嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新款無跟鞋幾特別

sm feel ..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不知道穿起來是什麼樣子

好易仆倒...

如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............

我懷疑根本站不起來

好恐怖 ><!

有2對ballet boots 一對紅一對白 白色買大左 著左2-3次就冇著 有冇人想要 pm我比圖

之前買咗對有踭的根本連行都行唔到

um...怪及丑
" e2 m2 H" E/ P- _( G沒美感, 只合有特殊愛好的人

OMG

引用:
原帖由 hongwohse 於 2017-7-9 20:02 發表   
& L0 \5 Z! n1 D" ^- |4 S! E& sum...怪及丑
: g  K, W+ r. y: z' o4 v4 s沒美感, 只合有特殊愛好的人
. u  Q* E3 m  B; N/ c9 d3 r+ B, j/ Z' s, E8 C* ?: w
正中下懷!

這真的太特別ㄌ

so ugly!

想看看內圖所以回了

這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~

有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎

回復 1# samou 的帖子

wow

引用:
原帖由 kittyiloveyou 於 2017-7-9 19:33 發表   " \# G8 ]: P; ~, ~5 V# K
之前買咗對有踭的根本連行都行唔到
4 q0 P0 h4 Z; [! }
引用:
原帖由 iboutBackup 於 2017-4-9 00:38 發表   
# Q9 K7 C: ~5 H# I" Z2 q好易仆倒...
9 K  K$ U7 ?" L! y
引用:
原帖由 nancycd2b 於 2018-5-13 01:09 發表   
, n4 n4 I- V; {/ @1 n2 [0 Q有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎
- H" r! n% K$ m$ h- l
引用:
原帖由 march886 於 2017-3-30 21:46 發表   7 [) L8 Q0 T3 J! I$ L
這些機會不是我的/ h7 l2 Q. c! l1 ?  A
好易仆倒
+ G' v) s& M  u* Q. {
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-3-31 00:08 發表   0 n5 e8 E, R5 H  N8 p# Y7 ?
雖然一定行唔到~~~但係都想試下著~~~
; N- e( i# W  e% g3 N
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-4-1 11:49 發表   ! ^& \) g' T- Q& Q! t

1 U9 Z; z/ |3 ^, M8 l2 I& |1 p; x! _8 w; X+ i$ V: ~( _
一幻想自己著咗之後連行都行唔到
4 A# h  @: \* d' b
引用:
原帖由 xxxbb 於 2017-4-4 22:08 發表   ' Q2 q# g& S/ S3 K' S- x
這能走路嗎?,完全違背人體工學阿
% V" f4 ?" V6 }- ^+ G% H% |, E% z, @, P4 \. t

: ^2 I8 ^  u" d& U# A" G- b3 D其實係習慣0 q. m/ `4 H/ A/ G
試下就OK
( u/ k! Y' U4 Q' K/ I( G% N7 m正如有D 人話三寸高跟都行唔到
( f$ H9 g. j' u. |0 J6 w  s  @但四寸高跟如履平地的亦有大有人在
2 M5 u; j3 @% W  W) M/ b8 A  q% I: o5 h2 @
芭蕾跟我都行到
. F! {2 R2 N6 e% c應該冇咩冇問題
2 a+ E1 z- p' f" D' O$ ?4 D' t8 P* N

% ]( K/ Q' T& X9 }  N5 h( a5 ?: }8 Q
引用:
原帖由 slk 於 2017-4-11 12:10 發表   ) g$ {5 t4 A  Z- E9 m
我懷疑根本站不起來
3 I$ i6 b/ ~% Y1 Q- ]
引用:
原帖由 星月藍 於 2017-4-1 15:58 發表   
& ]! X" j: ?7 P/ U9 N3 G這站得穩嗎
' D( i3 q8 W& q

: v& u0 k  L7 m6 V0 {咁又一定企到0 y) r1 K0 C- l
習慣下就OK
! K! G6 G; G5 i1 T2 f( K
' @5 ?6 E$ q' v$ ]6 Z& l
; `* t9 C" G. f7 l. }1 |
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2017-4-10 13:21 發表   3 c0 L6 B9 p7 L: u
如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............
7 F2 P/ {. A/ K0 }" s% X
' {, I/ B! j" y  O% T5 e
我都係咁諗3 O1 I! I) G6 R; m) j
人來人往真係唔理想
8 [& @4 T  N! c& L2 i; E* F$ O不過靜靜地冇乜人既地方& A8 d' s- r! G. k$ d2 _
我又覺得OK% n% ]! ]/ R) i* _; g  H
7 p4 r2 a( V: i4 K& E- K+ G9 L
0 l$ y" G! u% t: U, W( \8 x4 I
引用:
原帖由 7272u2u2 於 2017-12-10 06:10 發表   * y4 Y0 r2 Q6 o6 s3 m( h/ F
這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~
% \. m, n! c5 [' c0 q

1 ^  S2 Z( \% E6 @8 c; v$ ~其實反而未必- g3 [9 h$ r  o1 Q
正正就係追求呢個高的感覺

呢兩款我都想要呢:. n+ q' E9 D; P+ n/ q% [
2. 19CM 薄底高跟鞋 (無platform)
+ a* ?7 v" y* |, g* T3. ballet heel ankle boot
/ ^' D- k0 y" d, }1 M
! a+ u3 o% k+ T% g16CM 薄底其實都唔易行,著住做半個鐘家務已經好攰,不過係幾high

我實仆低