嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

差唔多將屋企既男裝捐曬

差唔多將屋企既男裝捐曬

新來報到
0 x& {; d" }5 g" _) C4 F7 U本身十幾年前有試過CD,係街買過Bra 同假髮,女裝部買裙出街4 O5 [& a" O9 w6 G4 W* P
無CD成十年
7 K+ A3 D8 B9 S9 S2 o9 e% H前排又有CD返既想法,咁我又有做開運動,又有跑步,
0 [# o: Z% A% F2 K! ]自己有喲肌肉,加上肥肥地,有D胸型,女朋友都話起碼有A6 d1 @* f! c: ~2 w
但係手腳超多毛,所以都係買女裝運動衫褲加內衣
  g/ a$ `5 W. _; E' g* ENike adidas new balance 等等運動牌子都有買
2 ]! a! ]; }6 H8 n0 d無論係屋企家出街都著住,當然有時睇遠睇唔出係女裝
: N, i" [% r, [" X6 j$ P但係有買過既人一睇就一定睇得出,周街跑步唔係Nike就adidas,撞衫實有  E. X1 b4 J. \5 ~
我又唔太鍾意太女恆化打扮,就咁平時出制或者返工都係中性D既女裝Tee加女裝牛或短褲, M( a" w1 Q& J' O9 [4 @; l
其實又無咩人睇得出。
7 O! |) p& g9 h" U/ [* @1 a! @* C但係去落街跑步成日有D阿叔望住我個胸,姐係成功啦
3 F" m2 y. f7 q7 P7 z  Z: Z1 M) Vbra bra又無戴住,實在太熱了,著背心算。% N+ Q. O# Z1 x9 e/ I
差唔多將屋企既男裝捐曬啦,等自己習慣下,其實都差唔多習慣,一開始有開心少少,依家著出街無咩特別感覺。
  I( M" ^4 w: z0 Y2 Y# q  d( \
# ~3 C0 ?% q; N! s[ 本帖最後由 rainy 於 2017-5-25 11:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
樓主骨架大唔大,冬天會唔會戴bra :O

引用:
原帖由 rainy 於 2017-5-25 11:09 發表   : g# j; U1 Z. N
新來報到 3 ^: l* ^! |+ [! |# l+ K
本身十幾年前有試過CD,係街買過Bra 同假髮,女裝部買裙出街
* Y9 G2 y0 b' O  T9 O: g) o* X無CD成十年
+ ~3 A9 Y* C* A前排又有CD返既想法,咁我又有做開運動,又有跑步,
0 L9 R5 u; r: x, [2 ~& Y自己有喲肌肉,加上肥肥地,有D胸型,女朋友都話起碼有A3 y6 V9 O5 b% E  ?$ L2 S9 }2 h
但係 ...
* Y7 f" O: ^) K# u" U0 o1 ^$ S: u著運動背心一定有人望啦

no more male under ?

想看看運動背心的款式啊

引用:
原帖由 misslady 於 2017-5-25 23:48 發表   
* r; d' b/ b$ h  D+ }8 eno more male under ?
$ P' N; P7 ~2 @. M5 ^/ p" N0 x# n9 V
返工唔得,要做粗重野走來走去,會太緊
$ e6 Y- {8 h& E. t, g/ _- \4 q1 m放假去街等等自己時間可以

引用:
原帖由 Jany 於 2017-5-25 20:35 發表   0 b( J) e! O, G# i0 r3 m
0 |( t/ l% r" q+ L" b7 v
著運動背心一定有人望啦
( L0 r+ X3 o6 S/ n! d2 ~
就咁運動衫都有

我都係手腳超多毛

甘你女朋友知吳知你cd呀