嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新款無跟鞋幾特別

sm feel ..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不知道穿起來是什麼樣子

好易仆倒...

如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............

我懷疑根本站不起來

好恐怖 ><!

有2對ballet boots 一對紅一對白 白色買大左 著左2-3次就冇著 有冇人想要 pm我比圖

之前買咗對有踭的根本連行都行唔到

um...怪及丑
6 Q  h# @- P; S5 K/ ~  x1 ?沒美感, 只合有特殊愛好的人

OMG

引用:
原帖由 hongwohse 於 2017-7-9 20:02 發表   
" e" n6 E2 t+ @7 F# i8 b1 m- V5 uum...怪及丑1 H- T* L0 \7 i, C% z# K
沒美感, 只合有特殊愛好的人
$ J! e+ T5 v  O5 [4 L
3 {* q/ \" N$ i: W2 o/ l- g
正中下懷!

這真的太特別ㄌ

so ugly!

想看看內圖所以回了

這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~

有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎

回復 1# samou 的帖子

wow

引用:
原帖由 kittyiloveyou 於 2017-7-9 19:33 發表   
  k, q, J/ ~9 `之前買咗對有踭的根本連行都行唔到
" f& s$ D* }( v) D
引用:
原帖由 iboutBackup 於 2017-4-9 00:38 發表   ! W: B6 F5 M' |1 x6 L
好易仆倒...
# q! o$ J  J; u8 N! }/ l, x
引用:
原帖由 nancycd2b 於 2018-5-13 01:09 發表   
5 W6 L& Y, y4 I; B: h' E8 ^  Z有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎
& T( A. F/ {# j
引用:
原帖由 march886 於 2017-3-30 21:46 發表   + R- V% T5 s* V5 A) w5 T% i& z( U
這些機會不是我的
( [7 q2 r6 f+ \0 ~$ V0 R. w1 z3 p5 y好易仆倒
) Q1 i% h$ M6 K! q& [
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-3-31 00:08 發表   / |( i" i" e, u  W  \" n
雖然一定行唔到~~~但係都想試下著~~~
2 E2 Z! F8 V$ p5 I1 W7 ~+ e
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-4-1 11:49 發表   6 U  M* D' `* V: U! [* P4 D
9 l/ R  w$ m* [7 I( I6 I9 J

$ }( K6 J& o/ d一幻想自己著咗之後連行都行唔到
' T1 q! i3 f4 c% G( U+ y. z
引用:
原帖由 xxxbb 於 2017-4-4 22:08 發表   ; o! o) C4 Q( D; r8 G
這能走路嗎?,完全違背人體工學阿
7 s+ k$ y% B' R* ^7 X- r  s
" ?7 q* h( @3 C! Y+ {4 p$ f3 Y& N
, \1 w& N% C4 m4 F: g
其實係習慣
9 T, L: w5 [! ~' m( p: q4 w試下就OK
# T- u/ B( N5 Q; A% h/ D正如有D 人話三寸高跟都行唔到
! o: ^, Y9 `7 t, P& w( N& Y, q但四寸高跟如履平地的亦有大有人在! {0 S6 g# T+ Y  E
+ e* |8 D! X% \
芭蕾跟我都行到
' @" V1 }2 A4 R2 C4 {# D, |應該冇咩冇問題3 i$ [! z, \2 ]- u! t2 \0 ~

( }# R: x' e3 V  w4 Z
; e! p( K& i* U
引用:
原帖由 slk 於 2017-4-11 12:10 發表   
- d5 \, N! F0 \4 u! R+ r9 m我懷疑根本站不起來
8 P2 h  o5 f) r" h$ v* i1 y
引用:
原帖由 星月藍 於 2017-4-1 15:58 發表   + K( S7 i, L+ w% I3 y. _
這站得穩嗎
" [( q# B9 E8 M( V9 C0 \

- q+ {3 L1 ~; {6 i$ B  }咁又一定企到6 q8 x7 M( F& z- Z& F& X
習慣下就OK
8 w5 E+ u. p. p0 z3 u5 |* }0 [9 ?
  \2 K- \4 q8 E% A* N- Q5 k3 }! F& \
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2017-4-10 13:21 發表   
, t% [, I0 ]4 O. l* V; a+ b& _7 e如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............
# }# c, v4 j+ C+ U

( f# V8 s% ~0 }) S4 B" c1 w5 A- K/ C我都係咁諗
4 @% B  z& D0 s人來人往真係唔理想  S3 A3 T; s7 G& Z# c( Y
不過靜靜地冇乜人既地方
  k4 k' Q* k/ ^. }$ _我又覺得OK
& x% S$ @5 B5 B1 ]& l& {# O' ~6 w& H2 A* e: c% Q

) o7 K" e0 u* Y3 x% G2 |6 `
引用:
原帖由 7272u2u2 於 2017-12-10 06:10 發表   
+ H/ u( @! a1 G+ ~$ e這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~
9 N  j  {9 t- `! b/ e* \# q2 H( F& I

3 b% `6 k; W! u8 o& ^8 i, Y' C其實反而未必9 s- H& c4 i& J+ P" C6 x
正正就係追求呢個高的感覺

呢兩款我都想要呢:2 ~5 e/ c+ S7 f, i0 Q( u$ d: _
2. 19CM 薄底高跟鞋 (無platform). \1 t- ~; ]- c% ^: W
3. ballet heel ankle boot, @8 ^$ J# f/ N' f3 l

* r5 X8 @3 w& W# x- \16CM 薄底其實都唔易行,著住做半個鐘家務已經好攰,不過係幾high

我實仆低