嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

hi all~~~just to say HI~~~

hi all~~~just to say HI~~~

唔知睇唔睇到呢~~~~
5 _( ]/ q: ^7 l6 V/ V/ T4 m. [
2 ^0 D% t. e0 M. Y! ghttps://www.facebook.com/100000228517367/videos/1827472573937009/?ref=notif&notif_t=video_processed&notif_id=1490444204197229
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我答你 睇唔到

睇到!9 m4 a8 S" n2 j- }
又話直播
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 冰姬 於 2017-3-25 21:19 發表   
) ^. V; \+ v0 j+ ?6 l0 P- u7 V我答你 睇唔到
3 K+ Q9 R. \$ L$ Y3 I- _
可能要加好友先
5 M5 ^& B# g* \* [% r不過我變做公開睇下得唔得

引用:
原帖由 zz67098 於 2017-3-25 21:25 發表   
1 _% E0 J( @, |7 {/ P睇到!
9 H' d7 c2 ?$ W3 f" Q% ]% m又話直播
$ J0 p9 a* j7 X" L好似無人睇~~~~~~~

睇到你條白色底底

平時都係放相4 k, v+ g" M8 O

' e% W$ l$ p' a! B5 A今次仲有片
1 p* h  H) {% f/ g& q8 d真係無敵

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-28 00:59 發表   
3 H8 T5 F0 m4 b. J1 }5 j' |平時都係放相, z, K6 s6 G3 z6 a0 c* s7 i9 H

$ v. W* H* k5 ~6 m" r今次仲有片
* k1 a8 {  Y9 w! L, X真係無敵
2 R1 ]/ Y% }4 n* g0 E; E1 J# i# }  l! R/ d" z6 n0 J7 y
怕唔怕好暴露~~~~~~

睇到但唔夠長囉,條片

引用:
原帖由 PatentLeather 於 2017-3-26 17:38 發表   6 C  f: `: [5 Q9 ?; R
睇到你條白色底底
  J& }1 K5 D3 J, J

鼻血都流乾了,丘丘系未想邦我放血!

引用:
原帖由 阿姨 於 2017-3-28 22:17 發表   
  @4 M8 J& L' R; ~3 x2 A! ?睇到但唔夠長囉,條片
! l# K% t  b8 f" K太長又唔知做咩好呢~~~~

跳下Sexy Dance嘛!

引用:
原帖由 Highheels70 於 2017-3-29 17:16 發表   5 L6 O( `* f6 z/ x" ~& \
鼻血都流乾了,丘丘系未想邦我放血!
7 {" G7 k6 M. H. ^( O- C
點會呢~~~~~~~~

聽講你就黎退休.......

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-31 16:48 發表   
, ~0 {3 ?/ O9 [' g. N* t跳下Sexy Dance嘛!
- f8 G4 |" G5 h% OGood idea~~~~

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-4-2 02:22 發表   
% o1 {' z. h6 ~# ^% W3 O( ]7 x聽講你就黎退休.......
: u6 G, }8 t$ x' m' q, x
咁你都知 6 W8 U5 ?8 e; Z
你聽邊個講架?