嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想揾姐姐借個倉比我啲校服過暑假

想揾姐姐借個倉比我啲校服過暑假

是咁的
7 X; V+ o$ b9 R9 L/ V+ m我係一個中學生cd' }0 v# [' E3 f
我一直啲校服bra等等 都係放係學校0 u3 P+ ^4 G$ t* R$ E+ A& r- G
Cd果時一係就係學校廁所著一係拎出去著完再返學校
6 I) ~0 N* O9 c  k9 Z
+ O# Y; U0 i: r但係8 n, m- A) _: ~
我學校就嚟要清locker
8 [* X+ m' H! e8 G我想問下有冇姐姐可以比我放我啲野係你度過暑假 開學後我先拎番 , r* d8 o. p* K$ T/ C( Q7 T
* R/ V2 f. b8 L. u  c. l
我可以交租金嘅; m+ }( T3 P) d$ K& u- G
感激不盡# _, M- W3 @0 L$ }) G+ |( |9 ~' x
如可以請pm cm. W. [! }6 Q* K2 y4 p( }3 r- g4 l

" `% w: `  w6 W# K[ 本帖最後由 cdbtg 於 2017-5-11 18:42 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
最愛穿著校裙

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有d好奇你當初點帶返學校又唔俾人發現 9 b4 f; B; K, W6 s  R

" l) v+ s0 a( f或者你自己屋企有無房?咁樣一定好過擺係人地度好多呀~

學後locker應該唔大得去邊, 不如找個a4紙箱存放重好. 可以的買個壓力袋存放更好

引用:
原帖由 sec2x 於 2017-5-11 20:07 發表   . {/ Y: x2 P' k  j' w4 B" v1 b2 X# t
有d好奇你當初點帶返學校又唔俾人發現 : `5 \) x) X4 q# z
8 j/ N# m- r) F8 I6 W
或者你自己屋企有無房?咁樣一定好過擺係人地度好多呀~
2 c0 e6 F) j( P1 c

0 u3 I2 A' J0 z9 j" j* g7 |我都係咁諗
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

你有幾多?我有迷你倉

回復 5# nc1234 的帖子

大概兩箱a4箱
最愛穿著校裙

回復 2# sec2x 的帖子

屋企拎過比人發現過
最愛穿著校裙

點先可以係學校著,但又唔比人發現?! O' J! u+ I) I# I( {
同埋放假咪唔可以CD?

PM ME

引用:
原帖由 cdbtg 於 2017-5-11 23:33 發表   8 }: m; c  k3 N1 \
屋企拎過比人發現過
1 s' U4 |; N) ^( d- i但學校咪重危險 再大少少擺屋企應該會好d~

引用:
原帖由 sec2x 於 2017-5-13 04:26 發表   + F: y) f# N0 t7 G; \- F
$ v* C$ U- G5 l' W
但學校咪重危險 再大少少擺屋企應該會好d~
% _6 |5 @3 N' Z) w* L  ^1 k唔一定喎,一個膠袋塞落locker,點會危險.....
/ B$ d8 x/ L! t* R! B但學校CD真心危險& d, ]7 |5 p2 E$ Z& M" y) z

2 p( v" Q, ?' Y( o1 }0 {細個試過zip響舊書中間擺響書櫃底,so far ok,唯一問題係只能放少少
0 W! B: {: l  f1 D! y* a0 y% v3 [3 q3 y) o& R

其實有打算租一個迷你倉?

其實最方便係儲物箱
& l2 l7 e4 }0 _4 x' L9 F1 a40幾蚊個月
. n4 t" D5 ?: n& H5 `$ t' e( `4 F+ o" k/ f
個箱送到你門口
2 }, q; D. h+ [' v/ x你放完野佢送走9 E$ i1 `6 `+ U8 m; U
到你想要返O個時早一日安排3 U1 H9 ?7 ]6 `7 J# S
佢又送返個箱去你度* N- K7 ~) o$ L! _
  A; {( F! E1 G  ~0 s
超方便