嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新款無跟鞋幾特別

sm feel ..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不知道穿起來是什麼樣子

好易仆倒...

如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............

我懷疑根本站不起來

好恐怖 ><!

有2對ballet boots 一對紅一對白 白色買大左 著左2-3次就冇著 有冇人想要 pm我比圖

之前買咗對有踭的根本連行都行唔到

um...怪及丑* b' Y- z4 ^2 ?% T9 B
沒美感, 只合有特殊愛好的人

OMG

引用:
原帖由 hongwohse 於 2017-7-9 20:02 發表   2 _3 _+ }  M# A2 t/ H1 ?, p( c
um...怪及丑
( j) p7 ^- t" x6 e, ~沒美感, 只合有特殊愛好的人
8 T4 i+ [' p: m0 n

7 K* z: N( m/ f/ [4 Z0 o+ i正中下懷!

這真的太特別ㄌ

so ugly!

想看看內圖所以回了

這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~

有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎

回復 1# samou 的帖子

wow

引用:
原帖由 kittyiloveyou 於 2017-7-9 19:33 發表   : @  C  p% i3 o7 g' w1 N
之前買咗對有踭的根本連行都行唔到
! J% n! t1 l/ O9 ?1 |4 d/ O' p( |
引用:
原帖由 iboutBackup 於 2017-4-9 00:38 發表   
+ q! e2 [# Z, h, k好易仆倒...
2 n% ~/ W) ?4 M' O4 n/ j
引用:
原帖由 nancycd2b 於 2018-5-13 01:09 發表   
) u  K1 ?  ]; h9 l5 q有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎
, @1 Q# B  k! U) {3 t. C; ]
引用:
原帖由 march886 於 2017-3-30 21:46 發表     s5 m# B. x* f3 i  {/ g# r
這些機會不是我的
) d) }2 C2 d  V) ]好易仆倒
& C4 E  e* l" w: K5 S
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-3-31 00:08 發表   
% B* ?1 J. n8 ^' K: c, H3 Q, w9 Z- o雖然一定行唔到~~~但係都想試下著~~~
4 b% Z/ c5 k3 ^6 _% ?
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-4-1 11:49 發表   
, E+ G# p  T( w+ y" o3 I) H
) `" ?2 B' E0 e2 x! e% p! U( V
* A4 C% v# j5 p6 ]一幻想自己著咗之後連行都行唔到
3 d  D  {: m0 n) Q
引用:
原帖由 xxxbb 於 2017-4-4 22:08 發表   
9 i1 j: k7 R9 P這能走路嗎?,完全違背人體工學阿
/ H2 X1 M) h6 |' L! @9 P# F+ \; u8 |& M' a1 T

. v% B4 E$ m" V1 F' x其實係習慣
' p- q  f7 n! z* m* c! I試下就OK
( y7 ^3 E$ {  u4 A+ ?2 G正如有D 人話三寸高跟都行唔到& @& ~+ ]1 g: O$ J, {, O
但四寸高跟如履平地的亦有大有人在
3 c8 U& F9 ~4 K% y" s1 g9 a( U/ P: N1 H& d+ G; P7 D4 ?
芭蕾跟我都行到
, {5 H) Q; n) h; ?( |$ q" W8 ~  N應該冇咩冇問題, e+ u( B0 L6 r, |' Y
! B3 ?5 d8 ]( ^6 a7 k( _9 z4 Q

3 w* H" e$ L+ ^" M0 z
引用:
原帖由 slk 於 2017-4-11 12:10 發表   7 V/ F* \1 J* I" q! H6 g: ?
我懷疑根本站不起來
% t8 f# e$ B0 D% D7 }/ v3 Y
引用:
原帖由 星月藍 於 2017-4-1 15:58 發表   
* s3 q9 H" [. w這站得穩嗎
2 E! M' }. Q' t* e
! \; F. a" x, ~$ N: ]) F. \9 j6 k咁又一定企到, Q& T& |/ T4 Y
習慣下就OK
& r8 r; Q/ H  u; R9 W' r7 c+ m
+ g2 p) x+ ^5 J& e. f' a2 V5 `' O1 _+ W: p3 a
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2017-4-10 13:21 發表   $ R' {2 V; d$ R7 Q9 _4 K' d$ N3 k
如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............
; X5 ?9 m% X& P) f! G2 g' n. W& W# r$ |! F. s  }, u8 n6 [
我都係咁諗
! V7 K- [. {' g, T" v" g人來人往真係唔理想8 f2 K: H3 O( J& u3 r. E. N
不過靜靜地冇乜人既地方) m; `2 G9 ^$ e8 ]% @1 k
我又覺得OK% B& ?/ \4 v) l' o$ z2 ?3 C
! M! g$ R! X' X# a$ H! j
& @3 J: T* }8 `
引用:
原帖由 7272u2u2 於 2017-12-10 06:10 發表   $ \& }% j% {2 ^; h& x1 X  m
這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~
& P/ e6 k% W3 y3 y

; D2 x' Q& B$ [" C- ~4 z其實反而未必9 V( `/ `- [' A  n' y0 Y
正正就係追求呢個高的感覺

呢兩款我都想要呢:
( d% O8 z* x, g2. 19CM 薄底高跟鞋 (無platform)# @5 p4 `" R) H! {; d% A
3. ballet heel ankle boot* a+ J; l) T+ w8 Z% Y# J; }; k; P

2 {8 B' M( a$ Z9 \16CM 薄底其實都唔易行,著住做半個鐘家務已經好攰,不過係幾high

我實仆低