Q, [跳下Sexy Dance嘛!
1 ]$ G# g: f# u9 H1 r
Good idea~~~~

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-4-2 02:22 發表   
5 ]6 ]9 z# U) I# a' K- P聽講你就黎退休.......
% [# K7 }8 P) i. E& s  w$ ^( ^; u
咁你都知
7 k" w7 ?+ [) @你聽邊個講架?