嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想揾姐姐借個倉比我啲校服過暑假

想揾姐姐借個倉比我啲校服過暑假

是咁的6 }- z7 M% n$ |. k; R1 i
我係一個中學生cd
1 F7 a/ y& D( J2 Y3 k3 Q  B我一直啲校服bra等等 都係放係學校
. j+ Z" q" G9 y/ p! I# p. RCd果時一係就係學校廁所著一係拎出去著完再返學校
! c, }# }- W, B7 |* p! u& W3 @7 m2 i8 X
但係
5 P% [2 }- T: K1 x* U6 P+ M我學校就嚟要清locker # D+ Y3 V- j9 G* O, @
我想問下有冇姐姐可以比我放我啲野係你度過暑假 開學後我先拎番 + `+ b1 T; ?7 N% Q% y

0 t$ g! J# p) C* Z% @% c( y9 `3 m我可以交租金嘅1 P# m4 y* k; w
感激不盡2 d$ x7 C1 u6 s6 q5 \. ?( u
如可以請pm cm
- B8 m& u3 a6 a5 s
+ p9 a2 g" O& `3 G0 t& \. @' I[ 本帖最後由 cdbtg 於 2017-5-11 18:42 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
最愛穿著校裙

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
有d好奇你當初點帶返學校又唔俾人發現 * [! p7 f  u$ U5 y
7 p5 L3 r0 ~& s% D- a) R8 F
或者你自己屋企有無房?咁樣一定好過擺係人地度好多呀~

學後locker應該唔大得去邊, 不如找個a4紙箱存放重好. 可以的買個壓力袋存放更好

引用:
原帖由 sec2x 於 2017-5-11 20:07 發表   ! q4 S$ J% }. Q: W$ j5 k" k5 j
有d好奇你當初點帶返學校又唔俾人發現 0 @- |; D0 |- H2 i
, D: P/ G( D  ^+ _- `! L8 D& k+ Y# Q
或者你自己屋企有無房?咁樣一定好過擺係人地度好多呀~
3 i$ h5 }# Y. {- F( ?1 q
; u/ Q2 S3 |5 @# k1 J+ v9 C
我都係咁諗
專人代買返學物品,校裙內所有吊帶背心,底裙, 內衣,Bra 打底褲, 內褲等
歡迎PM/Whatapp 查詢, 超過 70+ 單交易 9 年經驗,信心保證  *

你有幾多?我有迷你倉

回復 5# nc1234 的帖子

大概兩箱a4箱
最愛穿著校裙

回復 2# sec2x 的帖子

屋企拎過比人發現過
最愛穿著校裙

點先可以係學校著,但又唔比人發現?8 g1 s% i' I* _+ F$ H
同埋放假咪唔可以CD?

PM ME

引用:
原帖由 cdbtg 於 2017-5-11 23:33 發表   5 f0 Z4 l" s: q' o3 n3 @
屋企拎過比人發現過
  p0 ?- @- K& Z. X但學校咪重危險 再大少少擺屋企應該會好d~

引用:
原帖由 sec2x 於 2017-5-13 04:26 發表   
6 t7 k- k! v# j
5 _* E0 S. u" E6 M: B但學校咪重危險 再大少少擺屋企應該會好d~
2 ~2 t& ?# O8 d  }唔一定喎,一個膠袋塞落locker,點會危險.....# `+ ?) T6 |! q; c' f$ s# ?5 f2 n
但學校CD真心危險5 B& Q4 Y3 {5 |- \

" k8 y0 `! h9 L8 p, N細個試過zip響舊書中間擺響書櫃底,so far ok,唯一問題係只能放少少6 r5 Y; }* A: h8 @' j2 ~7 p5 S
$ L" s6 Z3 k1 p% d8 m6 ]# `9 B

其實有打算租一個迷你倉?

其實最方便係儲物箱
4 C" X) l6 X. d4 z40幾蚊個月5 A7 R( d2 _7 h- E

1 {- g5 M2 p1 [) M5 N2 M5 l; n5 w" V個箱送到你門口
' }3 W! q& p1 V8 F4 w你放完野佢送走9 @* H+ ~3 U1 _1 i
到你想要返O個時早一日安排- t" a3 |/ V! Z: a. P' T
佢又送返個箱去你度5 l: R( k/ A6 ]9 w
( d; ]7 `- N) M) \! t$ _
超方便