嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

新款無跟鞋幾特別

sm feel ..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不知道穿起來是什麼樣子

好易仆倒...

如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............

我懷疑根本站不起來

好恐怖 ><!

有2對ballet boots 一對紅一對白 白色買大左 著左2-3次就冇著 有冇人想要 pm我比圖

之前買咗對有踭的根本連行都行唔到

um...怪及丑
2 ?. m; X9 q$ c沒美感, 只合有特殊愛好的人

OMG

引用:
原帖由 hongwohse 於 2017-7-9 20:02 發表   
" _5 l' k, {2 ], ?um...怪及丑
5 L$ `. l$ T! F1 M5 Z; k  I" G/ A沒美感, 只合有特殊愛好的人
% m7 L0 ?% X% X  _/ p& v% N1 [% x. c2 T0 T
正中下懷!

這真的太特別ㄌ

so ugly!

想看看內圖所以回了

這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~

有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎

回復 1# samou 的帖子

wow

引用:
原帖由 kittyiloveyou 於 2017-7-9 19:33 發表   & B3 b$ V8 H, a8 ?. ~
之前買咗對有踭的根本連行都行唔到
/ @& F5 ^! V8 z/ l5 U
引用:
原帖由 iboutBackup 於 2017-4-9 00:38 發表   ' `, n5 v! V$ T" M& P3 ]
好易仆倒...
; G6 U( }, ]/ T
引用:
原帖由 nancycd2b 於 2018-5-13 01:09 發表   & j3 o; H7 V, `9 @" X) s+ p
有D危險,坐著穿穿無防,行就吾好唎
0 F7 N0 g: v' j5 C$ ]7 r3 s
引用:
原帖由 march886 於 2017-3-30 21:46 發表   . |( L" `" Y3 o& \: G6 p
這些機會不是我的
* v" Y: Q6 d$ V9 S! J% t9 k$ u好易仆倒
* D% f$ t0 l6 m' M5 @. }3 G6 a
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-3-31 00:08 發表   8 c4 {2 y& h" n
雖然一定行唔到~~~但係都想試下著~~~
- h* L/ _" i& [' t2 t3 E, y7 R/ G8 ^
引用:
原帖由 小山丘 於 2017-4-1 11:49 發表   
  G2 E4 R' n0 ~/ ]. ?* l
1 g# X# C! r! s5 `  z" r5 B. N: I. t8 F  z. h
一幻想自己著咗之後連行都行唔到
3 |" c8 u! }1 U
引用:
原帖由 xxxbb 於 2017-4-4 22:08 發表   
7 c: {, R) u4 q+ ]3 N4 ~這能走路嗎?,完全違背人體工學阿
/ B( t2 Y1 ]  ~6 r% `# x- |4 C% }( c& y

2 u: v. Z( F0 O6 A% b其實係習慣
  X% U, m9 I% B試下就OK
0 b5 j6 w! i$ F; e- D正如有D 人話三寸高跟都行唔到- n' A" |+ p, l# b* X, o
但四寸高跟如履平地的亦有大有人在* ]. C; j* F7 d# A( ~7 h
# S$ @7 }# O* l, @
芭蕾跟我都行到
! V  }5 }3 r, `' @8 X8 o應該冇咩冇問題
6 \5 J- K" q- m' Z; [, {# M6 G- d1 y- r: i! M/ w4 ]" @

- [! Y0 t" w/ k* S9 |
引用:
原帖由 slk 於 2017-4-11 12:10 發表   + a7 P4 a/ T) v/ B- \) U9 i
我懷疑根本站不起來
" d. N! g: o! h
引用:
原帖由 星月藍 於 2017-4-1 15:58 發表   # R: b3 T/ ^& g! e2 M. b
這站得穩嗎
9 M+ L  ]9 b. K
$ f5 ]( K9 I6 z咁又一定企到' P, I/ W) l! q, M7 w/ L+ H
習慣下就OK# V- p+ z( X7 T

- ^" @! C0 q" ?! e. I, M$ B5 J/ Y% d9 b- r
引用:
原帖由 SweetDreamer 於 2017-4-10 13:21 發表   
! g: B$ C9 |4 Q; n$ p如果著出街, 會太吸引其他人的眼光.............
; G( t6 \8 E, {4 {) G+ O, d. e
( w& J0 C9 T/ h; |, ~! s4 U* f
我都係咁諗! X# V% i. b* T) q4 a
人來人往真係唔理想/ Y5 [+ p9 E& U/ T/ t0 |
不過靜靜地冇乜人既地方& H& s3 ]! [/ Y. J9 ~/ v
我又覺得OK6 H5 \) ^5 k7 m% f2 W! h: X$ ?% Y
' M- T0 x* \2 y& m
; D1 T, f: [2 R$ \/ @* W5 u
引用:
原帖由 7272u2u2 於 2017-12-10 06:10 發表   & t. S5 D1 S2 g1 v, a
這也太高了....這穿了腳會不舒服吧~
0 Y5 Q6 f  l) Y( I
8 O1 V9 Q6 h* E! t# K) D2 X其實反而未必
2 L2 \/ A6 g  u  k" _& J$ @+ O正正就係追求呢個高的感覺

呢兩款我都想要呢:
: ~+ i% e9 F3 e* e, r2. 19CM 薄底高跟鞋 (無platform)1 x/ ~+ W9 @4 p' f; `6 O8 y
3. ballet heel ankle boot
+ s% w" U2 F, I
  `. \3 K2 b8 N3 e+ x3 ?9 Q4 d' H16CM 薄底其實都唔易行,著住做半個鐘家務已經好攰,不過係幾high

我實仆低