嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

淫賤 CD 徵 Daddy 求包養

你老闆有冇九兩菜呀?咁可愛都炒
. y4 p/ U% t, n( D+ \+ ^+ z5 r7 }2 g  o4 g: K) ^2 b, S$ g+ l0 ?9 h! f

希望妳好快搵到注好人家

引用:
原帖由 danc 於 2017-7-12 12:27 發表   
+ l9 S" R& D0 ~$ M公司老闆竟然唔升你做秘書,仲要炒
% |. S  o2 z; M0 Y! G
真係無陰公呀 ' f- n6 W- y# F6 X- T, k3 r
& U! ?0 l7 f, W3 h
引用:
原帖由 skyhose 於 2017-7-12 06:55 發表   3 Z. I* P- [* x5 O0 Q! z
how much for short time??
1 w. |0 `! r3 p) Z
唔係每次計
* r0 q; u8 a  j2 q* W4 w7 f7 S4 z1 b; Y7 G
引用:
原帖由 Highheels70 於 2017-7-12 16:35 發表   
+ l3 t& I( ^. s: [4 Q- o# Q4 `9 J+ j中女,大波,脚嗅,長腿,wow, 全部都重口味!正到飞起。食散餐最好
! p  {" X7 ~+ i+ B. W6 Q; Z, t日日侷住對黑絲腳唔臭就奇 , 晚晚返到屋企除左鞋臭到隔離街都聞到
' n5 l' Q( J# i, O& e! T4 J! u& z$ y9 @& }
引用:
原帖由 小薑 於 2017-7-12 23:04 發表   
; X0 ]* Y0 c* K+ b7 K: M. |  P36歲?!?!點睇都只係18歲咋喎
( X# X( _% U5 C0 l, @# E5 f# U真係 ? 唔好氹我開心好喎
* F# ^, T+ V5 I$ X' u7 W  E- a
/ a2 h+ ?0 \7 w3 x6 ^7 W
引用:
原帖由 車厘貓 於 2017-7-14 17:22 發表   
: d# R, z- x  [: Z6 D希望妳好快搵到注好人家
) \. z# y" |. K" c都唔知仲有無人肯助養中女

引用:
原帖由 ray-kira 於 2017-7-13 11:40 發表   
* W1 u& C! ?7 H9 F; m  _男朋友呢
7 r6 w) R* B+ l9 N! l; G
引用:
原帖由 karen0129lai 於 2017-7-13 08:00 發表     A9 Y1 n7 M1 \  ?
你男朋友呢?
7 Q; i% G0 \( h' K8 P! Z7 d: E9 n- b# b# f/ k$ Q( s3 Y
佢稔住我找到個有錢 Daddy 助養 , 佢就可以食軟飯

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

178 睇唔出

真漂亮. ^3 i2 d3 r' C* B3 o( R. D2 i/ J
一個美麗的氣質美女

36?me too~~~~' ]: a( ?- V' C7 d
搵到鐘意熟女CD

可以俾個wechat 來嗎?

Add me pls Wechat yourpowerjoe

正wo...睇到我都硬了

Cb

好性感的..姐妹.

著得幾靚ar, 好性感

一個月幾$?

引用:
原帖由 kim2088 於 2017-8-28 14:38 發表   
4 p* y, M3 J& R" R6 K一個月幾$?
  }+ C+ r# F7 O& t- `, u# l3 s
起碼都 15K 啦4 ~3 |! B0 C: D. M* ^
雖然住劏房,但依家租貴呀,都要幾千! E- T1 T) \. `! C8 r+ ?7 n5 y
我又大食喎起碼一日都食五餐 , j0 S7 y. u! o# h/ E# s; D$ Y  k
平時又要買下靚衫扮下靚, 15K 差唔多架喇
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 小山丘 於 2017-8-2 16:19 發表   7 ?4 {2 [- e" n& I& M9 q
36?me too~~~~0 Q" @1 z* P* i  A$ ]" J3 m8 G& z
搵到鐘意熟女CD
" r( u; P( i2 @9 ]中女萬歲 8 [/ Z: B- s8 W3 ?* i1 Q

6 {5 h7 B; m4 q) ?$ l/ j0 A1 C
引用:
原帖由 stocking1012 於 2017-7-20 23:06 發表   9 S6 D* b* r) V
178 睇唔出
6 t1 ^% f5 ^  _# j; F* d0 Z
唔鍾意自己太高, 著埋超高跟差唔多190
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

講d咁

36? 似26 多啲

影係自拍
喜歡死庫水和cosplay @ᴀᴋᴏᴄᴢᴄ

Kiman78 wechat