嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

肛塞玩得多,中空未試過

肛塞玩得多,中空未試過

肛塞玩得多,中空未試過7 S8 L% k: B0 [+ B4 s1 W+ L2 N* P
報紙介紹呢個好似唔錯
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

小的直徑也有4.4cm

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2017-6-28 13:24 發表   
( g  {" r' d' U  u6 i0 f" N+ Y小的直徑也有4.4cm
/ `# i: ~* h! t7 [4 g: c6 p, |

5 o5 @# O8 v4 c1 t5 _0 ?8 u* C1 F- [7 p. }% U% x# x
4.4 其實好細# h- g) W9 ^( f) J+ }+ _
我現有O個D 都唔至

我至少7.5cm直徑,否則枝肛塞會跌出來

回復 1# Carol0122 的帖子

lovely toy exciting

引用:
原帖由 maria-ng 於 2017-6-28 17:52 發表   2 J: L, j& H& B1 |2 o
我至少7.5cm直徑,否則枝肛塞會跌出來
6 j# u6 j& |% N5 w" y

* Z! `5 z, Y/ O+ q% {
+ E, b) w+ ?3 h' c  K" ]  h你係呢方面的專家,經驗豐富
# s8 a. _3 H1 b- l又點同呢?

回復 4# maria-ng 的帖子

而家用到幾大?

呢個價錢抵玩

中空有咩玩法" D: C2 l2 J  I9 Q
一向用開實心

除非妳的性伴是粗大的,習慣了大直徑肛塞會減低性交時感覺。此外,反而擔心震旦在內滑脫,留在肛內愈震愈深入

引用:
原帖由 bonnie95 於 2017-7-15 19:20 發表   . m3 f( w4 E$ W) l* x" Z
中空有咩玩法$ O' h7 Y( L0 G8 @
一向用開實心
7 I7 a; ^( B; h
& w1 Q2 |! U* B; _% ?$ @
我都唔知: m! U4 t7 R& `' A/ k6 E
淘寶買了一個
/ @, a; Z; e- W2 o% l' o; L剛收了貨. s0 |  i0 p% e- U9 t( y
今晚有機會試~

太大呀,怕洞子受不了

引用:
原帖由 tonywong1993 於 2017-6-29 19:23 發表   7 N; g0 s, d0 R2 j- p' j2 A
而家用到幾大?
3 f6 o* K* D4 F& k! x. B$ k' ^) X
7.5cm的長時間使用

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-15 17:16 發表   ' p/ ?3 W/ M# `
太大呀,怕洞子受不了
9 |% y2 P# c1 {7 }2 `" K8 F
5.6cm吾係好大炸

我怕不粗, 長也可以 加点KY

我有玩過,加甘油浣腸完全無力抵抗

: ^0 B0 Z- j1 U5 v' S5 F( Y

等我都心思思好想去taobao買番一個玩下.

我都有............

小的直徑有4.4cm呢