嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

hi all~~~just to say HI~~~

hi all~~~just to say HI~~~

唔知睇唔睇到呢~~~~ 2 Y% ?% s& k$ Z- j4 {, p- g/ W1 d$ [

1 \6 q8 M. `. H$ _& k8 Lhttps://www.facebook.com/100000228517367/videos/1827472573937009/?ref=notif&notif_t=video_processed&notif_id=1490444204197229
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我答你 睇唔到

睇到!! x' I1 L% ~, {8 Z0 |7 G1 E
又話直播
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 冰姬 於 2017-3-25 21:19 發表   3 ]3 z1 u' J* l- ?! E. Z
我答你 睇唔到
/ |2 q! w' z3 N6 v
可能要加好友先
! N1 e( T4 ?% W. ?; H3 d6 G不過我變做公開睇下得唔得

引用:
原帖由 zz67098 於 2017-3-25 21:25 發表   
. M/ i# `6 E# x( D2 ~! k5 Z9 X睇到!: j+ c& }! s  w4 t3 o1 n
又話直播
2 F& n* S+ _1 Y: b; h7 d" I2 q+ y) X
好似無人睇~~~~~~~

睇到你條白色底底

平時都係放相
5 K5 l, l7 r8 }. z4 Q& h# |$ i* V; a" e9 E5 X* j& c
今次仲有片
' d; E* Y# x: J. R" s/ ^真係無敵

引用:
原帖由 Carol0122 於 2017-3-28 00:59 發表   
, t1 ?/ ~! K  k- z" X平時都係放相9 |, `. r3 p2 u. C, z9 M

* ?/ a& s0 b* @" Q- ?今次仲有片
8 M9 a& @  E2 p  I# S$ c! {% \. b/ ]真係無敵
+ f7 Q0 Q& \2 I- n7 E1 z/ T
% i; @( V; Y+ r/ j* v3 w
怕唔怕好暴露~~~~~~

睇到但唔夠長囉,條片

引用:
原帖由 PatentLeather 於 2017-3-26 17:38 發表   1 m3 x* H& ?' E, i
睇到你條白色底底
$ c/ j4 h0 i6 `

鼻血都流乾了,丘丘系未想邦我放血!

引用:
原帖由 阿姨 於 2017-3-28 22:17 發表   ' c* l) t! O  J, C
睇到但唔夠長囉,條片
; B0 ~; A5 S2 V2 ?, ~0 ^& T太長又唔知做咩好呢~~~~

跳下Sexy Dance嘛!

引用:
原帖由 Highheels70 於 2017-3-29 17:16 發表     D9 D! f3 y8 C# l( z4 G! x1 C
鼻血都流乾了,丘丘系未想邦我放血!
+ N2 t9 q, `. s( S0 [
點會呢~~~~~~~~

聽講你就黎退休.......

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-31 16:48 發表   
: `: U3 f7 l$ B跳下Sexy Dance嘛!
* l& ^: [; |1 |3 T
Good idea~~~~

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-4-2 02:22 發表   
; a$ p/ d- H% s& x! G聽講你就黎退休.......
+ I/ M* Y  [5 p8 H2 L  ?" g; y" _3 m咁你都知
% K+ |% N' D0 f/ ~8 N) @, d; r你聽邊個講架?