嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

差唔多將屋企既男裝捐曬

差唔多將屋企既男裝捐曬

新來報到 / }/ B! _+ n' G- J$ z# h; ?) G$ l
本身十幾年前有試過CD,係街買過Bra 同假髮,女裝部買裙出街. k/ e9 s& D( r9 c" K8 T
無CD成十年0 [9 H( E! p( C$ R, O
前排又有CD返既想法,咁我又有做開運動,又有跑步,! m; }- C7 v" \2 D( ]
自己有喲肌肉,加上肥肥地,有D胸型,女朋友都話起碼有A
8 @7 O( \- o% \! K9 C! }9 Y但係手腳超多毛,所以都係買女裝運動衫褲加內衣  ^3 s: l0 I( b' h
Nike adidas new balance 等等運動牌子都有買
% w: s! n/ U& u; Q, _無論係屋企家出街都著住,當然有時睇遠睇唔出係女裝3 q4 A% B" @' w' L3 ]5 R& S
但係有買過既人一睇就一定睇得出,周街跑步唔係Nike就adidas,撞衫實有
' ~) [2 y& T' k0 e, ^我又唔太鍾意太女恆化打扮,就咁平時出制或者返工都係中性D既女裝Tee加女裝牛或短褲! i* D' P. q5 s. e! Z7 ?
其實又無咩人睇得出。1 Q' v9 \- n5 r  B
但係去落街跑步成日有D阿叔望住我個胸,姐係成功啦 / `$ ?6 M- M. K( I$ X
bra bra又無戴住,實在太熱了,著背心算。
+ J/ Q, B, r3 ]差唔多將屋企既男裝捐曬啦,等自己習慣下,其實都差唔多習慣,一開始有開心少少,依家著出街無咩特別感覺。
9 G; I6 G" K2 B7 ^3 e* ~+ u9 ~& C  b8 @/ i" m3 r$ l7 _* [. |
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
樓主骨架大唔大,冬天會唔會戴bra :O

引用:
原帖由 rainy 於 2017-5-25 11:09 發表   7 s0 A1 C" o' o$ j1 s8 c( }
新來報到
6 a- _+ k/ P* U" Q" R7 ?, R本身十幾年前有試過CD,係街買過Bra 同假髮,女裝部買裙出街
; d- E' u- F% \  _無CD成十年  G% ?) C6 X" ?
前排又有CD返既想法,咁我又有做開運動,又有跑步,
2 ^( V+ u9 ?6 O9 r1 [自己有喲肌肉,加上肥肥地,有D胸型,女朋友都話起碼有A: i  X' X' C$ p- W
但係 ...
1 s  D& [% j- K3 u4 ^; \7 f3 I著運動背心一定有人望啦

no more male under ?

想看看運動背心的款式啊

引用:
原帖由 misslady 於 2017-5-25 23:48 發表   ! J4 E7 m6 U) j4 e* p- _! U
no more male under ?
( d/ S! Y) z& V5 q返工唔得,要做粗重野走來走去,會太緊' K5 R- |7 _. q
放假去街等等自己時間可以

引用:
原帖由 Jany 於 2017-5-25 20:35 發表   
! V8 @4 f- u: x! |& ?% E9 l" v+ `
5 s0 O( a4 @- q# ]1 @3 Q, j/ B著運動背心一定有人望啦
  M7 {8 O. r& t0 ^! S就咁運動衫都有

我都係手腳超多毛

甘你女朋友知吳知你cd呀