嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新款無跟鞋幾特別

sm feel ..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不知道穿起來是什麼樣子

好易仆倒...

如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............

我懷疑根本站不起來

好恐怖 ><!

有2對ballet boots 一對紅一對白 白色買大左 著左2-3次就冇著 有冇人想要 pm我比圖

之前買咗對有踭的根本連行都行唔到

um...怪及丑
" s% |9 j% X7 Y8 K沒美感, 只合有特殊愛好的人

OMG

引用:
原帖由 hongwohse 於 2017-7-9 20:02 發表   # I6 F9 s4 \0 n
um...怪及丑
- |) V" A& Z. R6 I' h6 r7 S0 c: T沒美感, 只合有特殊愛好的人
2 U8 F4 e4 E# @4 G: f. Q2 i* O

* G, U6 V* R* i  r. y$ G* W正中下懷!

這真的太特別ㄌ

so ugly!

想看看內圖所以回了

這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~

有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎

回復 1# samou 的帖子

wow

引用:
原帖由 kittyiloveyou 於 2017-7-9 19:33 發表   # x! B* |( ~) ]7 |
之前買咗對有踭的根本連行都行唔到
+ v7 d5 y$ ?, N
引用:
原帖由 iboutBackup 於 2017-4-9 00:38 發表   , g. u# n) L4 w# G2 c; k5 ^% i6 o
好易仆倒...
3 M7 b5 i9 K, R9 p
引用:
原帖由 nancycd2b 於 2018-5-13 01:09 發表   
9 c+ F0 E/ ?* C8 k$ S/ ^0 \有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎
8 t5 M6 U7 t& I: b* l* Z
引用:
原帖由 march886 於 2017-3-30 21:46 發表   * O  |& C8 o2 R7 h6 `
這些機會不是我的' g$ f8 n+ p" m- a0 b. G, q
好易仆倒
& n3 h+ f$ ?& `) V
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-3-31 00:08 發表   ( E0 Q& `2 Q/ B3 z
雖然一定行唔到~~~但係都想試下著~~~
- q: [0 n" \4 M1 L  u) n
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-4-1 11:49 發表   
8 d# v" c1 q! m4 t" u! ]' {
3 ^9 J$ x0 T, y1 [: z2 n5 |% ?5 \) @  `
一幻想自己著咗之後連行都行唔到
/ G( O- m* ]6 m# \8 i* j
引用:
原帖由 xxxbb 於 2017-4-4 22:08 發表   
9 L/ r4 p8 y0 ~; y" w這能走路嗎?,完全違背人體工學阿
  O& x; b( P5 o3 |% a
, }! l/ m$ E$ [" I! s6 e& e! _) d' ~$ g: k9 j0 N
其實係習慣& t3 F& Z3 B: k
試下就OK, b7 ?$ r: c3 ]1 y. {# n1 S
正如有D 人話三寸高跟都行唔到
$ M# K& i; ^4 j但四寸高跟如履平地的亦有大有人在5 I* {  u# d( i& w
" r" ]: ~1 |' H8 h% O% S( X
芭蕾跟我都行到+ B" F9 e; k' q
應該冇咩冇問題
; J$ i9 F& _+ D! L2 M: }; C9 w* Y, o! J9 M! D
) P1 }" i! \0 M+ X& R
引用:
原帖由 slk 於 2017-4-11 12:10 發表   
6 P4 X6 t' f& J+ a; y, v我懷疑根本站不起來
: a6 e8 q. n. g; `
引用:
原帖由 星月藍 於 2017-4-1 15:58 發表   1 H/ h; p+ z4 q+ D# l6 X
這站得穩嗎
& I  [" r( a9 C- N/ T1 Q
. q1 H5 b7 Z3 x  j6 z9 t
咁又一定企到
$ i, j% P& O9 J1 x# O習慣下就OK! d# w- O! r' h
1 g4 k0 S" G6 J- E7 R
) D5 n" K- J- l1 X: S; S, \
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2017-4-10 13:21 發表   3 y# p* b/ k. ~7 J
如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............
9 a1 U/ q  [* H) I
4 c% w2 K( b' ~3 M- i  v9 [
我都係咁諗
9 y: j1 t+ F* \3 \) N5 E# I人來人往真係唔理想
5 e9 j- Q8 [8 I7 \不過靜靜地冇乜人既地方  z2 L0 G  c- o7 t- V
我又覺得OK
! N: y" k. _3 Z0 W& }! F; ]
0 a# ?3 V$ W9 P; F4 Y
: b& s7 @- E+ a' u' n+ q2 ~
引用:
原帖由 7272u2u2 於 2017-12-10 06:10 發表   * h- x& o0 z6 _% [/ V
這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~
# X- W7 [# q" l1 z% F0 n& ]' d8 _7 ]
其實反而未必
: w: Z- a0 y* R" w正正就係追求呢個高的感覺

呢兩款我都想要呢:
# t" r$ d1 r! C9 X. K* Y5 w/ b2. 19CM 薄底高跟鞋 (無platform)
2 ^* F: E0 u" m5 T/ Q- g* ]; N3. ballet heel ankle boot
5 i0 D) I# y3 ]  a
: \3 z: }8 O' H% r+ V+ w2 P( G16CM 薄底其實都唔易行,著住做半個鐘家務已經好攰,不過係幾high

我實仆低