嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新款無跟鞋幾特別

sm feel ..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不知道穿起來是什麼樣子

好易仆倒...

如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............

我懷疑根本站不起來

好恐怖 ><!

有2對ballet boots 一對紅一對白 白色買大左 著左2-3次就冇著 有冇人想要 pm我比圖

之前買咗對有踭的根本連行都行唔到

um...怪及丑2 I# y; {% C' c- Y( j& H" Y/ S
沒美感, 只合有特殊愛好的人

OMG

引用:
原帖由 hongwohse 於 2017-7-9 20:02 發表   2 c4 U1 N% G  Y/ O/ E
um...怪及丑  \. w( u0 \# c3 q
沒美感, 只合有特殊愛好的人
+ e6 o/ f* S$ o$ V/ n9 }* p! M* ?: y3 i3 z# ?1 T4 i5 ^& o
正中下懷!

這真的太特別ㄌ

so ugly!

想看看內圖所以回了

這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~

有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎

回復 1# samou 的帖子

wow

引用:
原帖由 kittyiloveyou 於 2017-7-9 19:33 發表   4 ]8 O, a; ~/ J$ I) m. @% Y
之前買咗對有踭的根本連行都行唔到
- S% v6 {. q5 P8 V7 @# B
引用:
原帖由 iboutBackup 於 2017-4-9 00:38 發表   
; O' p3 t  ?- v, q* c好易仆倒...
4 R9 S* Z0 k$ |3 q, x
引用:
原帖由 nancycd2b 於 2018-5-13 01:09 發表   / R3 U6 a1 F0 U/ N) q
有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎
* J% r( e2 O5 P' K9 m& X
引用:
原帖由 march886 於 2017-3-30 21:46 發表   
' e1 K6 S8 d4 _! d: }! V0 z這些機會不是我的1 ^( b0 ]/ }& V3 \9 n
好易仆倒
7 Q( g; _1 j  j8 f  w* J
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-3-31 00:08 發表   - y3 c: q6 u* I% h, e
雖然一定行唔到~~~但係都想試下著~~~
! Q6 ~5 R, M! P' P0 L, Z
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-4-1 11:49 發表   4 H% ~/ B" C5 D# e! i& ~0 l

9 {+ n. x) r3 m4 b( {& ?4 @' ?  |" \% [9 R! q" J
一幻想自己著咗之後連行都行唔到
$ k" _) Q: V5 W# ]. Z; K# j* y: C
引用:
原帖由 xxxbb 於 2017-4-4 22:08 發表   9 D& L3 V) L8 ]# X  q* s1 P; y
這能走路嗎?,完全違背人體工學阿
% x! \1 ~$ q; c

1 E: c: v+ s3 w9 |. g. J9 O' T, @- |
其實係習慣
& ^1 W3 N2 o1 K$ b6 ^試下就OK  }8 A# N; ^% E. G2 d$ q+ m* [1 `
正如有D 人話三寸高跟都行唔到
$ f4 }) M/ @5 [6 Y6 v) j但四寸高跟如履平地的亦有大有人在
; J% V5 y9 {4 \; Z# f4 d% ^; I( P6 E; X) A6 [' b8 H  w. s
芭蕾跟我都行到
0 o! Z* P1 i# a( h$ i應該冇咩冇問題
- e% H6 R% {' d. @9 M/ [% C2 q6 r$ n. f. l; U
. V  v( f9 B, C" o( r/ P
引用:
原帖由 slk 於 2017-4-11 12:10 發表   , r& ]! Y5 Y8 T; T& p6 G
我懷疑根本站不起來
  a; X: Y5 F$ ]6 R
引用:
原帖由 星月藍 於 2017-4-1 15:58 發表   
* h9 F. M5 C2 {! O: o! i5 u; g0 @這站得穩嗎
" ~+ B% `; p6 S# c

. M2 ~) X9 e5 j! E" Q' P5 y- U8 w咁又一定企到
; L& Y7 I; C0 A3 ^習慣下就OK
- _+ N; l: c  g7 h( {0 I! a2 `+ t) {& }' K( q8 u
7 ?( o2 Q' z# _  L7 P5 T
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2017-4-10 13:21 發表   
5 B' c, A' R% w5 w: l" k( M* |! k如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............
1 u4 e; l9 O* q: _! N
/ b& {. z5 b6 Q7 w0 L我都係咁諗$ W8 |* N3 S4 Z* ~1 Z0 b0 B( u
人來人往真係唔理想, P( p' _/ [1 [' t
不過靜靜地冇乜人既地方3 R/ ~9 U, T9 X
我又覺得OK
3 H) U$ X2 Y3 P8 P$ ?
+ c- C2 w1 W' S. @; K% J0 _2 f" y- ^9 Z2 Z# j
引用:
原帖由 7272u2u2 於 2017-12-10 06:10 發表   + e  a' Y( J% n4 c. x: B
這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~
1 J) E0 C  ?3 z9 d2 F) a1 ~( C$ ^1 z9 C  A! V
其實反而未必  j2 J' j8 Y, i2 t& I
正正就係追求呢個高的感覺

呢兩款我都想要呢:
/ d0 d- C. F. g+ w$ W2. 19CM 薄底高跟鞋 (無platform)3 {1 n  K% ?* z8 s$ @; L6 `0 [$ r2 n$ N
3. ballet heel ankle boot9 Y# e; @8 @& t& B/ j8 z9 G& @

6 i, t5 A6 u5 X$ A0 g$ y16CM 薄底其實都唔易行,著住做半個鐘家務已經好攰,不過係幾high

我實仆低